INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Sun Feb 27, 2011 11:51 am

tak palah kita tunggu,,,,spai tok batin balik ke darat la baru kita berTT SAT G Depa kata kita nak rampas kuasa plk mcm kt mesir tu...kalam kabut di buatnya.....ok bro. sa..bar......r.

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by syamfazli on Sun Feb 27, 2011 12:21 pm

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:tak palah kita tunggu,,,,spai tok batin balik ke darat la baru kita berTT SAT G Depa kata kita nak rampas kuasa plk mcm kt mesir tu...kalam kabut di buatnya.....ok bro. sa..bar......r.

bro... kalu ade kesempatan masa dan tenaga.. atoq le TT kat mana pun... ajak kawan2 pekena Teh Tarik sambil cit chat... jangan tunggu tok batin ja...TT nie tak semestinya grand2... tak semestinya otai2 yang kena buat... TT kecilan pun jadila....kalu sapapun... ade plan baik punyeee.. sila arrange.... lepas tu jemput tok batin ngan rakan2 CEC ... lagi canteekkk... kalu harap tok batin je nak atoq.... pakai tercabut plak alternator dia kali nie.... bila lagi nak tunjukkan bakatbanda sebagai wedding planner... heheheh.. jgan buat TT kul 4 pagi udah.... hehehehe Laughing Laughing Laughing Laughing

* setahu saya dalam CEC kite takde rampas merampas nie... tolong menolong dan bantu membantu ade le.... hehehe

tetiba ja den rasa nak mencabaq POK DIN ngan Bro Saiful tuk arrange sessi TT seterusnya... ape macam .. ade brani keeeee ?????.... hehehe bounce bounce bounce bounce

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Sun Feb 27, 2011 2:40 pm

ok bro,bukan kita org tak brani tp klau dlam bln 2 & 3 ni sibuk la OT ari - ari spai rumah tiap2 ari kul 8 .00 mlm.ari ni nasib baik OT Cancel baiklah nanti saya fikirkan nak buat kt mn ok bro.

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by syamfazli on Sun Feb 27, 2011 5:13 pm

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:ok bro,bukan kita org tak brani tp klau dlam bln 2 & 3 ni sibuk la OT ari - ari spai rumah tiap2 ari kul 8 .00 mlm.ari ni nasib baik OT Cancel baiklah nanti saya fikirkan nak buat kt mn ok bro.

cantek tu bro... bro saiful dah sahut cabaran.. Pok Din nie mana.... tak kan tak berani kot... kawe tu kan penyelaras... don't say no... no no no... hehehehe

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nazal on Sun Feb 27, 2011 10:30 pm

syamfazli wrote:
SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:tak palah kita tunggu,,,,spai tok batin balik ke darat la baru kita berTT SAT G Depa kata kita nak rampas kuasa plk mcm kt mesir tu...kalam kabut di buatnya.....ok bro. sa..bar......r.

bro... kalu ade kesempatan masa dan tenaga.. atoq le TT kat mana pun... ajak kawan2 pekena Teh Tarik sambil cit chat... jangan tunggu tok batin ja...TT nie tak semestinya grand2... tak semestinya otai2 yang kena buat... TT kecilan pun jadila....kalu sapapun... ade plan baik punyeee.. sila arrange.... lepas tu jemput tok batin ngan rakan2 CEC ... lagi canteekkk... kalu harap tok batin je nak atoq.... pakai tercabut plak alternator dia kali nie.... bila lagi nak tunjukkan bakatbanda sebagai wedding planner... heheheh.. jgan buat TT kul 4 pagi udah.... hehehehe Laughing Laughing Laughing Laughing

* setahu saya dalam CEC kite takde rampas merampas nie... tolong menolong dan bantu membantu ade le.... hehehe

tetiba ja den rasa nak mencabaq POK DIN ngan Bro Saiful tuk arrange sessi TT seterusnya... ape macam .. ade brani keeeee ?????.... hehehe bounce bounce bounce bounce

yang ni saya setuju sesangat....
janaglah nak harapkan saya jer.....
saya cuma penyelaras zon utara saja...
x bermakna klu saya x ada kita x leh wat TT....
jgnlah camtu....
nanti alternator x tercabut lain lak yang cabut.....
ada cadangan....buat.....
x kira dimana...
x payah tunggu saya...
ada kelapangan saya akan sertai....
jgn lah bila saya x g...yang lain pun x nak pergi.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nazal on Sun Feb 27, 2011 10:32 pm

x semestinya segala urusan TT ni saya yang anjurkan....
tanpa saya....dan sesiapa pun yg berkelapangan dan ingin membuat sebarang perjumpaan/TT silakan...
kemukakan tempat/tarikh/hari.....
jangan malu jangan segan....
dalam CEC x ada istilah rampas kuasa....
apa yang penting kerjasama...

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by awali on Mon Feb 28, 2011 1:51 am

mcmku pernah dgr ayat tp dimana YEH.. OH... WONDER PET...heheh betul tu jgn hrp 1 org je lain2 pun ambik bj=hgian gak.. mcm org central ni nasib semua AJK duduk dekat2 kejap TT tak kira hari.. ptg call or sms mesti mai punya..

awali
Moderator 2
Moderator 2

Posts : 665
Points : 768
Join date : 15/12/2010
Age : 41
Location : CEC 119 CHERAS PERDANA 2

http://awali19.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Mr Mama on Mon Feb 28, 2011 8:31 am

betul tu............ tak de rampas merampas.............. nak ambil je. maklum je.......... tak hal le tu........

nak buat tt.... buat susun atur.......... bukan susah....... pas tu maklum bila.........klu ok buat terus.......... tak susah........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Bro_Sue on Thu Mar 10, 2011 12:11 pm

Salam Bro CD KSS

Perkara diatas kita tidak benarkan di dalam forum ini.
Sila ambil maklum untuk keluarkan link di atas.
Minta rujuk kepada Bro Nazal jika ada apa aktiviti yg melibatkan CEC Utara.

Cc - Radenumar & Presiden - Rujuk perbincangan kita.

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nasa222 on Thu Mar 10, 2011 12:18 pm

Apa halnya pulak ni promo link club lain. CEC dah ok dah. I Love CEC I love you

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Bro_Sue on Thu Mar 10, 2011 12:20 pm

cd kss wrote:ok

kerjasama bro cd kss di hargai.......
selamat berforum

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Bro_Sue on Thu Mar 10, 2011 12:36 pm

nasa222 wrote:Apa halnya pulak ni promo link club lain. CEC dah ok dah. I Love CEC I love you

isu nie kita tutup
dah selesai
cuma terima kasih pada ahli2 yg prihatain memaklumkan kepada pihak admin

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nazal on Thu Mar 10, 2011 2:36 pm

Bro_Sue wrote:
cd kss wrote:ok

kerjasama bro cd kss di hargai.......
selamat berforum

bro cd kss.....
jangan ambil hati....
kita kat sini satu family....
apa-apa hal call saya....
thanks atas kerjasama anda....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Mr Mama on Thu Mar 10, 2011 3:35 pm

eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Bro_Sue on Thu Mar 10, 2011 5:17 pm

Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

mr p.......
kalau jadi CEOAG11 kat CSR......... kita akan buat TT kat Ipoh..... insyaallah
tengah2 jln antara utara ngan kl

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nazal on Thu Mar 10, 2011 8:01 pm

Bro_Sue wrote:
Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

mr p.......
kalau jadi CEOAG11 kat CSR......... kita akan buat TT kat Ipoh..... insyaallah
tengah2 jln antara utara ngan kl

untuk pengetahuan semua.....
kami CEO zon utara memang dah lama menanti......
tunggu di sebut jer....
tapi x juga sebut....
x juga kami di pelawa ke Perak....
bila agaknya x tau lah.... Exclamation Exclamation Exclamation

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by reza on Thu Mar 10, 2011 8:22 pm

nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
cd kss wrote:ok

kerjasama bro cd kss di hargai.......
selamat berforum

bro cd kss.....
jangan ambil hati....
kita kat sini satu family....
apa-apa hal call saya....
thanks atas kerjasama anda....


ala,,, small the matteerrr.. Very Happy Very Happy Very Happy ..

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Bro_Sue on Thu Mar 10, 2011 8:24 pm

nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

mr p.......
kalau jadi CEOAG11 kat CSR......... kita akan buat TT kat Ipoh..... insyaallah
tengah2 jln antara utara ngan kl

untuk pengetahuan semua.....
kami CEO zon utara memang dah lama menanti......
tunggu di sebut jer....
tapi x juga sebut....
x juga kami di pelawa ke Perak....
bila agaknya x tau lah.... Exclamation Exclamation Exclamation

perak tggal bro nasa jea lagi
aha ngan fendycool........... kena buat jejak kasih

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by reza on Thu Mar 10, 2011 8:26 pm

nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
cd kss wrote:ok

kerjasama bro cd kss di hargai.......
selamat berforum

bro cd kss.....
jangan ambil hati....
kita kat sini satu family....
apa-apa hal call saya....
thanks atas kerjasama anda....


ala,,, small the matteerrr.. Very Happy Very Happy Very Happy ..

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nazal on Thu Mar 10, 2011 8:28 pm

reza wrote:
nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
cd kss wrote:ok

kerjasama bro cd kss di hargai.......
selamat berforum

bro cd kss.....
jangan ambil hati....
kita kat sini satu family....
apa-apa hal call saya....
thanks atas kerjasama anda....


ala,,, small the matteerrr.. Very Happy Very Happy Very Happy ..

apa-apa pun kalau kami ber TT jangan lupa join....
kehadiran anda semua amatlah dialu-alukan...

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by reza on Thu Mar 10, 2011 8:48 pm

nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

mr p.......
kalau jadi CEOAG11 kat CSR......... kita akan buat TT kat Ipoh..... insyaallah
tengah2 jln antara utara ngan kl

untuk pengetahuan semua.....
kami CEO zon utara memang dah lama menanti......
tunggu di sebut jer....
tapi x juga sebut....
x juga kami di pelawa ke Perak....
bila agaknya x tau lah.... Exclamation Exclamation Exclamation


sabaq bro.. nanti tiba masanya ramai yg nak joint tt ni.. terutama kete pearl red tu.. Very Happy Very Happy Very Happy

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nazal on Thu Mar 10, 2011 8:53 pm

reza wrote:
nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

mr p.......
kalau jadi CEOAG11 kat CSR......... kita akan buat TT kat Ipoh..... insyaallah
tengah2 jln antara utara ngan kl

untuk pengetahuan semua.....
kami CEO zon utara memang dah lama menanti......
tunggu di sebut jer....
tapi x juga sebut....
x juga kami di pelawa ke Perak....
bila agaknya x tau lah.... Exclamation Exclamation Exclamation


sabaq bro.. nanti tiba masanya ramai yg nak joint tt ni.. terutama kete pearl red tu.. Very Happy Very Happy Very Happy

memang sabaq lah ni....
tp nak tanya gak....
bro reza ni x teringin ker nak turun utara...
TT bersama kami....
bila lagi...

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by RIE on Thu Mar 10, 2011 10:10 pm

Bro_Sue wrote:
nazal wrote:
Bro_Sue wrote:
Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe

mr p.......
kalau jadi CEOAG11 kat CSR......... kita akan buat TT kat Ipoh..... insyaallah
tengah2 jln antara utara ngan kl

untuk pengetahuan semua.....
kami CEO zon utara memang dah lama menanti......
tunggu di sebut jer....
tapi x juga sebut....
x juga kami di pelawa ke Perak....
bila agaknya x tau lah.... Exclamation Exclamation Exclamation

perak tggal bro nasa jea lagi
aha ngan fendycool........... kena buat jejak kasih
Betul gak tue...Bro AHA dan Bro Fendycool dah lama x online....
Leh masuk topik Kehilangan ahli CEC nih...

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by nasa222 on Fri Mar 11, 2011 12:38 am

Mr Mama wrote:eeemmmm.....aha............. n bro nasa............ buat le TT di perak pulak......... hehehe
Maaf le teman tak mampu lagi nak menguruskanya, sorang je. Lainlah bro Nazal [T batin] hebat tu. Tapi dicuba nanti. Janji tak . Mungkin bulan 7 or 8 tahun ni. W'bagaimana pung In'Allah saya akan sampai ke Kuantan petang besuk/hari ni 11-03-2011. Teringin ber TT di sanaaaaa. Isnin ke SC Kuantan. Very Happy

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by SkrollX on Fri Mar 11, 2011 1:28 am

sabtu mlm akan ku try ajak fendycool kluar sbb esok aku balik ipoh...

Utk bro Sue, ada port baru kat sana oooo...hehehe only one in Ipoh...

SkrollX

Posts : 466
Points : 466
Join date : 11/10/2010
Age : 38
Location : Bukit Jambul,Penang-Hutan kampung,Kedah

Back to top Go down

Re: Cadangan TT Untuk zon Zon Utara..

Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum