INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Page 3 of 23 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Sun Dec 19, 2010 1:07 pm

azan >>>>>>>>> ye ke ???? seeeerrriiuuuuuuuuuuuuusss??????? molek la tu

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Sun Dec 19, 2010 1:08 pm

Enigma4646 wrote:azan >>>>>>>>> ye ke ???? seeeerrriiuuuuuuuuuuuuusss??????? molek la tu


HO LA. TADI SEBELOM KE PONTIAN...PANGGIL AZAN DOH...........SIANG DIO LA....

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Gangster on Mon Dec 20, 2010 4:03 am

PEWAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DOOOOO... Sleep Sleep Sleep

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Tue Dec 21, 2010 2:09 pm

HUHUHU.................PAGI KATA DTG NAK ADJUST PINTU BELAKANG .........HINGGA SAAT INI............ TAK NAMPAK PUN BAYANG NYA...............SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by RIE on Wed Dec 22, 2010 10:38 am

Mr Mama wrote:HUHUHU.................PAGI KATA DTG NAK ADJUST PINTU BELAKANG .........HINGGA SAAT INI............ TAK NAMPAK PUN BAYANG NYA...............SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KU SANGKA KAN PAGI..RUPENYA DEKAT SENJA BARU MENJELMA.....HU,HU,HU

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Wed Dec 22, 2010 10:39 am

RIE wrote:
Mr Mama wrote:HUHUHU.................PAGI KATA DTG NAK ADJUST PINTU BELAKANG .........HINGGA SAAT INI............ TAK NAMPAK PUN BAYANG NYA...............SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KU SANGKA KAN PAGI..RUPENYA DEKAT SENJA BARU MENJELMA.....HU,HU,HU



HUHUU....SBB DIA TAHU CAMERAMAN MASA TU FREE....................

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by RIE on Wed Dec 22, 2010 10:53 am

Mr Mama wrote:
RIE wrote:
Mr Mama wrote:HUHUHU.................PAGI KATA DTG NAK ADJUST PINTU BELAKANG .........HINGGA SAAT INI............ TAK NAMPAK PUN BAYANG NYA...............SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KU SANGKA KAN PAGI..RUPENYA DEKAT SENJA BARU MENJELMA.....HU,HU,HU



HUHUU....SBB DIA TAHU CAMERAMAN MASA TU FREE....................
HU,HU,HU...PTT JER...KALU ADA KELAPANGAN KOI DATANG....... TP ORG X INVITE LAGI...SadSadSad

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Wed Dec 22, 2010 1:02 pm

RIE wrote:
Mr Mama wrote:
RIE wrote:
Mr Mama wrote:HUHUHU.................PAGI KATA DTG NAK ADJUST PINTU BELAKANG .........HINGGA SAAT INI............ TAK NAMPAK PUN BAYANG NYA...............SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KU SANGKA KAN PAGI..RUPENYA DEKAT SENJA BARU MENJELMA.....HU,HU,HU



HUHUU....SBB DIA TAHU CAMERAMAN MASA TU FREE....................
HU,HU,HU...PTT JER...KALU ADA KELAPANGAN KOI DATANG....... TP ORG X INVITE LAGI...SadSadSad

TAK PE......ARI NI OK LE TU.... SABAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Wed Dec 22, 2010 1:55 pm

mamak ..milo kona baring satu !!!! tabur sikit atas milo

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Wed Dec 22, 2010 2:04 pm

Enigma4646 wrote:mamak ..milo kona baring satu !!!! tabur sikit atas milo


WOW..SUDAH TUKAR KA......

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Wed Dec 22, 2010 2:05 pm

Mr Mama wrote:
Enigma4646 wrote:mamak ..milo kona baring satu !!!! tabur sikit atas milo


WOW..SUDAH TUKAR KA......

sudah maaaa.....ini champion punyer wooooo

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Wed Dec 22, 2010 2:06 pm

HUHUHU................CAYO LAH...CAMPION...........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Wed Dec 22, 2010 2:07 pm

ok kene berenti ....berforum jap ...boss dah panggil gi kelaut

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Wed Dec 22, 2010 2:08 pm

KIRO TAK CAMPION LE...........MCM DEN NI..... HAHAHAH

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Gangster on Thu Dec 23, 2010 12:29 am

Enigma4646 wrote:
Mr Mama wrote:
Enigma4646 wrote:mamak ..milo kona baring satu !!!! tabur sikit atas milo


WOW..SUDAH TUKAR KA......

sudah maaaa.....ini champion punyer wooooo

cAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOG...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Bravotengo on Thu Dec 23, 2010 8:26 am

Gangster wrote:
Enigma4646 wrote:
Mr Mama wrote:
Enigma4646 wrote:mamak ..milo kona baring satu !!!! tabur sikit atas milo


WOW..SUDAH TUKAR KA......

sudah maaaa.....ini champion punyer wooooo

cAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOG...
Taarrraakk Juuaalllll...!!

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Thu Dec 23, 2010 8:30 am

Jual boleh ...sikit mahal loooo

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Thu Dec 23, 2010 9:15 am

Enigma4646 wrote:Jual boleh ...sikit mahal loooo


SIKIT MAHAL KALU.....KASI JUAL BANYAK LA....ADA MURAH.....

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Thu Dec 23, 2010 9:18 am

manyak mulah la abang .....sepai sepai

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Thu Dec 23, 2010 9:29 am

SELAMAT MEMBERIKAN JAWAPAN ....BRO JEBAT...........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by lanz 83 on Thu Dec 23, 2010 9:34 am

Selamat berforum Abang Jebat.

lanz 83

Posts : 1560
Points : 1719
Join date : 31/07/2009
Age : 42
Location : Bercuti ke Pulau Mutiara.

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Thu Dec 23, 2010 9:42 am

lanz 83 wrote:Selamat berforum Abang Jebat.


DAH KUAR ....GI MINUM.... Sad Sad Sad Sad

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by syamfazli on Tue Dec 28, 2010 1:58 pm

den sebenonya tak tau nak post kat topic mana pasai benda nie.. Harapan den.. CEC juga mampu & berkeinginan untuk buat ape yang dilakukan oleh WargaKilang nie...
Den pon tak tau CEC penah tak anjur acara kebajikan seperti dibawah nie sebab den pun baru ja join dalam bulan 6.. Apapun den rasa ramai CEO memang tertarik dengan kerja kebajikan nie.. bukannya nak bermegah.. tapi nie juga satu jalan untuk kita membantu mereka yang kekurangan dalam masa yang sama menginsafi diri kita & keluarga terutamanya anak2 kita...
anyway geng2 CEC utagha dan semakin ramai... nie antara cadangan untuk mengimarahkan dan mengaktifkan ukwah area utara
apa pandangan anda?????

hayati babak dibawah ini...
JJMS Wargakilang: Back to School
http://moniermatdin.blogspot.com

Alhamdulillah, seperti yang dirancang, bersempena dengan cuti hujung minggu dan krismas di kilang-kilang industri, semalam 26 hb Disember, untuk pertama kalinya NGO Wargakilang berjaya mengadakan program masuk kampung sempena musim Back to School, di mana ramai keluarga miskin dan susah memerlukan bantuan khususnya peralatan pakaian dan pembelajaran untuk kembali semula ke sekolah.
Kami namakan program ini sebagai JJMS (Jln-Jln Masuk Sekolah)yang turut disertai oleh satu perkumpulan anak-anak muda dari Penang/Kedah yang menamakan diri mereka sebagai NGO PEMBELA, terima kasih kerana ikut serta.
Malam sebelum bertolak, ikut perkiraannya cuma 5 buah kereta saja yang confirm nak pi, tapi mai hari pagi tu, ada 13 kereta yang ikut sekali. Kira hebat juga dunia internet dan facebook ini, kita tulis saja, nanti adalah kawan-kawan ikut mai.
Kesemua sekali, kami singgah di 6 buah rumah; 2 rumah anak yatim, 1 rumah anak yatim piatu, 1 rumah Ibu Tunggal, 1 rumah wakil penduduk (tempat utk diagihkan kain baju terpakai) dan satu rumah sepasang suami isteri dan 4 anak-anak yang rumah tak seperti rumah.
Melawat rumah anak-anak yang kehilangan ketua keluarga ini amat sayu sebenarnya; tidak ada apa yang seronoknya melawat rumah 4 org anak-anak yatim di Padang Serai yang baru dua minggu kehilangan ayah, macam itu juga tidak ada apa yang menariknya berkunjung ke rumah 3 orang anak-anak yatim di Sik yang bergantung sepenuhnya kpd pendapatan ibunya membuat tempeyek sejak arwah depa meninggal beberapa bulan yang lalu.
Melawat rumah depa-depa ini bagaikan pi melawat rumah orang mati, boleh nampak warna-warna duka dan kesedihan di mana-mana; rasa sayu dan rasa helpless, tak tau nak tolong mcm mana bila tengok budak-budak itu di hadapan mata. Kami berharap sumbangan pakaian dan peralatan sekolah yang tak seberapa yang kawan-kawan kirim itu sedikit sebanyak mampu membuatkan anak-anak depa ini ceria.
Waktu kami sampai di rumah seorang Ibu Tunggal di Jeneri, Sik Kedah; bila kami sembang, dia habag kata anak dia si Balkis yang kecik itu dok menangis berapa kali dah dalam minggu ini tanya bila mak dia nak beli baju sekolah, ya lah sekolah dah nak buka seminggu lagi dah, dia belum ada baju sekolah lagi sedangkan kawan-kawan dia semua dah ada baju dah.
Bila mak dia habag macam itu, saya teringat cerita apa entah Drama Swasta kat TV musim raya hari tu kisah anak-anak seorang Ibu Tunggal yang kematian ayah, si kecik yang hampir sebaya dengan Balkis anak kakak ini macam itulah perangai dia, menangis dan merengek-rengek minta mak dia belikan baju raya – sebab kawan kawan dia semua dah beli baju raya, dia saja yang belum ada baju raya. Macam-macam alasan yang mak dia bagi nak habag kata tunggu sat dulu nak roling duit ka apa, lebih kurang mcm kakak ini jugak, dia dok roling duit ambik tempahan buat tempeyek.
Sebab itu, dalam banyak-banyak rumah yang kami pi semalam, rumah kakak yang buat tempeyek ni saja yang saya minta anak-anak dia salin pakaian try test pakai Uniform Sekolah, Kasut dan Tudung yang kami bawa itu, nak pastikan semuanya fit dan ok.
Cuba tengok gambaq budak-budak itu dlm set Uniform yg kwn-kwn kirim itu; puas hati sungguh saya bila tengok depa seronok dan ceria mcm tu, mcm tak sabaq-sabaq dah nak pi sekolah dengan pakaian dan beg baru.
Bukan kata depa seronok, saya sendiri naik seronok, tak tau nak habag dengan kata-kata bila tengok anak-anak yatim macam Balkis dan Juliana ini gembira. Mak depa pula lebih dari gembira, saya nampak sendiri air mata merah bergenang di kelopak mata ibunya.
Moga di atas titisan air mata seorang ibu tunggal yang tabah ini, akan ada pahalanya untuk mana-mana hamba Allah yang kirimkan beg,pakaian dan peralatan sekolah untuk anak-anak yatim yang terperuk di pedalaman Jeneri ini. Terima kasih banyak-banyak, hanya Allah SWT yang mampu membalasnya.
Cerita pasal tangisan seorang ibu Tunggal ini, hari ini bukan sekali kami ketemu ibu tunggal yang tak mampu tahan air matanya bila bantuan entah dari mana-mana tiba-tiba datang di kala dia amat memerlukan.



Ini adalah gambar seorang Ibu Tunggal di Beris, Sik Kedah sedang menerima sumbangan peralatan persekolahan kiriman kawan-kawan yang disampaikan oleh seorang aktivist wargakilang, sdra Satar dari Penang.



Bila kami buka berkotak-kotak sumbangan yang kawan-kawan kirimkan itu, yg mana ada antaranya pakaian, kasut, beg dan peralatan sekolah beserta juga bertin-tin dan berpaket susu untuk anak keciknya, dan ada juga yg kirim periuk dan kuali serta brg2 keperluan dapur, bila saya buka kotak-kotak itu satu persatu, kakak ini tak dapat menahan air matanya, menangis penuh terharu di hadapan kami.

Terima kasih banyak-banyaklah kepada yang memberi; hanya Allah SWT sahaja yang mampu membalas budi sdra/i.



Rumah last pulak, boleh tengoklah seperti dalam gambar di bawah ini. Rumah tak seperti rumah.



Rumah dinding buluh ber-atap Tarpan yang bocor sana-sini.



Kami tak berapa kisah sangat dengan pasangan suami isteri itu sebab depa dua org mungkin dah biasa hidup susah mcm tu sejak dari kecik, dan terus terperangkap dalam dunia kemiskinan depa itu sampai sekarang. Yang kami kisahnya ialah tiga orang anak-anaknya yang sedang bersekolah itu, bukan kami kata tapi mak dia sendiri habag yang budak-budak itu memang tak ada tempat langsung nak belajar atau pun ulangkaji pelajaran; bila hujan pula bocor sana sini.



Tanpa tempat khas untuk belajar atau pun buat kerja sekolah ini, kami merasakan di masa depan nanti anak-anak sdra Roshidi ini akan terus terperangkap dalam orbit kemiskinan yang diwariskan kepada mereka ini.



Maka itu, atas idea dan usaha utama seorang sahabat, sdra Halim dari kilang Honeywell Prai (anak jati Kuala Lumpur, asal dari Bangsar, dia habag dia tak pernah imagine ada org kampung duduk rumah mcm ni), beliau cadangkan kami beli khemah pasang siap dan pasang di sebelah rumah berdinding buluh ini sebagai tempat budak-budak itu belajar.



Lalu, dengan kerjasama kawan-kawan di NGO Wargakilang, kami bawa mai khemah, lampu, meja dan kerusi mai pasang seperti dalam gambar-gambar di bawah.





Sdra Halim (bertopi putih) dan kwn2 tengah dok pasang khemah



Inilah generasi pewaris NGO Wargakilang, anak-anak kami yang turut serta sempena musim cuti sekolah ini, sedang bertungkus lumus memasang skrew dan kaki Meja.



Macam di kilang jugak, cable-tie ini banyak gunanya; tengah dok pasang dinding tarpan.





Bila kami sampai, tuan rumah hamparkan tikar atas tanah, jamu kami dengan pisang goreng, buboq sora dan ayaq sirap. Macam berkelah di Lata Ulu Paip saja.



Dah siap, khemah tempat study budak2 itu. Insyaallah boleh guna, bila hujan tak bocor dah.



Sdra Halim di dalam khemah bersama-sama dengan 3 adik-adik kita ini. Nampaklah sikit ada keselesaan untuk depa belajar dan ulangkaji pelajaran nanti.


Orang mungkin ketawa kat kami bila pi pasang khemah macam tu macam main-main saja, tapi nak buat macam mana, kami bukanlah kerajaan negeri atau pun pusat, cuma sebuah NGO kecik yang tak punya apa-apa geran/dana, hanya khemah macam ini saja yang mampu kami usahakan. Harap-harap ianya membantu.



Walau bagaimanapun kepada sdra Halim dan sahabat-sahabatnya dari kilang Honeywell Prai, kami dari NGO Wargakilang mewakili keluarga sdra Roshidi ini ingin mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga.



Moga di atas usaha dan bantuan rakan-rakan semua, ada balasan pahalaNYA buat kita semua, insyaallah.



Sekian. Bukan nak bermegah dan riak dengan kerja amal kawan-kawan kami di NGO Wargakilang ini tapi nak habag kata, dalam banyak hal daripada kita dok salahkan orang itu orang ini, dok tuding jari kat YB/MB atau Menteri, eloklah kalau boleh kita sendiri turun tengok apa yang kita boleh beri.



Walaupun hanyalah sebuah beg sekolah, atau sekampit beras atau pun sebuah khemah kecik berwarna biru insyaallah insan-insan yang amat memerlukan seperti depa-depa ini amat menghargai.


Mailah kita pakat-pakat buat kerja amal demi AGAMA, BANGSA dan NEGARA.




moniermatdin@yahoo.com

27 Dec 2010

http://www.moniermatdin.blogspot.com/

join us at facebook/wargakilang



syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Enigma4646 on Tue Dec 28, 2010 10:02 pm

bagus .....teruskan ......

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Mr Mama on Thu Dec 30, 2010 9:15 am

SEMEMAMNG NYA KITA MENGALAKAN ZON CEC MANA PUN UTK MELANCARKAN TT KEBAJIKAN... SEKIRA ADE YG BOLEH MENGANJURKAN DI PERSILAKAN N WAR2 DI FORUM YE........

KEBAJIKAN AMALAN KITA..............

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Eastar - Kedai Kopi Kampong

Post by Sponsored content Today at 7:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 23 Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum