INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Page 23 of 24 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by afiq on Tue Sep 13, 2011 5:31 pm

JMU937 wrote:
afiq wrote:atas kertas mungkin MU akan belasah chelsea mcm arsenal kena dulu, tapi atas padang hanya mereka yang bermain sahaja yang boleh menentukan...........TUNGGU N LIHAT..heheheh

Yup betul tu...adat permainan ada kalah ada yang menang Very Happy
tambah sikit.........ada yang menang- menang(seri) heheheh

afiq

Posts : 265
Points : 265
Join date : 20/12/2010
Location : cheras to cheras back to cheras

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Mr Mama on Tue Sep 13, 2011 6:43 pm

afiq wrote:
JMU937 wrote:
afiq wrote:atas kertas mungkin MU akan belasah chelsea mcm arsenal kena dulu, tapi atas padang hanya mereka yang bermain sahaja yang boleh menentukan...........TUNGGU N LIHAT..heheheh

Yup betul tu...adat permainan ada kalah ada yang menang Very Happy
tambah sikit.........ada yang menang- menang(seri) heheheh


note: masa MU main jangan gangu bro sue......... hahaah

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Kawe Ni Bro on Wed Sep 14, 2011 3:17 pm

Mr Mama wrote:
afiq wrote:
JMU937 wrote:
afiq wrote:atas kertas mungkin MU akan belasah chelsea mcm arsenal kena dulu, tapi atas padang hanya mereka yang bermain sahaja yang boleh menentukan...........TUNGGU N LIHAT..heheheh

Yup betul tu...adat permainan ada kalah ada yang menang Very Happy
tambah sikit.........ada yang menang- menang(seri) heheheh


note: masa MU main jangan gangu bro sue......... hahaah

note jugak : boleh kacau bro sue bos dgn syarat masa tu MU menang @ leading, klu masa tgh kalah cubalah kacau tgk nanti mcm mana pontianak kampung batu kembali (versi lelaki)

Kawe Ni Bro

Posts : 213
Points : 213
Join date : 18/01/2011
Age : 37
Location : PD, N9

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Shah-JMU on Wed Sep 14, 2011 3:45 pm

Hehehe siap ada pontianak versi lelaki lagi tu... Razz
Xpe bro sue...awal pagi nanti kawan ada...kawan bangun tgk match tu nanti... Very Happy

Shah-JMU

Posts : 254
Points : 268
Join date : 06/04/2011
Age : 33
Location : Oyster,Johor Bharu - CEC200

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by joekudin on Wed Sep 14, 2011 8:04 pm

JMU937 wrote:
afiq wrote:atas kertas mungkin MU akan belasah chelsea mcm arsenal kena dulu, tapi atas padang hanya mereka yang bermain sahaja yang boleh menentukan...........TUNGGU N LIHAT..heheheh

Yup betul tu...adat permainan ada kalah ada yang menang Very Happy
Btul tu atas padang aper2 bleh blaku...tpi kena ingat chalsea tu bkan batang kayu.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

joekudin

Posts : 435
Points : 457
Join date : 16/06/2011
Age : 41
Location : CEC 221 Kota Damansara, SELANGOR Darul Ehsan

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Mr Mama on Mon Sep 19, 2011 10:09 am

MU MENANG LAGIIII.........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bro_Sue on Thu Sep 22, 2011 7:53 am

joekudin wrote:
JMU937 wrote:
afiq wrote:atas kertas mungkin MU akan belasah chelsea mcm arsenal kena dulu, tapi atas padang hanya mereka yang bermain sahaja yang boleh menentukan...........TUNGGU N LIHAT..heheheh

Yup betul tu...adat permainan ada kalah ada yang menang Very Happy
Btul tu atas padang aper2 bleh blaku...tpi kena ingat chalsea tu bkan batang kayu.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

............... hahaha
chelsea apa cerita?
nie bukan atas kertas lagi
pakej atas padang sekali mcm arsengal (pasal byk sgt kalah)........
kwn2 supporter arsenal srh panggil arsengal dan depa nie ramai yg dah tukar minat
memancing, pergi golf range dll bila arsenal ada game.........

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Mr Mama on Thu Sep 22, 2011 10:03 am

APA PUN BOLE MASIH BULAT........ MCM BLE JADI........

SENANG CERITA MU GIANT BOLASEPAK ........... HAHAHA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by irwan chamakh on Thu Oct 20, 2011 10:01 am

Bro_Sue wrote:
joekudin wrote:
JMU937 wrote:
afiq wrote:atas kertas mungkin MU akan belasah chelsea mcm arsenal kena dulu, tapi atas padang hanya mereka yang bermain sahaja yang boleh menentukan...........TUNGGU N LIHAT..heheheh

Yup betul tu...adat permainan ada kalah ada yang menang Very Happy
Btul tu atas padang aper2 bleh blaku...tpi kena ingat chalsea tu bkan batang kayu.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

............... hahaha
chelsea apa cerita?
nie bukan atas kertas lagi
pakej atas padang sekali mcm arsengal (pasal byk sgt kalah)........
kwn2 supporter arsenal srh panggil arsengal dan depa nie ramai yg dah tukar minat
memancing, pergi golf range dll bila arsenal ada game.........



bro sue, masih ade lagi supporter arsenal cuma season ni terpaksa low profile..tak boleh cakap lebih2 sebab performance lebih kurang mcm wigan je....hehehe Laughing

irwan chamakh

Posts : 51
Points : 53
Join date : 08/09/2011
Age : 36
Location : Simpang Pulai,Ipoh,Perak

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bravotengo on Sun Oct 23, 2011 11:02 pm

he..he..kenapa tak percaya..ke..??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bro_Sue on Sun Oct 23, 2011 11:17 pm

hampeh mlm nie
tekono dah nie MU.............
main kat tempat sndiri pulak..........
Suspect Suspect Suspect

tgh2 taip nie - kena lagi satu

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bravotengo on Sun Oct 23, 2011 11:22 pm

6-1 pehh...

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bro_Sue on Sun Oct 23, 2011 11:22 pm

semua jersey MU nak buat cuci CE.........
nak tukar game main golf pulak kot
atau memancing.................. hahahah

dah 6 -1 dah nie
apa pnya MU............

semau org tak pyh sms saya lagi, nie pun dah berpuluh2 sms masuk kutuk gue
.................. ahussss.............. panas


Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bravotengo on Sun Oct 23, 2011 11:22 pm

tak taip pun kena jugak..he..he

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by fendycool on Sun Oct 23, 2011 11:26 pm

jenuh kena bahan le MU fans..

fendycool

Posts : 328
Points : 329
Join date : 25/10/2010
Location : CEC 205 - Ipoh - Bt Caves-Barcelona

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by HasnuAR on Sun Oct 23, 2011 11:52 pm

Hampeh MU. Sir Elex cakap besau. padam muka affraid affraid

HasnuAR

Posts : 353
Points : 354
Join date : 16/11/2009
Age : 51
Location : Mak Chili Kemaman TRG ( CEC 039 )

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by reza on Mon Oct 24, 2011 12:42 am

Ni kalau team melayu mesti org akan cakap m u kena mandrem.

Hampeh punya m u, nyaris tak tgk live, tgk result je, kalau tgk live mcm abg madnn comfirm mlm ni tak boleh tido lena Twisted Evil Evil or Very Mad

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Shah-JMU on Mon Oct 24, 2011 9:46 am

Memang tak tido lena pun mlm td..
MU punya pasal laa kalah teruk..
Tapi takpe Man Utd forever Very Happy

JMU - Johor Man Utd

Shah-JMU

Posts : 254
Points : 268
Join date : 06/04/2011
Age : 33
Location : Oyster,Johor Bharu - CEC200

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by awali on Mon Oct 24, 2011 12:10 pm

hahaha nasib tak sms kalu tak Bro Sue mesti takda SUARA 1 minggu.. affraid
CHELSEA pon nasib serupa tp scoreline aje tak memalukan tp dari zahirnya MALU woo.. KALAH dgn TEAM 1 MALAYSIA tu.. Apa pon PM kita mesti takda MOOD nak koje dah le jemput org dtg umah tgk sama then KALAH BESO pulak tu.. LEPAS ni dia tak buat lagi dah...

Mental Understress... siapa nak tambah rasa lagi..

awali
Moderator 2
Moderator 2

Posts : 665
Points : 768
Join date : 15/12/2010
Age : 41
Location : CEC 119 CHERAS PERDANA 2

http://awali19.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by aha on Fri Oct 28, 2011 5:49 pm

tetap MU...

aha
Perak Leader 1
Perak Leader 1

Posts : 511
Points : 519
Join date : 23/06/2010
Location : cec171 ipoh to ipoh

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by afiq on Fri Oct 28, 2011 8:09 pm

chelsea....chelsea....chery...................opss sorry Smile

afiq

Posts : 265
Points : 265
Join date : 20/12/2010
Location : cheras to cheras back to cheras

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Fri Oct 28, 2011 10:58 pm

biar apa pun terjadi namun Chelsea tetap di hati......
Chelsea.....Chelsea.....oh..Chelsea......
ari tu Chelsea kalah 1-0 aje dgn QPR
TP MU kena 6-1 dgn MC .....APA Citer..ceciter...ceciter Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bravotengo on Tue Nov 22, 2011 12:41 am

MALAYSIA MENANGGG....!!!! cheers cheers
INDON KALAH....!!!!YEEEHHAAAA...!!!!!!

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by mizan on Tue Nov 22, 2011 1:08 am

ku bangga jadi rakyat MALAYSIA....semangat juang beginilah perlu ada dlm CEC...

mizan

Posts : 657
Points : 686
Join date : 03/10/2011
Location : CEC300 kemaman-pontian

http://cgumizan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Bro_Sue on Tue Nov 22, 2011 1:17 am

tabik kpd player malaysia...........

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: BOLASEPAK - EPL & LA LIGA DLL

Post by Sponsored content Today at 5:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 23 of 24 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum