INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Aktiviti Famili Port Dickson

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Sat Feb 12, 2011 12:29 pm

isma747 wrote:kalau nak buat di nilai 3 tempat pun besar
mudah ibu ibu shopping ..

Klau kat nilai 3 rasa2 kita boleh lumba sape abis dulu, geng bapak vs geng ibu, geng bapak2 berTT kat somewhere kat situ, geng2 ibu2 gi shopping, rasanya kita dah abis TT geng ibu2 1st round shopping x abis lagi

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by azrol_plz on Sat Feb 12, 2011 6:17 pm

Bro_Sue wrote:
Kawe Ni Bro wrote:Salam bahagia berita utama,

Kpd semua pemilik CE yg berada di kawasan sekitar N.S atau PD yg lebih afdhalnya,bila boleh kita hang-out sekali?...nak kenal gak geng2 CE yang ado dokek2 sini ni haaaa.....

Di sini ukwah bermula dan semoga berkekalan hendaknya....AMIN

cuba contact/discuss dgn azrol_plz.......... utk TT kat Seremban ke?
boleh kita berkenalan dgn org N9 pulak.......
elak kan buat di nilai........nanti mem2 nak shopping kain baju pulak

mengikut pertapaan dan amalan patik.. pada bulan april dari 1 haribln hingga 29 hari bln tiada apa2 aktiviti dlm calender program CEC.. maka.. patik dengan ini mencadangkan pada bln april... mohon pemerintah CEC pertimbangkan usul patik ini...

azrol_plz

Posts : 718
Points : 735
Join date : 11/10/2010
Age : 31
Location : K.L CEC003 CHERY MERAH

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bravotengo on Sat Feb 12, 2011 6:23 pm

Tuu..Dia..
Lang buana ,,sudah kembali dari pertapaannya....
TT di PD patik menjunjjung di atas batu gemala patik...


Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by azrol_plz on Sat Feb 12, 2011 6:39 pm

patik bru turun dr gunung ledang setelah bertapa bersama2 hang tuah daa....

azrol_plz

Posts : 718
Points : 735
Join date : 11/10/2010
Age : 31
Location : K.L CEC003 CHERY MERAH

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Sun Feb 13, 2011 3:37 am

HANG TUAH KER HANG BUAH...????

sunny sunny sunny

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Mon Feb 14, 2011 11:05 am

azrol_plz wrote:
Bro_Sue wrote:
Kawe Ni Bro wrote:Salam bahagia berita utama,

Kpd semua pemilik CE yg berada di kawasan sekitar N.S atau PD yg lebih afdhalnya,bila boleh kita hang-out sekali?...nak kenal gak geng2 CE yang ado dokek2 sini ni haaaa.....

Di sini ukwah bermula dan semoga berkekalan hendaknya....AMIN

cuba contact/discuss dgn azrol_plz.......... utk TT kat Seremban ke?
boleh kita berkenalan dgn org N9 pulak.......
elak kan buat di nilai........nanti mem2 nak shopping kain baju pulak

mengikut pertapaan dan amalan patik.. pada bulan april dari 1 haribln hingga 29 hari bln tiada apa2 aktiviti dlm calender program CEC.. maka.. patik dengan ini mencadangkan pada bln april... mohon pemerintah CEC pertimbangkan usul patik ini...


Sebagai hamba rakyat yg setia, hamba menurut apa2 benda baik, sebaiknya kita buat awal bulan sementara wallet tgh berisi kepala tuanku....bnyk sikit boleh pk, lantaran hamba mencadangkan pada 2 april 2011 (sabtu), tempat terpulanglah kepada pembesar2 yang besar2 sekalian.........
Very Happy Very Happy Very Happy

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Sat Feb 19, 2011 4:43 am

BAHAYA TU TARIKH 2 APRIL... SBB MAYBE RAMAI YANG DAH KENA APRIL FOOL @ PLANNING NAK WAT APRIL FOOL... JAGA-JAGA...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by RIE on Sat Feb 19, 2011 7:41 am

2hb April kira dh zon selamat dari APRIL FOOL nie..... Sapa yg buat APPRIL FOOL 2 hb ni memang nak kena selam dalam loji kumbahan nih!!!!

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Sun Feb 20, 2011 1:18 am

ATEEEE.... LOJI KUMBAHAN BANYAK KOSONG BUAT MASA LANI DOK GITU BRO RIE...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Mon Feb 21, 2011 3:40 pm

Ok mantap, kira jadik la ni ek TT geng2 selatan, jom......
Very Happy Very Happy Very Happy

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Mon Feb 21, 2011 3:49 pm

Kawe Ni Bro wrote:
azrol_plz wrote:
Bro_Sue wrote:
Kawe Ni Bro wrote:Salam bahagia berita utama,

Kpd semua pemilik CE yg berada di kawasan sekitar N.S atau PD yg lebih afdhalnya,bila boleh kita hang-out sekali?...nak kenal gak geng2 CE yang ado dokek2 sini ni haaaa.....

Di sini ukwah bermula dan semoga berkekalan hendaknya....AMIN

cuba contact/discuss dgn azrol_plz.......... utk TT kat Seremban ke?
boleh kita berkenalan dgn org N9 pulak.......
elak kan buat di nilai........nanti mem2 nak shopping kain baju pulak

mengikut pertapaan dan amalan patik.. pada bulan april dari 1 haribln hingga 29 hari bln tiada apa2 aktiviti dlm calender program CEC.. maka.. patik dengan ini mencadangkan pada bln april... mohon pemerintah CEC pertimbangkan usul patik ini...


Sebagai hamba rakyat yg setia, hamba menurut apa2 benda baik, sebaiknya kita buat awal bulan sementara wallet tgh berisi kepala tuanku....bnyk sikit boleh pk, lantaran hamba mencadangkan pada 2 april 2011 (sabtu), tempat terpulanglah kepada pembesar2 yang besar2 sekalian.........
Very Happy Very Happy Very Happy


ok jgk tu
kalau TT saja balik hari, di Seremban pun boleh
kalau ada baek pnya tmpt kita tidur pun boleh kat PD ke?
tapi bro kena cari beberapa org lama kat sana......
atau ptkan kontek beberapa org yg hadir masa annual gathering dulu........... reunion lor

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Mon Feb 21, 2011 4:07 pm

yg hadir annual gathering dulu pun saya x tau sape, almaklum org baru berjinak-jinak dlm club.....

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by cheawie292 on Mon Feb 21, 2011 4:14 pm

Cam ok gak TT N9 nih..lamo dah den tak blk kg...den dlu tgl ket kualo pilah, ulu gentam..tp den bkn org N9..den kojo lamo gak ket situ..Hampir-2 nk jde org Ngoree.. Very Happy

cheawie292

Posts : 152
Points : 149
Join date : 11/02/2011

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by RIE on Mon Feb 21, 2011 4:21 pm

Lama x de update dari CEC kt sebelah N9....

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Mon Feb 21, 2011 5:48 pm

Kawe Ni Bro wrote:yg hadir annual gathering dulu pun saya x tau sape, almaklum org baru berjinak-jinak dlm club.....

kalau boleh check dgn azrol ataupun korek2 info topik CEOAG........
ada 3 org - Lui, Azmi & Razif.........


Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by RIE on Mon Feb 21, 2011 6:27 pm

Kawe Ni Bro wrote:yg hadir annual gathering dulu pun saya x tau sape, almaklum org baru berjinak-jinak dlm club.....
InsyaALLAH...Otai2 akan membantu......Don't worry ..Be Happy..

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Tue Feb 22, 2011 12:21 am

SAMA2 LAH MENUJU KE ARAH PERCLUBAN YANG MANTOP...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Tue Feb 22, 2011 10:42 am

InsyaAllah...sesama la kita mencuba,
Okla, kira hamba sebagai wakil dari pembesar CEC menyatakan bahawa akan diadakan satu TT di N9 lebih tepatnya di Seremban (tempat yg spesifik akan diberitahu kelak) pada 2 April 2011 bersamaa Hari Sabtu MUNGKIN Yang Dipertuan Besar N9 akan turun mencemar duli bersama Undang Luak Sungai Ujong diiringi oleh Perdana Menteri Malaysia (jgn risau rosma x ikut)...... Ampun Tuanku.....
begitulah khabaran dari pihak istana sangkut yg hamba terima
king queen jocolor

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by awali on Tue Feb 22, 2011 12:40 pm

hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..

awali
Moderator 2
Moderator 2

Posts : 665
Points : 768
Join date : 15/12/2010
Age : 41
Location : CEC 119 CHERAS PERDANA 2

http://awali19.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Tue Feb 22, 2011 1:04 pm

awali wrote:hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..

tiara beach berapa harga?
ada unit yg boleh dok 2 family?

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by RIE on Tue Feb 22, 2011 1:34 pm

InsyaALLAH....Kalu molek perancangan dan tujuan akan dipermudahkan oleh ALLAH......
Saya menyokong....:SmileSmile

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Tue Feb 22, 2011 11:23 pm

SO FAR SUMER EVENT CEC KE ARAH JALAN YANG BENAR... DOK GITU YEOP...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nazal on Tue Feb 22, 2011 11:38 pm

yang ni bila pulak perancangannya....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Wed Feb 23, 2011 12:20 am

TUNGGU MAKLUM BALAS DARI HQ... TUNGGUUUUUUUUUU...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Wed Feb 23, 2011 2:02 am

we follow.......aje....

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Sponsored content Today at 5:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum