INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


I'm Bored! Give me something to laugh at!

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Tue Jan 24, 2012 5:20 pm


ada sapa - sapa nak joint ..sila daftar...

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Jai_aretie on Wed Jan 25, 2012 1:33 am

Senyum sikit.....

SAPE HEBAT
Man : Bapa aku hebat. Dia polis. Semua orang takut ngan dia.
Ali : Eleh, bapa aku lagi terer. Kalau dia suruh orang
tunduk, mesti orang tu tunduk.
Man : Wow! Bapa kau keja apa?
Ali : Tukang gunting rambut.

KELAS BI
Ayah : Apasal B.I kamu nie asyik dapat kosong jer…! Apasal hah?
Anak : Eh, ayah! Tu bukan kosong. Tadi cikgu adik dah kasi
bintang banyak kat bebudak lain. Adadapat 5 bintang la, 4 bintang la.
Bila turn adik jer, bintang dah abis. Sebab tu cikgu bagi kat adik
bulan.

SUDU
Doktor : Encik kena ambil 3 sudu ubat ni setiap hari.
Pesakit : Eh! tak boleh la doktor.
Doktor : Kenapa?
Pesakit : Rumah saya ada dua sudu jer.

MAYAT
Cikgu : Hasan,sambungkan 2 ayat ini menjadi satu. ‘Ali menaiki
basikal ke sekolah. Ali ternampak mayat.’
Hasan : Ali ternampak mayat menaiki basikal ke sekolah.

TIRU
Cikgu : Encik,anak awak didapati meniru Ali dalam exam.
Bapa : Apa bukti awak?
Cikgu : Encik tengok soalan nombor 4 nie. Siapakah menemui Pulau
Pinang? Seman tulis “Saya tak tahu”dan anak encik tulis “Kalau engkau
tak tahu, aku lagi la tak tahu”.

DOKTOR
Suatu petang datang seorang lelaki berumur ke kelinik ENT, kerana
telinganya di masuki biji kacang hijau semasa dia membeli barang
dapur di pasar.

Doktor : “Selamat petang…”
Pesakit : “Selamat petang Doktor!”
Doktor : ” Adamasaalah apa …?”
Pesakit : “Telinga saya dimasuki biji kacang hijau, Doktor…”
Doktor : “Biar saya periksa telinga anda!”
setelah diperiksa….
Doktor : ” Ada dua cara untuk mengeluarkan biji tersebut…”
Pesakit : “Apa caranya doktor?”
Doktor : “Pembedahan kecil kosnya 2 ribu ringgit dan pilihan kedua
pula percuma…”
Pesakit : “Mahal sangat Doktor, kalau yang percuma bagaimana?”
Doktor : “Yang percuma kena sabar…”
Pesakit : “Baik, saya sabar, dan bagaimana caranya…?”
Doktor : “Anda sirami telinga anda dua kali sehari dan nanti jika
sudah jadi tauge’ anda tinggal tarik keluar.”
Pesakit : “Huh?

Jai_aretie

Posts : 87
Points : 92
Join date : 10/10/2011
Location : Ampang-PD-Jengka

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mat Fay on Tue Jan 31, 2012 5:12 pm

SMS 18SX

Ketika ayah sudah siap sarapan, tiba-tiba satu sms berbunyi di meja makan.


Barulah si ayah sedar yang anaknya lupa membawa henfon ke sekolah.

Ayah membaca sms yang dikirim oleh seseorang yg tak bernama.


Alangkah terkejutnya ayah bila membaca sms yg tertulis lebih kurang begini.
" Hai sayang selamat pagi. Kenapa tak datang rumah baby semalam?
Baby tertunggu-tungu sayang datang tau.
Terus terang baby cakap, baby tak boleh lupakan saat-saat manis bersama malam dulu.
Sangat besttt !
Oh ye, malam ni line clear, sayang boleh datang kerumah baby...
X sabar nk tunggu sayang. Jangan lupa bawa kondom... ''




Ayah tergamam, lalu memanggil isterinya..


'Cuba kau tengok sms ni, tak tau apa nk jadi dgn anak kita ni!'


Ibu seakan-akan tidak percaya dengan apa yang dibacanya...


Dan hampir pengsan membaca sms itu.

Setelah anak pulang dari sekolah, si ayah terus menerpa anaknya.


Ayah : kau nak ke mana malam ni?

Anak : kerumah kawan, kami belajar sama. Exam kan dah nk dekat

Ayah : apa maksud sms ni? ayah membentak.

Anak : lar... Ni kan sim kad ayah... Henfon ayah kan rosak. Semalam ayah sendiri

tukarkan simcard ayah dalam henfon ni sebab nak tunggu sms penting' ~ jawab si anak selamber ~


Si ayah terus lari apabila dikejar oleh si Ibu.

p/s : rehat2 kan minda

Mat Fay

Posts : 764
Points : 783
Join date : 23/09/2011
Age : 40
Location : Pdg Temusu SP,Kangar,Jitra(CEC274)

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Tue Mar 20, 2012 10:35 am


Kena tengok sampai habis.
kat sini ada tak tandas mcm nie..?? Ada Brann..???

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Tue Mar 20, 2012 10:55 am



Memang lawak...

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mr Mama on Tue Mar 20, 2012 11:08 am

HAHAHWWWWAAAHHHHHHAHEHEEEEE

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mr Mama on Tue Mar 20, 2012 11:16 am

PUKUL BERAPA BUKA?

Pada suatu tengah malam telepon di rumah seorang pustakawan berdering.
"Pukul berapa perpustakaan akan di buka?" seorang pemuda di hujung talian bertanya.
"Jam 9 pagi encik, apa hal yang penting sangat encik menelifon saya tengah malam buta nie?" tanya pustakawan tadi.
"Tak boleh buka awal lagi ke?" pemuda itu bertanya lagi dengan nada kecewa.
"TIDAK, tidak akan dibuka sebelum pukul 9!" si pustakawan menjawab dengan nada yang tinggi.
"Penting sangat ke sampai encik tidak boleh tunggu sampai pukul 9 pagi untuk masuk?".
"Siapa kata saya mau masuk?" kata pemuda itu kesal,
"SAYA MAU KELUAR!"

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mr Mama on Tue Mar 20, 2012 11:20 am

3 org menaiki motor dan ditahan polis trafik. Namun pemandu motor
tersebut tidak berhenti. Katanya, 'Tak Muat Dah Tok, Kami dah bertiga!!!
Citer 5
Citer ni member aku yg beritau. Sampai nak pecah perut dibuatnya. It
happen at Jalan Loke Yew... Satu malam tu kawan pompuan ni la, dia baru
jer balik dari party, tak tahu how many glasses dia minum ler
tapi memang dia betul-betul mabuk.. So masa on the way home she got
blocked
from the police officer and asked for her driving license and so on but
unfortunately at the same time tu, there was an accident happen a cross
the road. Quite
major jugaklah accident and the policeman leave her and rushed to the
accident scene.So this stupid girl dah gabra tak tahu nak buat camne,
she just ran off back to her car and head straight back home in Klang.
So the next morning polis datang ketuk pintu rumah dia dan polis tu
tanya dia, "AWAK PEGI MANA MALAM SEMALAM?"
Pompuan ni pulak jawab, "TAK KEMANA ENCIK. SAYA KAT RUMAH JER.
" So polis tu tanya lagi, "BETUL KER???"
Pompuan tu jawab, "BETUL ENCIK. SUMPAH SAYA TAK GI MANA2, TANYA LER
NGAN HOUSEMATE SAYA."
So polis tu kata, "YE KER? (sambil tergelak) MARI SINI, KELUAR JAP"
Lepas tu polis tu tunjuk, "HA!!! ITU KETA SAPA TU??"
Pompuan tu macam nak pengsan sebab dia dah terbawak keta polis yg
malam tadi balik rumah, dia ingat keta dia sebab kaler sama warna
putih (wira) cuma keta dia takde sticker polis kat tepi pintu jer. Tak
pasal2 kena saman RM1000 dan gantung lesen 1 tahun.

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

bila CEC nak anjurkan Games mcm nie..???

Post by Bravotengo on Tue Mar 20, 2012 11:44 am



Sapa naik menyertai games nie boleh daftar nama di bawah..
tapi ini projek rahsia...ada brann..???
1-BravoT-1
2-Bravot-2
3-Bravot-3
4-........
5-........

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Mr Mama on Tue Mar 20, 2012 11:45 am

HUI............. OTO NAK JOIN TU..........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Ini lagi Best...

Post by Bravotengo on Tue Mar 20, 2012 12:19 pm


Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Kay78 on Tue Mar 20, 2012 5:32 pm

kahkahkahakah..ketawa berairmata dah woii...haha

Kay78
Secretary 1
Secretary 1

Posts : 736
Points : 774
Join date : 21/02/2011
Age : 38
Location : CEC 032 : Kuala Lumpur-016 206 3635

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Bravotengo on Wed Mar 21, 2012 8:12 am



games ini masa ceoag nanti kita boleh cuba...

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by CAPT_SYAH on Wed Mar 21, 2012 11:33 am

Ada duo baranak tinggal kek hujung kg ni, Pak Abu dan Milah.. Milah ni taklah cantik sgt tapi selero jugak lah mato yg mandang kek dio ni..Seluruh jejaka di kg tu mmg syok abih kat Milah ni lebih2 lai.. satu mamat namoee..Ali.. Ali ni mmg dah target..kalau dapek kek dio Milah ni.. mmg dio nak ‘overhaul’ habih2..Pado satu ari… Ali ni tergorak ati nak ajak Pak Abu bersaing ke surau..alasan je tuh.

Ali : Assalammualaikum Pak Abu……
Pak Abu: Waalaikumussalam… ooo… Ali .. apo ko halnyo..
Ali : Tak ado apo Pak Bu.. den igt nak ajak Pak Abu bersaing ke surau..
Pak Abu: Oiih.. baguihlah.. tunggulah kojap..pokcik nak salin seluar dlm…ekau masuklah dulu..dok sini diam2 yo.
Sambil berlalu masuk ke bilik. dan tibo2.. Milah keluar dari biliknya… berkomban ajo membawo… sebakul pakaian yg nak di basuh…. di perigi luar romah ee..

Ali : Hi.. milah.. jom main
Milah: Ishh.. apo ko ni Ali.. tak baik ckp cam tu tau..
Ali : Alah sikit yo..
Milah: Tak buleh..tak buleh ( sambil terus keluar )
Ali : (dlm hati) Jago ko.. kan ku buleh..bulehkan…
Milah : (menjeling dan menjerit). Bapak.. milah kek perigi yo…nak cuci kain2 ni hah… tak yah kunci pintu ni.. Bye Ali.
Tetibo……
Pak Abu: Hah.. apo di tonung tu Ali.. dah jom kito poi..
Ali : Jom……………………alamak Pak Ali.. mano selipa den ni..tadi ado kek sini..
Pak Abu: Ooo..ni mesti si Milah salah pakai selipa ekau.. gilah ekau mintak kek dio selipa ko tu.. dio ado kat perigi sano tu hah..pok cik tunggu sini..nak sodut rokok ni sebatang..
Ali : Yolah Pak Abu.. den poi mintak.
Ali pun merempuh masuk.. dan sekonyong2 ee nampaklah Milah yg tongah telanjang bulek.. comel… ajo segalo2..


Milah : Ishh.. Ali.. apo ni.. den jorit kang..
Ali : Jangan jorit… bapak ekau yg suruh den dtg sini main..dio kato kalau tak main nanti den mati tongah jln..
Milah : Tipu ekau ni li…
Ali : Den tak tipu do.. ko dongar ni.. den buktikan (menjerit dongan kuat)…… Pak Abuuuuuu..Milah tak bori..
Pak Abu: (dari jauh melaung)… Milah.. tak baik… Ali nak copek tu…
Ali : Hah..ekau dongar tak?

Dan.. maka terjadilah perkara yg sesedap rasa adonye… tp kalau dah dasar buaya.. mmg dio tak pueh..
Ali : Sodapnya milah… eh.. den lupo plak.. bapak ekau kato tadi kalau dah raso yg kek dopan.. kono raso yg belakang jugak..
Milah : Den tak cayo cakap ko ni li..
Ali : Laaaaaaaaa… tak cayo lai.. ekau dongar den jorit ni.. Pak
Abu………. Milah kasi sobolah yooooooo…
Pak Abu : Patutlah lamo bona.. Milah main kan Ali rupanyo…(jerit) …………. BAGI DUO-DUO BELAH MILAHHHHHHHHHH!!
Dan.. tak yah den cito apa yg terjadi….
kuang3…. hehehe…


CAPT_SYAH

Posts : 192
Points : 196
Join date : 13/06/2011
Age : 34
Location : CEC 227 shah alam

Back to top Go down

Re: I'm Bored! Give me something to laugh at!

Post by Sponsored content Today at 5:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum