INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Piala Thomas

View previous topic View next topic Go down

Piala Thomas

Post by Bro_Sue on Fri May 14, 2010 7:57 pm

Korang yg tgh online nie tak patriotik langsung....
tak nak tgk siaran lgsung badminton ke?
semoga Malaysia menang.....

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by reza on Fri May 14, 2010 9:46 pm

Bro_Sue wrote:Korang yg tgh online nie tak patriotik langsung....
tak nak tgk siaran lgsung badminton ke?
semoga Malaysia menang.....

Skrg di stadium bukit jalil ni, dpt tiket free, proton sponser, tapi rasa2nya.. Tapau ni.. Dah 0-2 ni... Org perak cakap hauuuuuuubbbbbbbbb.....

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by zulkarnaen on Fri May 14, 2010 10:06 pm

MALAYSIA BOLEH cheers

zulkarnaen

Posts : 247
Points : 252
Join date : 03/03/2010
Age : 34
Location : klang, segamat, pasir mas...

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Bro_Sue on Sat May 15, 2010 2:29 am

Hampeh..........
Boleh apa entah.......
Tinggal semangat jea dlm badan nie........

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by zainal on Sat May 15, 2010 8:56 pm

Bro_Sue wrote:Hampeh..........
Boleh apa entah.......
Tinggal semangat jea dlm badan nie........
biar kalah lawan, jgn patah semangat! tak de semangat jadi sayurrrrrr..

zainal

Posts : 498
Points : 497
Join date : 17/11/2009

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Mr Mama on Mon May 17, 2010 10:48 am

klu jadi sayur boleh buat masak............. hehehe

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Radenumar on Mon May 17, 2010 4:47 pm

Malaysia silap percaturan...takpe next time leh cuba lagi....sakit hati jea tengok...hahhahaha

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by kayuaran on Mon May 17, 2010 7:40 pm

dorang men bekbinten . kut main catur dah lama dah percaturuan tu betul . adesss

kayuaran

Posts : 560
Points : 557
Join date : 23/02/2010
Age : 38
Location : Kajang , selangor

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Radenumar on Mon May 17, 2010 8:22 pm

nak kena berkerja keras lagi tu...aku suka semangat yang ditunjukkan oleh pemain Korea untuk Piala Uber...bermati-matian lawan China....semangat itu yang pemain Malaysia takde...

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by riyad71 on Mon May 17, 2010 8:36 pm

kadang2 Malaysia cakap tak seperti kemampuan kita..........jauh sangat bezanya kita dgn Jepun sebagai contoh....org Jepun dulu mana main badminton....pasukan belasahan jer...skng ni kita plak kener tunduk dengan mereka.....nak juga tengok camno kita lawan Nigeria...kok kener belasah juga tak tahu la...

riyad71

Posts : 497
Points : 494
Join date : 18/02/2010
Age : 45
Location : CEC 071 - Qtan Pahang

http://www.klinikmaran.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by reza on Mon May 17, 2010 8:43 pm

riyad71 wrote:kadang2 Malaysia cakap tak seperti kemampuan kita..........jauh sangat bezanya kita dgn Jepun sebagai contoh....org Jepun dulu mana main badminton....pasukan belasahan jer...skng ni kita plak kener tunduk dengan mereka.....nak juga tengok camno kita lawan Nigeria...kok kener belasah juga tak tahu la...

bukan kadang2 selalu cakap saja lebih... habis duit juta2.. abuk pun tarak.. lepas ni saman pun tak boleh diskaun.. duit dah habisssss

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by riyad71 on Mon May 17, 2010 8:45 pm

reza wrote:
riyad71 wrote:kadang2 Malaysia cakap tak seperti kemampuan kita..........jauh sangat bezanya kita dgn Jepun sebagai contoh....org Jepun dulu mana main badminton....pasukan belasahan jer...skng ni kita plak kener tunduk dengan mereka.....nak juga tengok camno kita lawan Nigeria...kok kener belasah juga tak tahu la...

bukan kadang2 selalu cakap saja lebih... habis duit juta2.. abuk pun tarak.. lepas ni saman pun tak boleh diskaun.. duit dah habisssss

betul2 aku dengar saman dah fix...susah nak ejas wakakak...kener bawak slow la plak pasni..

riyad71

Posts : 497
Points : 494
Join date : 18/02/2010
Age : 45
Location : CEC 071 - Qtan Pahang

http://www.klinikmaran.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Radenumar on Tue May 18, 2010 2:11 pm

biasa la, banyak sangat pilihanraya kecil lepas n tahun nie....banyak la bertaburan duit tu kat pengundi2 kawasan masing2....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Mr Mama on Tue May 18, 2010 3:57 pm

MME PUN........ LO NI KWE DRIVE SLOW JA.........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Radenumar on Wed May 19, 2010 2:07 am

Ye ke slow...makin laju ada la...mentang2 keta dah mannntoooopppp....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Bro_Sue on Wed May 19, 2010 9:26 am

Mr Mama wrote:MME PUN........ LO NI KWE DRIVE SLOW JA.........

boleh cayer ke statement Presiden nie?
CE Presiden kalau buang brek depan belakang pun masih boleh drive kuantan - kl.......... hahaha
brek dari beli dulu sampai skrg tak luak2

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Mr Mama on Wed May 19, 2010 10:50 am

Bro_Sue wrote:
Mr Mama wrote:MME PUN........ LO NI KWE DRIVE SLOW JA.........

boleh cayer ke statement Presiden nie?
CE Presiden kalau buang brek depan belakang pun masih boleh drive kuantan - kl.......... hahaha
brek dari beli dulu sampai skrg tak luak2


HAHAHAAAAA.......... HEEEEEE............... NGAPA TAK CAYA ???????........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Piala Thomas

Post by Sponsored content Today at 5:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum