INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SkrollX on Thu Mar 03, 2011 2:10 pm

nazal wrote:SESI TT KEDUA AKAN DIBUAT DI TEMPAT YANG SAMA PADA HARI JUMAAT BERSAMAAN 4/03/2011 JAM 08.30 MALAM.....
DIMINTA KEPADA SEMUA CEO UTARA YANG BERKELAPANGAN SILA HADIRKAN DIRI...KEHADIRAN CEO SEMUA AMATLAH DI ALU-ALUKAN....
KEHADIRAN :-

1) NAZAL
2) SAIFUL BAHARI
3) SYAMFAZLY
4) LAN CHERY X MASAK (insyaallah)
5) RAHMAN SP (insyaallah)
6) SKROLLX (insyaallah)
[/quote]

i Allah aku pi..cuma lewat skittttt aje..tak banyak..heheh

SkrollX

Posts : 466
Points : 466
Join date : 11/10/2010
Age : 38
Location : Bukit Jambul,Penang-Hutan kampung,Kedah

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Bro_Sue on Thu Mar 03, 2011 2:24 pm

ada org baru tak mai TT nie......
kalau ada Mr P mesti terjah pnya........ hehehe......... lol! lol! lol!

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Fri Mar 04, 2011 9:57 am

Bro_Sue wrote:ada org baru tak mai TT nie......
kalau ada Mr P mesti terjah pnya........ hehehe......... lol! lol! lol!

masalahnya orang baru ni banyak dah menghilangkan diri.....
hilang tanpa berita....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by hairi on Sat Mar 05, 2011 12:36 am

best la sesiTT kedua kat KIOS BERTAM rugi sapa tak pi....banyak perkara dibincangkan...apapun kepada ahli2 baru spt bro pijan dan lain2 selamat datang ke CEC apa pun dapatkan no id anda....sorry bro semua saya kena blah awal anak meragam...kalau ada TT lagi jgn lupa bagitau kalau tiada hal saya mai... lol!

hairi

Posts : 72
Points : 73
Join date : 20/10/2010
Age : 38
Location : CEC120- GEORGETOWN-PENANG

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by syamfazli on Sat Mar 05, 2011 12:42 am

alhamdulillah... sessi TT ke-2 Zon Utara di Kiosk@Bertam berjalan lancar dengan kehadiran CEO yang agak memberansangkan.. terima kasih dengan kehadiran anda

1. Bro Nazal
2. Abg Man Sharp
3. Bro Rozdiman Sharp
4. Bro Saiful Sharp
5. Bro Hairi
6. Bro Lan Chery Tak Masak
7. Bro Suhaimi
8. Bro Pijan Relau (geng baru)
9. Abg Man QA sharp ( tengah servey Chery)
10. Bro Sulzer
11. Bro Skrollx
12. Syamfazli Sharp
13. Bro Lan Mekong ( penampilan khas)

Juga terima kasih kepada Mem -mem yang sabar sudi menemani cik abang

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Sat Mar 05, 2011 5:56 am

syamfazli wrote:alhamdulillah... sessi TT ke-2 Zon Utara di Kiosk@Bertam berjalan lancar dengan kehadiran CEO yang agak memberansangkan.. terima kasih dengan kehadiran anda

1. Bro Nazal
2. Abg Man Sharp
3. Bro Rozdiman Sharp
4. Bro Saiful Sharp
5. Bro Hairi
6. Bro Lan Chery Tak Masak
7. Bro Suhaimi
8. Bro Pijan Relau (geng baru)
9. Abg Man QA sharp ( tengah servey Chery)
10. Bro Sulzer
11. Bro Skrollx
12. Syamfazli Sharp
13. Bro Lan Mekong ( penampilan khas)

Juga terima kasih kepada Mem -mem yang sabar sudi menemani cik abang


SYABAS ZON UTARAQ... KERANA SKALI LAGI DAPAT MENGUMPULKAN SEBILANGAN ORANG2 KUAT CEC ZON UTARAQ.... MAINTAIN BABE... GEREK SEHHHH...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Sat Mar 05, 2011 1:31 pm

sory.. tak dapat ikut korang ber tt...
aku sampai dari melaka dah lewat dah..
lain kali i ikut...

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Bravotengo on Sat Mar 05, 2011 2:01 pm

MANA GAMBAQ X DI UP LOD ??
kami nak tengok nie...

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Sat Mar 05, 2011 4:55 pm

maafla bro juru kamera x dak dia p Melaka x dpt nak berTT sama2 kali ni tu yg x dpt nak down load gambar tu dan yg p mlm td pun lupa nak bawa kamera ....soorryy ....bro..tak dapet la nak nengok ye...

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by rahman kelang on Sat Mar 05, 2011 8:09 pm

bukan ke H/P semua ada kamera...???

rahman kelang

Posts : 253
Points : 256
Join date : 23/07/2010
Age : 56
Location : laguna park west port,klang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Mr Mama on Sat Mar 05, 2011 8:29 pm

BETUL.......... 5 PIXCEL LAGIII..........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sat Mar 05, 2011 8:53 pm

syamfazli wrote:alhamdulillah... sessi TT ke-2 Zon Utara di Kiosk@Bertam berjalan lancar dengan kehadiran CEO yang agak memberansangkan.. terima kasih dengan kehadiran anda

1. Bro Nazal
2. Abg Man Sharp
3. Bro Rozdiman Sharp
4. Bro Saiful Sharp
5. Bro Hairi
6. Bro Lan Chery Tak Masak
7. Bro Suhaimi
8. Bro Pijan Relau (geng baru)
9. Abg Man QA sharp ( tengah servey Chery)
10. Bro Sulzer
11. Bro Skrollx
12. Syamfazli Sharp
13. Bro Lan Mekong ( penampilan khas)

Juga terima kasih kepada Mem -mem yang sabar sudi menemani cik abang

alhamdulillah dengan kehadiran.....
walau pun cuma 13 CEO dan bakal CEO....
TT kita berjaya......terima kasih juga kepada mem-mem yang sudi menunggu....
dan jangan lupa....
pada 09/04/2011 Sabtu malam ahad kita mkn Stim Boat lak kat The Carnival Sg.Petani...

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Mr Mama on Sat Mar 05, 2011 8:55 pm

peh............. hebat... hebat. hebat................

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sat Mar 05, 2011 8:59 pm

Bravotengo wrote:MANA GAMBAQ X DI UP LOD ??
kami nak tengok nie...

bab gambaq tu saya minta maaf bebanyak....
x sempat nak ambil ....
sebab terkejut dengan berita kemalangan Mr.P....
yang ada kat saya pun cuma 3 keping jer rasanya....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Sun Mar 06, 2011 1:02 am

TAKPOLAH... TIGO PUN TIGO LAH... LOCK N LOAD... PERGHHHHHHHHHH STEAM BOAT PLOK PASNI... FABURUT TU... JGN KENO TIM BOAT SUDOH... WELL DONE BABE... SERIUSSSSSSSSSS...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by syamfazli on Sun Mar 06, 2011 1:32 am

aiiii... sikit punya banyak flash keluaq dari H/P nazal... 3 keping je... puas posing.. hehehe... HP den ade le 2 gambaq.. tu pun kena tunggu abis kodak dulu.. baru boleh gi cuci.... maklumla.. HP koman.. hehehe Sad Sad Sad

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Sun Mar 06, 2011 3:10 am

ok dah tu 3+2=5 kepaing cantikkkkkkkkkk... lock n load...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by RIE on Sun Mar 06, 2011 7:42 am

X sabq nk tengok gambaq TT nih..
MEsti gempak..ramai CEO yg turun....
Meriah tu...

RIE

Posts : 2124
Points : 2155
Join date : 19/08/2010
Age : 44
Location : CEC 094 ~ Kuantan Pahang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Sun Mar 06, 2011 8:35 am

nazal wrote:
syamfazli wrote:alhamdulillah... sessi TT ke-2 Zon Utara di Kiosk@Bertam berjalan lancar dengan kehadiran CEO yang agak memberansangkan.. terima kasih dengan kehadiran anda

1. Bro Nazal
2. Abg Man Sharp
3. Bro Rozdiman Sharp
4. Bro Saiful Sharp
5. Bro Hairi
6. Bro Lan Chery Tak Masak
7. Bro Suhaimi
8. Bro Pijan Relau (geng baru)
9. Abg Man QA sharp ( tengah servey Chery)
10. Bro Sulzer
11. Bro Skrollx
12. Syamfazli Sharp
13. Bro Lan Mekong ( penampilan khas)

Juga terima kasih kepada Mem -mem yang sabar sudi menemani cik abang

alhamdulillah dengan kehadiran.....
walau pun cuma 13 CEO dan bakal CEO....
TT kita berjaya......terima kasih juga kepada mem-mem yang sudi menunggu....
dan jangan lupa....
pada 09/04/2011 Sabtu malam ahad kita mkn Stim Boat lak kat The Carnival Sg.Petani...
waa makan steam boat tu...
best ni.. mesti follow punYA...
harap2 ada kelapangan pada hari 2 nanti..

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Sun Mar 06, 2011 8:37 am

mana gambar ni... hihihihi

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Sun Mar 06, 2011 3:01 pm

ha ada pun pok din apaleh buat pok din mu x doq gambar pun depa x tangkap kt TT ari tu cuma sempat ambik 3 + 2 kpg saja dari tok batin dan syam ,kira oklah tu ada jg + jadi 5 kpg .kan.tapi x load lg la nampaknya x kluar2 pun ..

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Sun Mar 06, 2011 3:07 pm

alhamdulillah dengan kehadiran.....
walau pun cuma 13 CEO dan bakal CEO....
TT kita berjaya......terima kasih juga kepada mem-mem yang sudi menunggu....
dan jangan lupa....
pada 09/04/2011 Sabtu malam ahad kita mkn Stim Boat lak kat The Carnival Sg.Petani...
ni yg buat rasa nak p ni ...insyaallah..klau x dak apa-apa program yg bertindih saya akan turut serta ...innnsyaaallah....stim boat punya hal akan di usahakan ..don't worry i will be there..

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Bravotengo on Sun Mar 06, 2011 3:17 pm

Semangat Dari Bro Saiful...Thumb Up..!!!
kalau dekat mesti kami nak joint jugak... Razz

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sun Mar 06, 2011 8:46 pm

Gangster wrote:TAKPOLAH... TIGO PUN TIGO LAH... LOCK N LOAD... PERGHHHHHHHHHH STEAM BOAT PLOK PASNI... FABURUT TU... JGN KENO TIM BOAT SUDOH... WELL DONE BABE... SERIUSSSSSSSSSS...
\\

kalau dah paberet.....
apa lagi.....
ada brani turunlah utara.......

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sun Mar 06, 2011 8:47 pm

syamfazli wrote:aiiii... sikit punya banyak flash keluaq dari H/P nazal... 3 keping je... puas posing.. hehehe... HP den ade le 2 gambaq.. tu pun kena tunggu abis kodak dulu.. baru boleh gi cuci.... maklumla.. HP koman.. hehehe Sad Sad Sad

flash jer banyak......
pic x ada pun.....
hehehe...... Very Happy Very Happy Very Happy

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Sponsored content Today at 5:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum