INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


I'm Bored! Give me something to laugh at!

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by mat yie red on Wed Oct 12, 2011 8:49 pm

poketah wrote:(true story - cerita asal drp guru -kwn kawe) anak darjah 1 bw balik borang bagi pada bapa dia kebetulan borang tu version english...jika citer tadi "sex"jwp never...yg sibapa ni sambil membebel dpn anak kata cikgu ni pasal sex pun nak tanya....si bapa isi pd borang tersebut "4 kali seminggu".....

haha... tu penting kena tahu jgok bhasa lain.. sengal btull.. hehe..

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by mat yie red on Wed Oct 12, 2011 8:54 pm

Untung saing kawe.. ayah dio beli keto baru ko dio.. model subaru lagi tu...





mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by bro_jiwa on Thu Oct 13, 2011 12:03 am

Mr Mama wrote:
Bro_Sue wrote:hih hiem haku hulak huat hawak..........

sorg cikgu ngajar matematik
lepas satu murid ke satu murid dpt jawap - kena hafal formula
ada satu budak nie belum lagi sampai turn dia si cikgu nie nampak dia ludah kat tapak tangan pastu sapu kepala.......
then cikgu tanya
abu...... apsal cikgu nmpak kamu ludah kat tapak tgn pastu sapu kat kepala?
abu jawap : cikgu... mak saya bagi petua.....
mlm jumaat semlm, saya dgr mak ckp kat abah
kalau payah masuk ludah kat tapak tangan sapu kepala............

cheers......... hokey ker?

HUUUUUU..........................CAM BIASE JE GITU........... CERITA PENGALAMAN KE........... HAHAHAHAAAAA Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

haha..hah..hah.haaaa...mace2 la bro..... bom cheers bom

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mr Mama on Thu Oct 13, 2011 12:04 am

GELAK JANGAN TAK GELAK.......... HAHAHA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mat Fay on Tue Oct 18, 2011 6:54 pm

Kerana Keinsafan...
Kerana sudah berasa insaf, Rizal pergi ke sebuah surau untuk mendengar ceramah agama.Ketika tabung derma surau diedarkan,dia dengan segera membuka dompetnya dan memasukkan RM2 ke dalam tabung derma itu.
Tiba-tiba,seorang pakcik yang duduk di belakangnya menepuk bahunya dan memberikannya duit sebanyak RM200 kepada Rizal...
Rizal tersenyum.Dia mengambil duit itu dan memasukkan ke dalam tabung derma itu juga. Rizal menoleh dan berasa kagum dengan kemurahan hati pakcik itu.
Tidak berapa lama kemudian, pakcik di belakangnya kembali menepuk bahunya dan Rizal mendengar bisikan daripada pakcik itu....

"Encik",kata pakcik tersebut"'duit Rm200 itu sebenarnya terjatuh daripada beg duit encik tadi".

* moral....tuan2 tolong imagine sendiri lah mimik muka En.Rizal masa tu...

Mat Fay

Posts : 764
Points : 783
Join date : 23/09/2011
Age : 40
Location : Pdg Temusu SP,Kangar,Jitra(CEC274)

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by bro_jiwa on Tue Oct 18, 2011 7:02 pm

x keeer nk buka blk tabung 2....merah padam n terkezuuutt agaknyer si Rizal 2............

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mat Fay on Tue Oct 18, 2011 7:15 pm

Rm2 tu confirm ikhlas...yg Rm200 tu berat....silap2 tunggu semua org balik dok sembunyi blakang Mimbar...bukan apa nak ambik balik ja Rm200 drpd x ikhlas menderma.. Twisted Evil

Mat Fay

Posts : 764
Points : 783
Join date : 23/09/2011
Age : 40
Location : Pdg Temusu SP,Kangar,Jitra(CEC274)

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by mat yie red on Tue Oct 18, 2011 7:34 pm

haha.. cnfirm g jupo tok iman lepas tu mntak buka blik tabung tu.. hakhakhak... Embarassed Embarassed No

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by mat yie red on Tue Oct 18, 2011 7:50 pm

Sepasang Kekasih...

GF : u tau x rokok ni blh wat u cpt mati?
BF : mane ade. Jodoh ajal maut semua kat Tuhan yang tentukan...
GF : hmmmm...berapa banyak u habiskan duit untuk rokok?
BF : satu kotak Dunhill RM10. Perghh! Feeling...
GF : satu hari satu kotak. seminggu RM70. Sebulan RM2,100. Setahun RM25,200...ayg mule isap rokok bile???
BF : pandai math u ni...dri tingkatan 2. kenape?
GF : skrg ayg punye umo 24. 24-14=10.. and then RM25,200 darab dengan 10 dapat RM252,000! Banyakkan yang u dah bazirkan dlm tempoh 10 tahun.
BF : so? I ade mintak duit kat u ke nak beli rokok? Tak adakan?!
GF : memanglah takde tapi kalau u tak merokok and u simpan skrg u dah boleh beli Skyline ke... Evo ke... semua boleh!
BF : u isap rokok x yang?
GF : Tak yang...kenape tanye mcm 2?
BF : kalau u x isap rokok mcm i...mane Skyline u n mane evo u ? Sekurang2nya i ada CE..
GF : !@#$%^&*

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mat Fay on Tue Oct 18, 2011 7:52 pm

kahakakah....kena...kena.... bounce

Mat Fay

Posts : 764
Points : 783
Join date : 23/09/2011
Age : 40
Location : Pdg Temusu SP,Kangar,Jitra(CEC274)

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Sun Oct 23, 2011 1:10 pm

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/695/49746991.jpg/]
Gad get yg mesti di bawa utk Ceoag dan mereka yg akan melepasi sempadan.
pastikan size yg bersesuaian ... Twisted Evil

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by cd kss on Sun Oct 23, 2011 1:16 pm

Bravotengo wrote:[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/695/49746991.jpg/]
Gad get yg mesti di bawa utk Ceoag dan mereka yg akan melepasi sempadan.
pastikan size yg bersesuaian ... Twisted Evil

mak aiii bravo... mane ko oder ni..

cd kss

Posts : 214
Points : 218
Join date : 13/12/2010
Age : 44
Location : CEC 298 KSS Kedah ~ Jengka8 Pahang

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Azhar on Sun Oct 23, 2011 1:43 pm

Beso sgt tu Bro Bravotengo.

Azhar

Posts : 496
Points : 538
Join date : 27/05/2011
Age : 50
Location : PERMATANG PAUH CEC 202

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Sun Oct 23, 2011 1:47 pm

DAH BUBUH PERINGATAN KAT GAMBOR TU..!!!
"PASTIKAN SIZE YG BERSESUAIAN"...
APA2 PUN UTK MENGURANGKAN TEKANAN AJK YG TGH PONING KEPALA NIE..!!

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by mat yie red on Tue Nov 01, 2011 8:20 pm

TopUp RM10 Tahan Sebulan !!!

Orang cakap bila kita pakai line telefon lagi save daripada prepaid kan? Tapi anda mesti terperanjat dengan apa yang bakal saya ceritakan ni!

Rahsia Terbongkar TopUp RM10 Boleh Tahan Sampai 1 Bulan!

Tak kiralah kalau anda bergayut berapa lama sekalipun, hantar berjuta SMS sekalipun ia tetap cool! TopUp RM10 je boleh sembang lama-lama! Tak ke best namanya tu? Mungkin rezeki saya haritu kot?

Adalah member saya ajar saya cara-cara nak crossing account dari bil telefon orang lain! Maklumlah member saya ni dari bahagian System Development Telecom.

Okay di sini aku naik share sikit rahsia terbongkar TopUp RM10 ni! INGAT JANGAN BUAT LEBIH DARI 3 KALI YA..!! 1 nombor sahaja boleh sebab system dapat detect dan batalkan nombor anda susah pula.

Rahsianya...............

Timing nya, anda boleh topup pertengahan ujung bulan antara 25 hb keatas dalam pukul 3 A.M ke atas sebab dalam tempoh ini, system akan di selenggara, jadi ada loopholes...

Kena try n error..

LANGKAH-LANGKAH UNTUK RAHSIA TOPUP RM10
1) Beli topup RM10... Gores & Ready.
2) Anda type < ** REC 10 > , then send to 09901
3) Tunggu reply dekat skrin dan akan keluar satu serial number 6 digit, anda salin tau!
4) Pastu anda type < ** REC 10> <123456> msuk kan 6 digit td, send 09902
5) Pastu mereka akan reply "Insert your topup number", so anda type 14 digit topup number yg korg beli contohnya: <01234567891023> send to 09903
6) Tak lama lepas tu mereka akan reply:

"Ingat ni company opah kau yang punya ka?! Masuk toilet pun kene bayaq 20 Sen, ni kau nak topup 10 hengget nk pkai seumur idup plak!! Banyak cantik muka kau!"

hah.. tu aar, aku pun tak sngka diorg akn reply mcm tu.. kecik ati aku. Smile affraid

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by fendycool on Tue Nov 01, 2011 10:29 pm

TIPAH di dalam kapal terbang. Setengah jam selepas penerbangan, kedengaran kapten pesawat itu membuat pengumuman. "Harap maklum, salah satu drp enjin pesawat ini mengalami kerosakan dan tidak berfungsi lagi. Akibat kerosakan itu, penerbangan ini akan terlewat sejam drp yang dijadualkan. Tapi jgn risau, pesawat ini masih ada tiga lagi enjin yang masih berfungsi.'

Setengah jam kemudian, satu lagi pengumuman dibuat, "Harap maklum, sebuah lagi enjin pesawat ini mengalami kerosakan. Kami minta maaf kerana penerbangan ini akan terlewat dua jam daripada jadual." Setengah jam selepas itu, satu lagi pengumuman dibuat oleh kapten. Dia memberitahu, enjin ketiga pesawat pula rosak. Penerbangan akan terlewat tiga jam dpd jadual asal.

Mendengar pengumuman ketiga itu, Tipah memandang ke arah penumpang di sebelahnya dan mengeluh. "Bosan betullah. Kalau satu lagi enjin rosak, maknanya kita akan terus terapunglah kt sini sampai bila-bila."


Alahai Tipah......................

fendycool

Posts : 328
Points : 329
Join date : 25/10/2010
Location : CEC 205 - Ipoh - Bt Caves-Barcelona

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by wansabe on Tue Nov 22, 2011 1:47 am



wansabe

Posts : 40
Points : 49
Join date : 24/10/2011
Location : CEC 337-setapak

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Tue Nov 22, 2011 2:29 am


Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Jai_aretie on Tue Nov 22, 2011 4:17 pm

Anak kena tampar sebab nak pakai tudung..

Sadis betul...

Aku mengeliat sepuas puasnya. Nasib baik takder siapa nampak cara aku
mengeliat. Mahu jatuh saham aku huhu.

Tiba tiba aku teringat kisah semalam. Airmata terus berlinang. Terasa amat
sayu dan sedih. Salah ke kalau aku nak pakai tudung? Naper abah tak
benarkan? Buat pengetahuan korang, bapak aku ni jenis orang yang sibuk
giler. Businessman yang sentiasa sibuk. Mak aku dah takder. Meninggal dunia
lama dah. Sedih sangat sangat.

Dari jendela, kelihatan cahaya matahari mula menjeluskan diri ke celah celah
langsir tingkap. Jam dah 11:00 pagi. Perut lapar.

Aku bangun capai tuala, masuk bilek mandi.

Lepas mandi, aku belek belek tubuhku pada cermin. Alangkah lebih cantik
kalau aku bertudung. Aku nekad! Aku akan protes habis habisan kalau bapa aku
tak nak juga bagi pakai tudung. Aku sanggup lari dari rumah. Demi kebaikan
yang aku pilih. Lantak la dengan ahli keluarga aku yang lain lain. Semuanya
tak nak pakai tudung! Tapi aku nak!!!!

Aku turun ke bawah. Baru jea nak buka tudung saji atas meja, terdengar bunyi
kereta masuk garaj. Aku jenguk melalui tingkap dan nampak bapa aku balik.
Aikkkk, apahal bapa balik awal ni???

Dalam masa yang sama, aku rasa inilah masa yang terbaik untuk desak bapa aku
benarkan aku pakai tudung. Now or never!

Bila bapa aku buka jea pintu, aku bersalam dengannya dan tanpa lengahkan
masa, aku kata, ""Daddy, cheq nak pakai tudung. Cheq nak!"

Bapak aku terus jegil sebesar besarnya. Macam ada api keluar!
Panggggggggggggggggggg. Bapa aku hayun penampar ke muka aku! Tersepok aku di
celah set sofa.

"Aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....sampai hati daddy! Cheq tau la daddy rasa malu
kalau cheq pakai tudung. Salah ke kalau cheq nak tutup aurat cheq? Kalau
adik dan abg tak nak...."

Pangggggggggggggggggggg....! Bapaku labuh pelempang ke muka aku sekali lagi
sebelum aku abis bercakap.

"Hang jangan nak bagi aku malu naaaa! Hang jangan nak buat pasai! Hang nak
pakai tudung buat apa??? Dah 100 kali aku habaq, LELAKI TAK PAYAH PAKAI
TUDUNG, LELAKI TAK PAYAH PAKAI TUDUNG!!! Tu la, bila time kelas agama, hang
ponteng! Nama hang aku boh "Razali", tup tup lekat jadi ZAZA sahaja! Memang
la dalam rumah ni semuanya tak bertudung sebab adik hang tu lelaki! Abang
hang pun lelaki jugak!".

Aku yang tersepuk celah sofa, terus menangis terkedu kedu. Dah la sakit kena
tampar, kena pelempang. Tudung pun tak dapat jugak.

SALAH KAH AKU? SALAH KAH AKUUUUUUUU! OOOOO tidakkkkkkkkkkkkk!

KWANG3X.. TEKUM BACA HEH , DARI ATAS .... RELEX LAR BEB ... AKU PUN DA
TERKENA

X KAN NAK KENA SORANG2 PLAKKKKKKKKKKKK .....

cheers cheers cheers

Jai_aretie

Posts : 87
Points : 92
Join date : 10/10/2011
Location : Ampang-PD-Jengka

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by wansabe on Tue Nov 22, 2011 5:04 pm


wansabe

Posts : 40
Points : 49
Join date : 24/10/2011
Location : CEC 337-setapak

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by mat yie red on Tue Nov 22, 2011 8:51 pm

SEXS DI PEJABAT

Hari pertama Chot kerja jadi Pak Guard, dia dapat tangkap 2 orang staf sebab melakukan sex di dalam pejabat.


Chot: Aha! Ini dah menyalahi undang-undang syarikat!

Lelaki: Undang-undang apa?

Chot: Tak pakai uniform!


KONDOM

Pak Pandir mengadu pada pegawai kesihatan:
"Doktor, doktor kata kalau pakai itu kondom, Mak Andih saya tak boleh beranak, tapi selepas saya pakai, dia beranak juga, sudah berduyun-duyun anak saya."

Tanya pegawai kesihatan:
"Pakcik pakai kondom itu betulkah caranya?"

Jawab Pak Pandir:
"Saya pakai betul pada tempatnya, cumanya saya ini orang Islam, bila saya tengok kondom itu tidak bersunat,saya pun sunatkanlah (khatankan)..."

MALAM JUMAAT

Malam itu malam Jumaat. Kassim ingin beristirahat awal bersama isterinya, dia fikir dia akan dapat banyak ganjaran jika berbuat begini. Ganjaran paling nyata ialah hakikat dia kini sudah mempunyai lapan orang anak: empat daripada mereka masih kecil lagi. Yang bongsu masih lagi menyusu

"Malam ini kita tidur awal. Malam jumaat" kata Kasim pada Ani, isterinnya yang sedang menyusu anak bongsu mereka

" Tak boleh bang. Sebab anak anak kita masih belum tidur, nanti saya tidur kan mereka dulu"

" Baiklah awak uruskan mereka. Abang akan ke bilik sebelah membaca Al-quran" balas Kassim, sambil ke bilik air mengambil wudhuk, setelah mendapat kan songkok. Kitab al-quran dan meminum seteguk air sejuk Kassim bersedia untuk memulakan kerja ibadahnya?

"BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM"

" Bang!! Anak dah tidur" Terkejut Kassim mendengar suara Ani yang membawa khabar baik kepadannya dalam jangkamasa yang begitu singkat.

" SODAQALLAHULAZEEM "

Tu lah dahsyat nya malam Jumaat......


HANYA SEKADAR HIBURAN SEMATA-MATA TIADA KENA MENGENA DENGAN YANG HIDUP ATAUPUN SUDAHMATI..




mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Jai_aretie on Sun Nov 27, 2011 6:45 pm

Sebelum Tido:
6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.
6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!

Pakai Toilet:
6 minggu: Tak apa, U masuk lah dulu, I tak kisaaahhhh
6 bulan: Masih lama lagi ke nih?
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang sana!!!

Balas SMS:
6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah
6 tahun: K..

Dating process:
6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I nikah dengan U???

Pulang Kerje:
6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??

Hadiah (ulang tahun):
6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni
6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun: Nih duit, U beli sendirilah apa yg U nak..

Telefon:
6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih
6 bulan: Eh... Your call...
6 tahun: WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH.... ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:
6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak.Rasa pun sedappp...!!!
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?

Memaafkan:
6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh
6 bulan: Hati-hati, nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham!!

Baju baru:
6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah... Beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???

Merancangkan Holiday:
6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje lah... Senang sikit tak perlu naik flight...
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!

TV:
6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.
6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK..

flower

Jai_aretie

Posts : 87
Points : 92
Join date : 10/10/2011
Location : Ampang-PD-Jengka

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mat Fay on Tue Dec 06, 2011 9:56 pm

Speed Trap di Highway
Pada satu mlm ada sebuah kereta kancil dibawa seorang pakcik rosak di tepi highway...tiba2 datang org muda menaiki fereri berhenti utk memberi bantuan pd pakcik tu...
Org muda : 'kenapa dgn kereta pakcik'?
Pakcik : Entahlah anak...tiba2 mati dan tak boleh start dah...
Org muda : Tak apalah pakcik...saya tolong tarik kereta pakcik...tp jika saya
laju sangat...pakcik bagi isyarat lampu pd saya.
Pakcik : Baiklah nak....
Setelah itu mereka pun bergerak....tiba2 datang sebiji lagi kereta bmw 5 series utk ajak test power...maka org muda ni dah lupa yg dia sedang menunda kereta pakcik td..
pada masa yg sama polis ada melakukan tangkapan speedtrap dan roadblock...Polis berjaya menangkap kelajuan kereta tersebut dan membuat laporan kpd polis roadblock..

Polis : Diminta menahan sebuah kereta ferari bernombor -----dan sebuah
kereta BMW 5 series bernombor -------dan .......
polis itu terdiam seketika kemudian...
Polis : sebuah lagi aku nak cakap pun macam tak percaya...yang belakang
ferari tu siap bagi lampu lagi....laju..laju.... Very Happy



Mat Fay

Posts : 764
Points : 783
Join date : 23/09/2011
Age : 40
Location : Pdg Temusu SP,Kangar,Jitra(CEC274)

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Rozdiman on Tue Dec 06, 2011 11:35 pm

Mat Fay wrote:Speed Trap di Highway Pada satu mlm ada sebuah kereta kancil dibawa seorang pakcik rosak di tepi highway...tiba2 datang org muda menaiki fereri berhenti utk memberi bantuan pd pakcik tu... Org muda : 'kenapa dgn kereta pakcik'? Pakcik : Entahlah anak...tiba2 mati dan tak boleh start dah... Org muda : Tak apalah pakcik...saya tolong tarik kereta pakcik...tp jika saya laju sangat...pakcik bagi isyarat lampu pd saya. Pakcik : Baiklah nak.... Setelah itu mereka pun bergerak....tiba2 datang sebiji lagi kereta bmw 5 series utk ajak test power...maka org muda ni dah lupa yg dia sedang menunda kereta pakcik td.. pada masa yg sama polis ada melakukan tangkapan speedtrap dan roadblock...Polis berjaya menangkap kelajuan kereta tersebut dan membuat laporan kpd polis roadblock.. Polis : Diminta menahan sebuah kereta ferari bernombor -----dan sebuah kereta BMW 5 series bernombor -------dan ....... polis itu terdiam seketika kemudian... Polis : sebuah lagi aku nak cakap pun macam tak percaya...yang belakang ferari tu siap bagi lampu lagi....laju..laju.... Very Happy
kira lawak jugalah tapi gelak sekali saja hah

Rozdiman

Posts : 668
Points : 687
Join date : 24/12/2010
Age : 51
Location : CEC 127 sungai petani

http://rozdimanblog.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Rozdiman on Tue Dec 06, 2011 11:41 pm

ada member beli kereta second hand maalumlah duit kureng jumpa dengan kawan dia pakai kereta bmw 5 series,depa pun bersembang member kereta second hand bagitau kereta aku dari mula beli rosak tak berhenti,member kereta bmw kata baguihla kereta hanggggggggg rosak tak berhenti kereta aku rosak berhenti member kereta second hand terpinga pinga Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Razz Twisted Evil Rolling Eyes Mad Very Happy Sad Smile Surprised

Rozdiman

Posts : 668
Points : 687
Join date : 24/12/2010
Age : 51
Location : CEC 127 sungai petani

http://rozdimanblog.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum