INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Aktiviti Famili Port Dickson

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Sun Apr 03, 2011 3:12 am

ada beberapa org buat cadangan mlm tadi masa TT BB
dorang minta aktiviti kebajikan di Kuantan oleh Mr P - 31/4 hingga 1/5 samada jadi ataupun tidak?
kalau aktiviti Mr P tak jadi, dorang minta pinda ke tarikh tersebut.
kalau aktiviti Mr P jadi, dorang minta pinda ke tarikh lain lepas gaji.....

so kita minta Mr P maklum dulu pada kita - jadi ataupun tak aktiviti kebajikan di Kuantan?

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Sun Apr 03, 2011 8:18 am

hooo, ok nanti informla eh boleh saya kol blik GBR bgtau diorg kita tangguh tarikh booking

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Sun Apr 03, 2011 11:10 am

Kawe Ni Bro wrote:hooo, ok nanti informla eh boleh saya kol blik GBR bgtau diorg kita tangguh tarikh booking

saya di Kuantan hari nie dgn besok, nanti saya discuss dgn Mr P......

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by isma747 on Sun Apr 03, 2011 3:53 pm

kita tggu bro su bawa berita dari kuantan
nak kemana dulu PD atau aktiviti kebajikan

isma747

Posts : 560
Points : 570
Join date : 03/01/2011
Age : 42
Location : N9-KL-KB

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Mon Apr 04, 2011 3:08 am

isma747 wrote:kita tggu bro su bawa berita dari kuantan
nak kemana dulu PD atau aktiviti kebajikan



HAHAHA........... TERUSKAN SEPERTI DI BINCANGKAN LE................


I FOLLOWWWWWWWWWWWW Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Mon Apr 04, 2011 3:10 am

Bro_Sue wrote:berdasarkan rekomen KNB - kita decide kat Glory Beach Resort (GBR)
boleh booking dulu - kita anggarkan dulu 10 famili
5 apartment yg 2 bilik..........

DAFTAR NAK JOIN TT PD DI GLORY BEACH RESORT
1 - Bro_Sue - cari partner apt - siapa nak join dgn family saya?
2 - kay78- saya mau join bleh-2D 2K



MANE HILANG NAME SAYA................ scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Mon Apr 04, 2011 3:07 pm

Nama bos mesti ada punya, tinggal lagi diorg nak tau samada prgm ke PD ni jadi pada 16-17/4 @ tunda ke hujung bulan......

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nazal on Mon Apr 04, 2011 3:37 pm

sory......
yang ni teman x bolehlah nak ngikutnya yer....
maklumlah baru lepas balik dari kg....
nak kena kumpul modal semula.....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Radenumar on Mon Apr 04, 2011 4:08 pm

kalau lepas gaji ok gak nih, leh join skali...

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by putra6404 on Mon Apr 04, 2011 6:31 pm

glory beach....makan sedap kat sana....pub pun menarik....sorry tak dpt join..30/4 ada famiy day ofis...

kalau nak high class depan glory tue...challet atas laut....harga pun high class la...hehehehehee..

tiara beach kalau nak murah cari dlm mudah.com....kalau direct ngan management harga mahal..


putra6404

Posts : 139
Points : 141
Join date : 29/11/2010
Location : cyberjaya

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Mon Apr 04, 2011 8:55 pm

I FOLLOWWWWWWWWW...............

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Wed Apr 06, 2011 1:12 am

Radenumar wrote:kalau lepas gaji ok gak nih, leh join skali...

KNB quoted
Ok, jadi cdgn saya adalah samada 23-24/4 @ 30/4-1/5 adalah tarikh yg sesuai utk dtg ke PD, klu nk awal sikit 16-17/4 pun ok, insyaAllah tmpt TT xde mslh....nak buat siang ke malam TT ni? klu siang tmptnya lain, klu mlm lain......
By the way....welcome to Port Dickson, Bandar Tentera Darat........

saya dah bincang dgn Mr P semlm di Kuantan
Mr P dah bagi keutamaan kpd TT PD.......

1 - raden kena la pi pasal kita dah ubah tarikh lepas gaji
2 - tarikh yg KNB free lepas gaji 30/4 - 1/5..........

so persilakan buat pada tarikh yg KNB free
tapi pada tarikh nie saya tak free pasal ada penutupan tol di KL - kena bertugas
takpe Raden ada dan Mr P ada
tapi kalau 7 & 8/5 saya free......

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Wed Apr 06, 2011 11:22 am

Ok, kalau mcm tu kita buat aktiviti PD ni pd 7-8/5/2011 la ek? ramai sikit meriah sikit, ramai bnyk meriah bnyk......
Maka program kat Glory Beach Resort Port Dickson akan dijalankan seperti tarikh di atas dan saya akan booking tarikh baru dgn GBR nanti.....
Jom2 kengkawan datang PD.......den menanti dgn hati terbuko....

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Radenumar on Wed Apr 06, 2011 1:48 pm

Yezzzaaaa...ok gak tarikh tu 7-8/5/2011....zaaasssss...

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Bro_Sue on Thu Apr 07, 2011 12:19 am

kalau semua ok kita bukak pendaftaran dan KNB kena maklumkan bila last date utk bayaran booking GBR

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by isma747 on Thu Apr 07, 2011 3:34 am

semua dah gaji ramai tu boleh join

isma747

Posts : 560
Points : 570
Join date : 03/01/2011
Age : 42
Location : N9-KL-KB

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Apr 07, 2011 10:21 am

Kawe Ni Bro wrote:Ok, kalau mcm tu kita buat aktiviti PD ni pd 7-8/5/2011 la ek? ramai sikit meriah sikit, ramai bnyk meriah bnyk......
Maka program kat Glory Beach Resort Port Dickson akan dijalankan seperti tarikh di atas dan saya akan booking tarikh baru dgn GBR nanti.....
Jom2 kengkawan datang PD.......den menanti dgn hati terbuko....



I FOLLOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW................

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Thu Apr 07, 2011 11:32 am

Maka di sini patik selaku wakil pembesar dari Undang Luak Sungei Ujong menyatakan bahawa satu program TT & rehat santai bersama pembesar2 CE Club akan dijalankan seperti butiran di bawah :-

Tarikh : 7-8 Mei 2011 (Sabtu-Ahad)
Tempat : Glory Beach Resort, Port Dickson, N9
Penyertaan : Terbuka kepada semua sahabat2 CEC
Bayaran : 1 apt 2 bilik RM270.00 beserta srpn utk 3 org
1 apt 3 bilik RM390.00 beserta srpn utk 6 org
Swimming pool - boleh terjun dari start kolam buka
Tarikh bayaran akhir : 27 April 2011 (Rabu)
***sebagai makluman tambahan, saya telah pun book 5 unit apt 2 bilik utk program ni, jadi klu ada sebarang perubahan bolehlah maklumkan pada saya awal sikit supaya xde masalah nanti***

Kedatangan sahabat2 semua ke PD amatlah dialu-alukan.......sekian terima kasih............

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Apr 07, 2011 11:39 am

Kawe Ni Bro wrote:Maka di sini patik selaku wakil pembesar dari Undang Luak Sungei Ujong menyatakan bahawa satu program TT & rehat santai bersama pembesar2 CE Club akan dijalankan seperti butiran di bawah :-

Tarikh : 7-8 Mei 2011 (Sabtu-Ahad)
Tempat : Glory Beach Resort, Port Dickson, N9
Penyertaan : Terbuka kepada semua sahabat2 CEC
Bayaran : 1 apt 2 bilik RM270.00 beserta srpn utk 3 org
1 apt 3 bilik RM390.00 beserta srpn utk 6 org
Swimming pool - boleh terjun dari start kolam buka
Tarikh bayaran akhir : 27 April 2011 (Rabu)
***sebagai makluman tambahan, saya telah pun book 5 unit apt 2 bilik utk program ni, jadi klu ada sebarang perubahan bolehlah maklumkan pada saya awal sikit supaya xde masalah nanti***

Kedatangan sahabat2 semua ke PD amatlah dialu-alukan.......sekian terima kasih............



BUBUH JE NA KWN............ NO HAL...............TAK KIRA SIAPA YG NAK JOIN APT DGN KWN BLE JE.......

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by castello 8989 on Thu Apr 07, 2011 11:44 am

nazal wrote:sory......
yang ni teman x bolehlah nak ngikutnya yer....
maklumlah baru lepas balik dari kg....
nak kena kumpul modal semula.....

Arrrr, baru balik dr kg Tuan, bknnya OVERSEA... Hehehehe, jgn mare cz dh lama bebeno teman x menyakat ne..

castello 8989

Posts : 607
Points : 603
Join date : 30/10/2009
Location : CEC 007 Cheras Vista BMC

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Mr Mama on Thu Apr 07, 2011 11:47 am

castello 8989 wrote:
nazal wrote:sory......
yang ni teman x bolehlah nak ngikutnya yer....
maklumlah baru lepas balik dari kg....
nak kena kumpul modal semula.....

Arrrr, baru balik dr kg Tuan, bknnya OVERSEA... Hehehehe, jgn mare cz dh lama bebeno teman x menyakat ne..



SESUNGGUH NYA.......... BRO CASTELOR MENGERAM LAMAAAAAAAAAAAAAAAAA NYA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by castello 8989 on Thu Apr 07, 2011 11:51 am

Mr Mama wrote:
castello 8989 wrote:
nazal wrote:sory......
yang ni teman x bolehlah nak ngikutnya yer....
maklumlah baru lepas balik dari kg....
nak kena kumpul modal semula.....

Arrrr, baru balik dr kg Tuan, bknnya OVERSEA... Hehehehe, jgn mare cz dh lama bebeno teman x menyakat ne..



SESUNGGUH NYA.......... BRO CASTELOR MENGERAM LAMAAAAAAAAAAAAAAAAA NYA

Bukan setakat MENGERAM jer, malah BETAPA tuk mencati idea2...... elephant elephant elephant

castello 8989

Posts : 607
Points : 603
Join date : 30/10/2009
Location : CEC 007 Cheras Vista BMC

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by nazal on Thu Apr 07, 2011 1:20 pm

castello 8989 wrote:
Mr Mama wrote:
castello 8989 wrote:
nazal wrote:sory......
yang ni teman x bolehlah nak ngikutnya yer....
maklumlah baru lepas balik dari kg....
nak kena kumpul modal semula.....

Arrrr, baru balik dr kg Tuan, bknnya OVERSEA... Hehehehe, jgn mare cz dh lama bebeno teman x menyakat ne..



SESUNGGUH NYA.......... BRO CASTELOR MENGERAM LAMAAAAAAAAAAAAAAAAA NYA

Bukan setakat MENGERAM jer, malah BETAPA tuk mencati idea2...... elephant elephant elephant

lamanya menyepi....
tetiba muncul jer.....
kemana menghilang...
camna join ker aktiviti PD ni

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by isma747 on Thu Apr 07, 2011 3:57 pm

dia sepi di forum je tapi di luar selalu jumpa,,,,

isma747

Posts : 560
Points : 570
Join date : 03/01/2011
Age : 42
Location : N9-KL-KB

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Kawe Ni Bro on Thu Apr 07, 2011 6:10 pm

Kawe Ni Bro wrote:Maka di sini patik selaku wakil pembesar dari Undang Luak Sungei Ujong menyatakan bahawa satu program TT & rehat santai bersama pembesar2 CE Club akan dijalankan seperti butiran di bawah :-

Tarikh : 7-8 Mei 2011 (Sabtu-Ahad)
Tempat : Glory Beach Resort, Port Dickson, N9
Penyertaan : Terbuka kepada semua sahabat2 CEC
Bayaran : 1 apt 2 bilik RM270.00 beserta srpn utk 3 org
1 apt 3 bilik RM390.00 beserta srpn utk 6 org
Swimming pool - boleh terjun dari start kolam buka
Tarikh bayaran akhir : 27 April 2011 (Rabu)
***sebagai makluman tambahan, saya telah pun book 5 unit apt 2 bilik utk program ni, jadi klu ada sebarang perubahan bolehlah maklumkan pada saya awal sikit supaya xde masalah nanti***

Kedatangan sahabat2 semua ke PD amatlah dialu-alukan.......sekian terima kasih............

Maka di sini dinyatakan beberapa nama besar yg akan menyertai program PD :-
i- Mr. Mama & pengikut setia
ii- Bro Sue & pengikut setia
iii- Isma747 & pengikut setia
iv- Raden & pengikut setia
v- Kay78 & pengikut setia

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: Aktiviti Famili Port Dickson

Post by Sponsored content Today at 5:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum