INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Aktiviti Famili Port Dickson

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by azrol_plz on Wed Feb 23, 2011 2:46 am

i pollow....

azrol_plz

Posts : 718
Points : 735
Join date : 11/10/2010
Age : 31
Location : K.L CEC003 CHERY MERAH

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Wed Feb 23, 2011 6:12 am

sumer nak polloow sapa nak lead ni...????

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by azrol_plz on Wed Feb 23, 2011 6:29 am

tuan umah jer laa yg lead....

azrol_plz

Posts : 718
Points : 735
Join date : 11/10/2010
Age : 31
Location : K.L CEC003 CHERY MERAH

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by RIE on Wed Feb 23, 2011 6:34 am

Me follow too..SmileSmile
Meramaikan dan memeriahkan lagi...InsyaALLAH...SmileSmile

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Wed Feb 23, 2011 3:47 pm

awali wrote:hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..

Ha kat tiara tu mmg ok sgt, kolam dia punyala luas klu otromen nk bergasak dgn raksasa pun boleh tp yg jadi mslhnya ialah hrga. Lebih kurg mcm nilah yg hamba tahu, ini klu individual booking:-
1 family studio (bilik mcm hotel) : RM 280/malam, free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite (mcm apt) : RM 480/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau group booking yg lebih dari 10 bilik mcm ni pulak :-
1 family studio : RM180/malam free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite : RM 280/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau bro awali ada contact baek punya, boleh deal hrga yg rendah sikit, x yah TT kita gathering terus kat PD........


Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Wed Feb 23, 2011 3:53 pm

KLU ADE HAJAT BUAT JE LE.......... N MAKLUM KAN.INSYALLAH ADE SAMBUTAN............KWN MUDAH JE............ PERLIS PUN KWN DATANG...... NI PD..........DOKEK DONGAN KAMPONG DEN YO TU......

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nasa222 on Wed Feb 23, 2011 4:07 pm

Bro_Sue wrote:tiara beach berapa harga?
ada unit yg boleh dok 2 family?

Hai biar betul2 Bro_Sue... Kongsi bilik .. Tak maulah. EEE

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by bro_jiwa on Wed Feb 23, 2011 4:39 pm

mmmmm kt PD ek...k gak 2...i follooooowwww....kt PD ada pe ek..Muzium TD kt sblah PUSASDA 2...tmpat d rekrutkan 11 thn yg lalu....Pantai Teluk Kemang.........prancangan yg terbaik insyallah CEO leh ikt.........kte terjah PD................

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by anisfaz82 on Wed Feb 23, 2011 7:50 pm

nasa222 wrote:
Bro_Sue wrote:tiara beach berapa harga?
ada unit yg boleh dok 2 family?

Hai biar betul2 Bro_Sue... Kongsi bilik .. Tak maulah. EEE
bkn kongsi bilik maksudnye tu..kira cm rumahla.kongsi ruangtamu..bilik lain2..bilik air n toilet dah ada kat dalm bilik tue...

anisfaz82

Posts : 1193
Points : 1192
Join date : 04/01/2010
Age : 33
Location : seberang paka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by anisfaz82 on Wed Feb 23, 2011 7:58 pm

ambik y family suite pun dah ada 2 katil..biliknye luas bgt...sape2 bwk family ramai..bwk toto je...ada ruang tamu n dapur skali...

anisfaz82

Posts : 1193
Points : 1192
Join date : 04/01/2010
Age : 33
Location : seberang paka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by RIE on Wed Feb 23, 2011 8:18 pm

Alahai..ape susah...CE kan 'Multi Purpose Vehicle'.....
Baringkan kerusi belakang......Landing time....
Esok bangun...semua kejang otot...he,he,he

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Wed Feb 23, 2011 11:59 pm

kah kah kah... teman dah buat ngan Bro Engima... melengkung tulang belakang ni... kikikiki...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Thu Feb 24, 2011 9:47 am

bro_jiwa wrote:mmmmm kt PD ek...k gak 2...i follooooowwww....kt PD ada pe ek..Muzium TD kt sblah PUSASDA 2...tmpat d rekrutkan 11 thn yg lalu....Pantai Teluk Kemang.........prancangan yg terbaik insyallah CEO leh ikt.........kte terjah PD................

Ha muzium tentera darat mmg ok sgt, x boring masuk dlm tu msuk pun free....jom ceo2 suma kita lpk PD

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Feb 24, 2011 9:50 am

APA LAGI........ KENGKAWAN DI PD TU................ BUAT ATURCARA LE.....SETAKAT CITA JE BUAT PE.........

SUSUN BUAT TT LE...........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Thu Feb 24, 2011 3:28 pm

Ok bos, yg menjalankan tugas............

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Feb 24, 2011 3:53 pm

anisfaz82 wrote:
nasa222 wrote:
Bro_Sue wrote:tiara beach berapa harga?
ada unit yg boleh dok 2 family?

Hai biar betul2 Bro_Sue... Kongsi bilik .. Tak maulah. EEE
bkn kongsi bilik maksudnye tu..kira cm rumahla.kongsi ruangtamu..bilik lain2..bilik air n toilet dah ada kat dalm bilik tue...

bro nasa222 nie tak baca betul2....... nie yg CEO terlampau nie
saya tulis ada UNIT yg boleh dok 2 family?
kalau saya tulis ada bilik yg boleh dok 2 family mmg bahaya...... boleh tertukar tu....... lol! lol! lol!

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nasa222 on Thu Feb 24, 2011 4:31 pm

Bro_Sue wrote:
bro nasa222 nie tak baca betul2....... nie yg CEO terlampau nie
saya tulis ada UNIT yg boleh dok 2 family?
kalau saya tulis ada bilik yg boleh dok 2 family mmg bahaya...... boleh tertukar tu....... lol! lol! lol!

Hai ya itu cama ka. Soli. Nanti saya punya mata angkat Cvis. Otak mau cuci. Maaf la. Bro_Sue

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Feb 24, 2011 4:31 pm

Kawe Ni Bro wrote:
awali wrote:hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..

Ha kat tiara tu mmg ok sgt, kolam dia punyala luas klu otromen nk bergasak dgn raksasa pun boleh tp yg jadi mslhnya ialah hrga. Lebih kurg mcm nilah yg hamba tahu, ini klu individual booking:-
1 family studio (bilik mcm hotel) : RM 280/malam, free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite (mcm apt) : RM 480/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau group booking yg lebih dari 10 bilik mcm ni pulak :-
1 family studio : RM180/malam free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite : RM 280/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau bro awali ada contact baek punya, boleh deal hrga yg rendah sikit, x yah TT kita gathering terus kat PD........


pandangan saya ada 2 options
1 - kita set dulu tarikh utk yg di Tiara - buat list pendaftaran - kalau lebih 10 kita roger TT kat Tiara.
2 - sampai masa kalau di Tiara tak dpt quota 10 family - kita buat TT jea kat Seremban........

harga yg di Tiara kalau dpt 10 family nie pun dah ckp bagus......
amacam?........... tarikh tu adjust ikut kalendar kat sebelah kiri

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Feb 24, 2011 5:17 pm

Kawe Ni Bro wrote:
awali wrote:hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..

Ha kat tiara tu mmg ok sgt, kolam dia punyala luas klu otromen nk bergasak dgn raksasa pun boleh tp yg jadi mslhnya ialah hrga. Lebih kurg mcm nilah yg hamba tahu, ini klu individual booking:-
1 family studio (bilik mcm hotel) : RM 280/malam, free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite (mcm apt) : RM 480/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau group booking yg lebih dari 10 bilik mcm ni pulak :-
1 family studio : RM180/malam free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite : RM 280/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau bro awali ada contact baek punya, boleh deal hrga yg rendah sikit, x yah TT kita gathering terus kat PD........


pandangan saya ada 2 options
1 - kita set dulu tarikh utk yg di Tiara - buat list pendaftaran - kalau lebih 10 kita roger TT kat Tiara.
2 - sampai masa kalau di Tiara tak dpt quota 10 family - kita buat TT jea kat Seremban........

harga yg di Tiara kalau dpt 10 family nie pun dah ckp bagus......
amacam?........... tarikh tu adjust ikut kalendar kat sebelah kiri

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Thu Feb 24, 2011 5:34 pm

Seperti saranan tn presiden, satu tt akan diadakan di seremban pada 2/04/11 bermula jam 3 ptg (tmpt yg tepat akan diberitahu kelak) bagi membincangkan program yg akan dijalankan di PD khususnya dan untuk perkembangan cec amnya.....hrapan den agar ceo2 n9 khususnya dan yg ceo2 lain mampu hadir amnya, dptlah bersama2 memeriahkan tt tu nanti......insyaAllah

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Thu Feb 24, 2011 10:01 pm

bagus juga tu kalau dpt p sebab tpt yg di war-war kantu memang terbaik utk family lepak ramai2.sb ada water park dan kolam mandi .lg.em tgu apa lg plan betul...betul...betul...bro.

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Gangster on Thu Feb 24, 2011 11:57 pm

Bro_Sue wrote:
Kawe Ni Bro wrote:
awali wrote:hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..

Ha kat tiara tu mmg ok sgt, kolam dia punyala luas klu otromen nk bergasak dgn raksasa pun boleh tp yg jadi mslhnya ialah hrga. Lebih kurg mcm nilah yg hamba tahu, ini klu individual booking:-
1 family studio (bilik mcm hotel) : RM 280/malam, free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite (mcm apt) : RM 480/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)

Kalau group booking yg lebih dari 10 bilik mcm ni pulak :-
1 family studio : RM180/malam free 4 wristband utk kita main kat waterpark
1 family suite : RM 280/malam, free 6 wristband utk kita main kat water park
(Tanpa srpn @ apa2 jenis makan)


ADUSSSSSSSS... SAMPAI 2 KALI POS NI TUAN ADVISOR... NAK MASUK GROUP KOLET POINT GAK KER...??? JGN MARE ERK... NANTI KENA JUAL...

Kalau bro awali ada contact baek punya, boleh deal hrga yg rendah sikit, x yah TT kita gathering terus kat PD........


pandangan saya ada 2 options
1 - kita set dulu tarikh utk yg di Tiara - buat list pendaftaran - kalau lebih 10 kita roger TT kat Tiara.
2 - sampai masa kalau di Tiara tak dpt quota 10 family - kita buat TT jea kat Seremban........

harga yg di Tiara kalau dpt 10 family nie pun dah ckp bagus......
amacam?........... tarikh tu adjust ikut kalendar kat sebelah kiri

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Fri Feb 25, 2011 9:30 am

OLIH YANG DEMIKIAN........... KITA TUNGGU TARIKH TT NYA YE.............. HARAP CEC N9 AKAN MENGUMUMKAN NYA................HOBIN JANG HOBIN.........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nazal on Fri Feb 25, 2011 8:44 pm

Kawe Ni Bro wrote:Seperti saranan tn presiden, satu tt akan diadakan di seremban pada 2/04/11 bermula jam 3 ptg (tmpt yg tepat akan diberitahu kelak) bagi membincangkan program yg akan dijalankan di PD khususnya dan untuk perkembangan cec amnya.....hrapan den agar ceo2 n9 khususnya dan yg ceo2 lain mampu hadir amnya, dptlah bersama2 memeriahkan tt tu nanti......insyaAllah

hah.....
apa lagi.....
mulai dari sekarang....
bro kenalah turun padang untuk mencari ceo yang ada d N9 tu....
nampaknya bila free kena dok kat SC ler tunggu mana-mana ceo yg datang leh lah rekeman...

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nazal on Fri Feb 25, 2011 8:48 pm

Bro_Sue wrote:
anisfaz82 wrote:
nasa222 wrote:
Bro_Sue wrote:tiara beach berapa harga?
ada unit yg boleh dok 2 family?

Hai biar betul2 Bro_Sue... Kongsi bilik .. Tak maulah. EEE
bkn kongsi bilik maksudnye tu..kira cm rumahla.kongsi ruangtamu..bilik lain2..bilik air n toilet dah ada kat dalm bilik tue...

bro nasa222 nie tak baca betul2....... nie yg CEO terlampau nie
saya tulis ada UNIT yg boleh dok 2 family?
kalau saya tulis ada bilik yg boleh dok 2 family mmg bahaya...... boleh tertukar tu....... lol! lol! lol!

jangan marah dia.....
kesian kat dia.......

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Sponsored content Today at 3:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum