INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Rozdiman on Sat Feb 19, 2011 11:18 pm

sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

Rozdiman

Posts : 668
Points : 687
Join date : 24/12/2010
Age : 51
Location : CEC 127 sungai petani

http://rozdimanblog.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SkrollX on Sat Feb 19, 2011 11:26 pm

Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

ayat senapaih...mengah aku baca...

SkrollX

Posts : 466
Points : 466
Join date : 11/10/2010
Age : 38
Location : Bukit Jambul,Penang-Hutan kampung,Kedah

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sat Feb 19, 2011 11:33 pm

Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Sun Feb 20, 2011 1:19 am

pok din wrote:
Gangster wrote:SOLIIII BRO NASA222 GURA2 JER...
ganster sungguh demo....


TAK GANGSTER MAKA TAK CINTA....

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Sun Feb 20, 2011 1:21 am

nazal wrote:
Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy


HEY KOME DOYAN DOH BERBUNGE....
MOH KITE PAKAT2 NYULUH...

BILA MUSIM DEROYAN....... TOLONG SAMBUNG...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:07 am

SkrollX wrote:
Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

ayat senapaih...mengah aku baca...

boh koma takut tuan pun koma sama ..heheheh...
jangan tunggu sampai cuti lam 3 ni plak..
dah habis musim tu...
cuti hujung minggu jadi la...

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:09 am

nazal wrote:
pok din wrote:
Bro_Sam wrote:
pok din wrote:
nasa222 wrote:
syamfazli wrote:
nasa222 wrote:
nazal wrote:salam semua warga CEC...saya ingat lepas CE saya sihat nanti nak buat satu lagi TT kat utara ni....mungkin kita akan wat kat area Perak kot....sbb senang CEO perak join sama....camna geng Utara setuju ker.....
Ada kelapangan kita bincang..buat kecil-kecilan kut. SBB CEC ada banyak program..ada yang 1 bulan 2 event.

Alamak terlebih pos..melebihi dari umur..

den setoju.... kite serbu tepeng plak noo... abg nasa... ada pot baik punya tak?... hehehe
Ada tu ...tapi kena pilih ikut kesesuaian. Tapi memeber Pelis & Kedah tak jauh ke?
POK DIN mana... dia sebuk2...dah tidur... Mad

on jer... best gak kalau jalan2 kat tepeng ni...
Teman setuju bebenor ler klu ber-TT kat Tepen..ate biler cadangnyer nak buat...bagi ler tau tarikh nyer...klu betul gayanyer..berjumpe la kite yer...

tunggu ce bro tok batin kita sihat dulu Smile

apa lagi taman tasik taiping lah....hahaha...

tok batin dah bunyi tu..
apo lai...
jom kita p...
cuma kita kena cari guide kita kat sana la..
karang tak pasai2 terjah durian buruk ja..
hahahha

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:12 am

nazal wrote:
Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy

dah tanyer abang nasa hari tu..
tanyer kebun durian la...
dia tak der plak...hihih..
tapi kalaunak suruh dia jadi penyelaras..rasa camt ak der masalah kot...
ke guana bro nasa222....

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:14 am

Gangster wrote:
nazal wrote:
Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy


HEY KOME DOYAN DOH BERBUNGE....
MOH KITE PAKAT2 NYULUH...

BILA MUSIM DEROYAN....... TOLONG SAMBUNG...

mintak sapa2 yang pandai tolong sambung.. kome tak reti... hehehe

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by RIE on Mon Feb 21, 2011 12:10 pm

pok din wrote:
Gangster wrote:
nazal wrote:
Rozdiman wrote: sama juga kena tarikh kena time cuti kena apa apa lagi yang tak menghalang jumpalah kita disan cantik lokasinya teruja kita

amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy


HEY KOME DOYAN DOH BERBUNGE....
MOH KITE PAKAT2 NYULUH...

BILA MUSIM DEROYAN....... TOLONG SAMBUNG...

mintak sapa2 yang pandai tolong sambung.. kome tak reti... hehehe

Ate..lirik nye pun udah salah....
ni lagu baru ni.....

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nasa222 on Mon Feb 21, 2011 12:20 pm

RIE wrote:
pok din wrote:
Gangster wrote:

HEY KOME DOYAN DOH BERBUNGE....
MOH KITE PAKAT2 NYULUH...

BILA MUSIM DEROYAN....... TOLONG SAMBUNG...

mintak sapa2 yang pandai tolong sambung.. kome tak reti... hehehe

Ate..lirik nye pun udah salah....
ni lagu baru ni.....

Diatas permintaan Sorri panjang..

Lirik Durian Dah Berbunga - Mr. Os

Oh kome, deghoyan dah berbunge
(dah berbunge)
Moh kite minang anok dare
(anok dare)
Anok dare, anok dare kote
(dare kote)
Teman jumpe di Padang Tenggale
(iye)

Kate deme, sakit jatuh cinte
(jatuh cinte)
Sakit lagi bile jatuh tangge
(jatuh tangge)
Kate deme, cinte itu bute
(cinte bute)
Nasib baik teman tak merabe-rabe
(rabe-rabe)

* Bile musim deghoyan
Deme mule bengkeng
Jangan silap sikit
Nanti deme tengking

Kalau musim deghoyan
Ramey berani nampor
Ape deme nak heran
Saman boleh bayor

Oh kome, dengoyan udah luroh
(udah luroh)
Lebih baik cepat pegi suloh
(pegi suloh)
Lambat sikit kome dapat habuk
(dapat habuk)
Kalau tido jawabnye tinggey pokok
(padan muke)

Duit deghoyan, yang tue nak ke mekoh
(nak ke mekoh)
Yang mude gatey nak menikoh
(nak menikoh)
Musim deghoyan banyok sedare mare
(ramey-ramey)
Bila nebas, seko tak nampak muke
(memang gitu)

Ulang * sampai habeh

Nyanyi Teman tak leh....



nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 1:12 pm

abang nasa..camner tt tepeng..abang nazal suruh abang nasa leader kan...

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by syamfazli on Mon Feb 21, 2011 1:20 pm

tu diaaaa... siap ade video klip lagi.. nie bukan jadi TT utara dah nie... nie dah kira TT semalaya.. hehehehe

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 2:29 pm

syamfazli wrote:tu diaaaa... siap ade video klip lagi.. nie bukan jadi TT utara dah nie... nie dah kira TT semalaya.. hehehehe

x pe2.. tt zon kita buat pun terbuka kepada mana2 zon untuk menyertai ni..
x dak masalah..

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by cheawie292 on Mon Feb 21, 2011 3:28 pm

Duriann pye fasal..kwe pn boleh nolong nebah...ckp je ble..klu tak de aral sampei le kwe..

cheawie292

Posts : 152
Points : 149
Join date : 11/02/2011

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SkrollX on Mon Feb 21, 2011 3:36 pm

kita ada member lagikat ipoh.. AHA ngan fendycool..bole tanya diaorg jugak kan

SkrollX

Posts : 466
Points : 466
Join date : 11/10/2010
Age : 38
Location : Bukit Jambul,Penang-Hutan kampung,Kedah

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nasa222 on Mon Feb 21, 2011 6:37 pm

nazal wrote:amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy

Dah berbincang dengan "tok batin" utara . In'Allah akan cuba.. Kurang pasti tarikh mungkin 5 Mac 2011. Cuma teman tak ada dusun durian tu yang belemnya. Tunggu dan lihatlah nanti macamana pong. Question Idea

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Bro_Sam on Mon Feb 21, 2011 8:07 pm

nasa222 wrote:
nazal wrote:amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy

Dah berbincang dengan "tok batin" utara . In'Allah akan cuba.. Kurang pasti tarikh mungkin 5 Mac 2011. Cuma teman tak ada dusun durian tu yang belemnya. Tunggu dan lihatlah nanti macamana pong. Question Idea
Alamak!!!!4-6 Mac kawan turun Bangi anak buah nikah....klu minggu dpn nyer tu mmg free, tp klu semua setuju ngan tarikh tu sila teruskan...Selamat ber TT

Bro_Sam

Posts : 78
Points : 82
Join date : 23/01/2011
Location : (CEC 145) Kulim, Kedah

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nasa222 on Mon Feb 21, 2011 8:16 pm

Bro_Sam wrote:
Alamak!!!!4-6 Mac kawan turun Bangi anak buah nikah....klu minggu dpn nyer tu mmg free, tp klu semua setuju ngan tarikh tu sila teruskan...Selamat ber TT

Adoi..nak buat macamana ha?

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:44 pm

cheawie292 wrote:Duriann pye fasal..kwe pn boleh nolong nebah...ckp je ble..klu tak de aral sampei le kwe..

DI persilakan nanti...
nanti sek utara kemah tarikh ngan dusun dulu...hehehe

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:49 pm

SkrollX wrote:kita ada member lagikat ipoh.. AHA ngan fendycool..bole tanya diaorg jugak kan

mesti jemput punya..
dah lama tak diorang ni tak online yer... mungkin sibok agak nyer,,,
macam mr mama.... pirat

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Feb 21, 2011 8:52 pm

Bro_Sam wrote:
nasa222 wrote:
nazal wrote:amboi cepatnya jawap......apa kata kita mintak Bro nasa ngan Bro yazid lak jd penyelaras...lagi pun sekarang perak musim durian tu.....camna Bro Nasa 222 ada brannn ker...... Very Happy Very Happy Very Happy

Dah berbincang dengan "tok batin" utara . In'Allah akan cuba.. Kurang pasti tarikh mungkin 5 Mac 2011. Cuma teman tak ada dusun durian tu yang belemnya. Tunggu dan lihatlah nanti macamana pong. Question Idea
Alamak!!!!4-6 Mac kawan turun Bangi anak buah nikah....klu minggu dpn nyer tu mmg free, tp klu semua setuju ngan tarikh tu sila teruskan...Selamat ber TT

masa tu leh ejas lagi rasanya..
kita bukanya terikat ngan sapa2 pun.. tengok tarikh yang majoriti leh datang...
kalau buat tarikh cantik pun kalau datang 2 3 orang pun tak meriah jugak.. t ak tercapai matlamat berkelab,,,
merapatkan silaturahim dikalangan ahli kelab gitu..hehehe

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Tue Feb 22, 2011 12:26 am

BOWLING ALAMANDA CAMNO WEHHHHH.... GENG UTARAQ...

masa tu leh ejas lagi rasanya..
kita bukanya terikat ngan sapa2 pun.. tengok tarikh yang majoriti leh datang...
kalau buat tarikh cantik pun kalau datang 2 3 orang pun tak meriah jugak.. t ak tercapai matlamat berkelab,,,
merapatkan silaturahim dikalangan ahli kelab gitu..hehehe

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Tue Feb 22, 2011 12:33 am

Gangster wrote:BOWLING ALAMANDA CAMNO WEHHHHH.... GENG UTARAQ...

masa tu leh ejas lagi rasanya..
kita bukanya terikat ngan sapa2 pun.. tengok tarikh yang majoriti leh datang...
kalau buat tarikh cantik pun kalau datang 2 3 orang pun tak meriah jugak.. t ak tercapai matlamat berkelab,,,
merapatkan silaturahim dikalangan ahli kelab gitu..hehehe

entah la.. mana entah geng utara ni..
apa pa da.. main boling pun takut ka...
mana mana geng utara nih...
tok batin depa ni pon takut ka???
hihihihi... Razz Razz Razz

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Tue Feb 22, 2011 12:40 am

pok din wrote:
Gangster wrote:BOWLING ALAMANDA CAMNO WEHHHHH.... GENG UTARAQ...

masa tu leh ejas lagi rasanya..
kita bukanya terikat ngan sapa2 pun.. tengok tarikh yang majoriti leh datang...
kalau buat tarikh cantik pun kalau datang 2 3 orang pun tak meriah jugak.. t ak tercapai matlamat berkelab,,,
merapatkan silaturahim dikalangan ahli kelab gitu..hehehe

entah la.. mana entah geng utara ni..
apa pa da.. main boling pun takut ka...
mana mana geng utara nih...
tok batin depa ni pon takut ka???
hihihihi... Razz Razz Razz

sorry lah bro....klu bowling ni biokanlah pok din jer wakilkan....den ada keja lain ler....sory bebanyak.....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Sponsored content Today at 5:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum