INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Keta kena banjir kilat pada 21.9.2011.

View previous topic View next topic Go down

Keta kena banjir kilat pada 21.9.2011.

Post by rozaimiemanan on Fri Sep 23, 2011 12:50 pm

Saya nak share je disin ye masalah saya.....

pada 21.9.20.11 jam 1.00 petang, shah alam section 13 dilanda banjir kilat, kebetulan isteri yag bawa keta masa tu, x sempat nak alihkan keta masuk air, ramail le tolong tolak, lepas dah kering sikit baru start ok semuanya selamat cuma basah le, balik rumah saya gunakan vocum industrial untutk keringkan semuanya 22.9.11 saya bawa pergi kraj macam biasa, ok lagi...tapi 23.9.2011 pagi x leh star dah so kean panggil towing hantar kt pj. so esok baru boleh ambil...

kengkawan otai kt luar sana, kalau masalah macam ni apa sebenarnya ye?? air memang banyak masuk tapi x kena engin, cuma msuk dalam lubang aircond le kt tmpat duduk belakang. ok saya x tau apa masalah sebebarnya bila kena banjir macam ni. so kena tngok keputusan esok.

rozaimiemanan

Posts : 2
Points : 4
Join date : 12/09/2011
Age : 44
Location : Puncak Alam Fasa 2

Back to top Go down

Re: Keta kena banjir kilat pada 21.9.2011.

Post by reza on Fri Sep 23, 2011 3:48 pm

Kalau ce terkena banjir, mungkin dah terkena air kat ecu, tunggu keputusan dari sc

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum