INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Aktiviti Famili Port Dickson

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Wed Mar 30, 2011 4:51 pm

Kawe Ni Bro wrote:Ok mcm ni, saya dah tnya dgn pihak Glory Beach Resort & kenyataan yg diorg keluarkan mcm ni :-

1 apt 2 bilik serta breakfast utk 4 org - RM270.00
1 apt 3 bilik serta breakfast utk 6 org - RM390.00
Swimming pool free utk guest, bermula 8 pagi hingga 7 mlm

Setakat ni dululah perkhabaran dari PD


EEMMM............HARGA SATU MLM LE YE..........OK........

OK JUGA TU...............

NAK TANYA SATU........ CEO CEC ATAU CEO BARU SAMBUTAN CMNE...........ADE FEEDBACK TAK.....

BUKAN APE NYA............ MENAMBAH KAN UMAT CEC.........HEHEHE

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Wed Mar 30, 2011 5:26 pm

Maknanya gini, klu apt 2 bilik share 2 family 1 family akan byr RM135.00
Klu apt 3 bilik share 3 famili, 1 famili akan byr RM130.00, cuma breakfast voucher tu kena pandai2 kautimla ek....

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Wed Mar 30, 2011 5:28 pm

Kawe Ni Bro wrote:Maknanya gini, klu apt 2 bilik share 2 family 1 family akan byr RM135.00
Klu apt 3 bilik share 3 famili, 1 famili akan byr RM130.00, cuma breakfast voucher tu kena pandai2 kautimla ek....


MASAALAH TAK TIMBUL TTG MKN TU.......... PASTI NYA BERAPA CEO DI SITU YG ADE...HAAAA......

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Wed Mar 30, 2011 6:27 pm

Ok, yg tu nanti saya bincang dgn azrol & bro sue psl hal ni

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by azrol_plz on Thu Mar 31, 2011 12:26 am

jom jom...
1 apt 1 bilik ader x..???
saya berdua jer... hehe...

azrol_plz

Posts : 718
Points : 735
Join date : 11/10/2010
Age : 31
Location : K.L CEC003 CHERY MERAH

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Mar 31, 2011 9:37 am

Kawe Ni Bro wrote:Ok, yg tu nanti saya bincang dgn azrol & bro sue psl hal ni




I FOLLOW....................

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Thu Mar 31, 2011 10:33 am

azrol_plz wrote:jom jom...
1 apt 1 bilik ader x..???
saya berdua jer... hehe...

Kat glory ni style dia suma apt, xde jenis bilik mcm kat hotel2 biasa tu, samada apt 2 bilik atau 3 bilik tu jer yg ada.....

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Mar 31, 2011 3:40 pm

Mr Mama wrote:
Kawe Ni Bro wrote:Maknanya gini, klu apt 2 bilik share 2 family 1 family akan byr RM135.00
Klu apt 3 bilik share 3 famili, 1 famili akan byr RM130.00, cuma breakfast voucher tu kena pandai2 kautimla ek....


MASAALAH TAK TIMBUL TTG MKN TU.......... PASTI NYA BERAPA CEO DI SITU YG ADE...HAAAA......

geng nie tak yah breakfast.......... ada koci pun cukup......... Laughing Laughing Laughing

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Mar 31, 2011 3:43 pm

azrol_plz wrote:jom jom...
1 apt 1 bilik ader x..???
saya berdua jer... hehe...

cari la partner yg sama species
takde la sesapa nak kacau
1 apt dgn famili saya pun ok......... kalau ada bunyi2 luar biasa saya wat2 pekak jea la

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Mar 31, 2011 3:53 pm

Kawe Ni Bro wrote:Ok mcm ni, saya dah tnya dgn pihak Glory Beach Resort & kenyataan yg diorg keluarkan mcm ni :-

1 apt 2 bilik serta breakfast utk 4 org - RM270.00
1 apt 3 bilik serta breakfast utk 6 org - RM390.00
Swimming pool free utk guest, bermula 8 pagi hingga 7 mlm

Setakat ni dululah perkhabaran dari PD

saya rasa OK la tu........
tarikh 16 & 17 Apr 2011.......... kalau semua OK, kita onkan jea la
habis2 pun 5 beradik nie geranti join punya.........hahaha

KNB
mnta tnya booking payment mcm mana?
ataupun boleh byr masa check in?

DAFTAR NAK JOIN TT PD
1 - Bro_Sue - cari partner apt - siapa nak join dgn family saya?
2 -
3 -

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Mar 31, 2011 4:19 pm

Bro_Sue wrote:
Kawe Ni Bro wrote:Ok mcm ni, saya dah tnya dgn pihak Glory Beach Resort & kenyataan yg diorg keluarkan mcm ni :-

1 apt 2 bilik serta breakfast utk 4 org - RM270.00
1 apt 3 bilik serta breakfast utk 6 org - RM390.00
Swimming pool free utk guest, bermula 8 pagi hingga 7 mlm

Setakat ni dululah perkhabaran dari PD

saya rasa OK la tu........
tarikh 16 & 17 Apr 2011.......... kalau semua OK, kita onkan jea la
habis2 pun 5 beradik nie geranti join punya.........hahaha

KNB
mnta tnya booking payment mcm mana?
ataupun boleh byr masa check in?

DAFTAR NAK JOIN TT PD
1 - Bro_Sue - cari partner apt - siapa nak join dgn family saya?
2 - Mr Mama- ble join ke........... heheh
3 -

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Mar 31, 2011 5:11 pm

honda pun honda la.......
tapi boleh jugk mcm tak pernah buat pulak.......

kalau Ce boleh letak logo Mitsubishi
pastikan honda tu masa dtg TT PD letakkan logo CE......... sunny sunny sunny

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Mar 31, 2011 5:13 pm

Bro_Sue wrote:honda pun honda la.......
tapi boleh jugk mcm tak pernah buat pulak.......

kalau Ce boleh letak logo Mitsubishi
pastikan honda tu masa dtg TT PD letakkan logo CE......... sunny sunny sunny


HUHUU....KATA WAD DI RAJA ... MASA NI DAH KUAR WARD LE........... HEHEHEHEHE cheers cheers cheers cheers

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kay78 on Thu Mar 31, 2011 9:52 pm

bro sue...sy mau join...2D 2K yer

Kay78
Secretary 1
Secretary 1

Posts : 736
Points : 774
Join date : 21/02/2011
Age : 38
Location : CEC 032 : Kuala Lumpur-016 206 3635

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kay78 on Thu Mar 31, 2011 9:55 pm

Bro_Sue wrote:
Kawe Ni Bro wrote:Ok mcm ni, saya dah tnya dgn pihak Glory Beach Resort & kenyataan yg diorg keluarkan mcm ni :-

1 apt 2 bilik serta breakfast utk 4 org - RM270.00
1 apt 3 bilik serta breakfast utk 6 org - RM390.00
Swimming pool free utk guest, bermula 8 pagi hingga 7 mlm

Setakat ni dululah perkhabaran dari PD

saya rasa OK la tu........
tarikh 16 & 17 Apr 2011.......... kalau semua OK, kita onkan jea la
habis2 pun 5 beradik nie geranti join punya.........hahaha

KNB
mnta tnya booking payment mcm mana?
ataupun boleh byr masa check in?

DAFTAR NAK JOIN TT PD
1 - Bro_Sue - cari partner apt - siapa nak join dgn family saya?
2 - kay78- saya mau join bleh-2D 2K
3 -

Kay78
Secretary 1
Secretary 1

Posts : 736
Points : 774
Join date : 21/02/2011
Age : 38
Location : CEC 032 : Kuala Lumpur-016 206 3635

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by isma747 on Fri Apr 01, 2011 2:57 am

kawe ni bro demo tolong pergi chk di
ilham beach resort dulu harga berapa
kat sana malam boleh buat BBQ..
esok bagi tahu bro sue.

isma747

Posts : 560
Points : 570
Join date : 03/01/2011
Age : 42
Location : N9-KL-KB

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by awali on Fri Apr 01, 2011 5:01 am

lianatasha wrote:
awali wrote:hambo perkenankan tapi buat kat PD lagi molek rasanya.. anak2 bole main pantai or mandi kolam.. Hambo ada contact kat sana utk Tiara Beach Resort. dgn owner unit2 di sana malahan hambo ada 1 unit studio kat situ..


Akak minta maaf ye kawe ni bro.

akak pun ada unit kat sana mmg huru hara skrg byk customer saya dah tak mau g sana dah.. kalu nak kn bagi murah2 sbb kn pikir diorg kn byr swimming pool entrance lg tp mmg kusut kepala sng org tau mau pegi dah.. saya pun menyesal beli kat sana dah.. nak jual tak laku hrp syarikat lain take over aje... Sad Sad

Balik pd topik TT PD rasanya tk dpt join.. sbb anak tiap2 AHAD ada aktiviti kat sekolah..

awali
Moderator 2
Moderator 2

Posts : 665
Points : 768
Join date : 15/12/2010
Age : 41
Location : CEC 119 CHERAS PERDANA 2

http://awali19.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Fri Apr 01, 2011 10:31 am

isma747 wrote:kawe ni bro demo tolong pergi chk di
ilham beach resort dulu harga berapa
kat sana malam boleh buat BBQ..
esok bagi tahu bro sue.

Ok, setelah disemak hrga kat PNB Ilham Resort kat Blue Lagoon Tanjung Tuan maka beginilah yg diberi oleh pihak sana :-

Apt 2 bilik berserta breakfast - RM480.00
Apt 3 bilik berserta breakfast - RM640.00
Apt 4 bilik berserta breakfast - RM800.00
Swimming pool free dari pagi sampai jumpa pagi semula.....
Setakat ni rasanya, Glory masih mendahului senarai tp saya x buat apa booking lagi setakat ni kat mana2.........

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Fri Apr 01, 2011 10:35 am

I FOLLOWWWW...............MANE YG MURAH..HEHEHE

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Fri Apr 01, 2011 3:44 pm

berdasarkan rekomen KNB - kita decide kat Glory Beach Resort (GBR)
boleh booking dulu - kita anggarkan dulu 10 famili
5 apartment yg 2 bilik..........

DAFTAR NAK JOIN TT PD DI GLORY BEACH RESORT
1 - Bro_Sue - cari partner apt - siapa nak join dgn family saya?
2 - kay78- saya mau join bleh-2D 2K


Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Fri Apr 01, 2011 6:05 pm

Ok, makluman untuk semua sahabat2 ceo sekalian...maka 5 apt 2 bilik telah dibooking utk kita pada 16-17/04/2011 di Glory Beach Resort, PD.....
Kepada mereka yg berminat join boleh bgtau bro sue @ Kawe Ni Bro dan confirmation utk hrga yg dinyatakan oleh pihak GBR mcm nilah :-

1 unit apt 2 bilik beserta breakfast utk 3 org = RM270.00
maka dibooking 5 unit dan grand total = RM1350.00

Kepada yg berminat utk berehat sambil berTT kat PD, amik angin laut selat melaka, beramah mesra antara geng cec, jomlah dtg PD dan pihak GBR mahukan kata putus sebelum 8 April 2011......

Setakat ini dululah perkhabaran dari PD......

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Fri Apr 01, 2011 6:30 pm

maksud kata putus tu........ 8/4/11 - kena buat payment ke?
ataupun deposit berapa berapa?

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Radenumar on Fri Apr 01, 2011 9:46 pm

Aduyaiiii...16-17/04/2011 time lemas nih...

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by reza on Fri Apr 01, 2011 10:28 pm

Radenumar wrote:Aduyaiiii...16-17/04/2011 time lemas nih...

tak pe.. bro sue boleh buat cpr untuk ko.. Very Happy Very Happy Very Happy

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Sun Apr 03, 2011 1:16 am

Bro_Sue wrote:maksud kata putus tu........ 8/4/11 - kena buat payment ke?
ataupun deposit berapa berapa?

Ye betul, pada atau sblum 8/4 ni dah kena buat deposit at least 50% sbg tanda jadi, bermakna pihak GBR akan terima paling kurang RM675.00 barulah kira booking on, klu xde apa pada tarikh ni maka booking tu diorg kira cancel

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Sponsored content Today at 5:52 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum