INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan

Post by chery_ipoh on Thu Oct 27, 2011 1:16 pm

Assalamualaikum wmt dan salam sejahtera kepada semmua CEO, dibawah nie ada serba sedikit tentang diri teman

Nickname forum : chery_ipoh
Nama panggilan : Dir
No tel : 0104046505
Umur : 37
Lokasi terkini : Simpang Pulai, Perak
Asal : Paka, Terengganu
Pekerjaan : Civil Engineer
Pekerjaan Sampingan : Bukak Kedai Makan - Restoran Suharidz Exit Tol Simpang Pulai
Status Perkahwinan : Berkahwin.3 Puteri Dan 1 Putera
Warna kereta : Brown Silver - CCW 3801
Tahun : 26.09.2011
cc : 2.0

Mula mengenali forum melalui 'internet'...dan banyak pengetahuan diperolehi

chery_ipoh

Posts : 5
Points : 7
Join date : 25/10/2011
Age : 41
Location : Simpang Pulai, Perak

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by irwan chamakh on Thu Oct 27, 2011 1:49 pm

waalaikumsalam wbt..welcome to the club...saya pun duduk area tu dekat bandar pulai jaya kereta brown silver cec258,ahr 1694...tapi biasa orang rumah yang bawa..pergi keje..lepas ni boleh join TT dengan geng2 ipoh yg lain bro...memang sempoi join cec tambah dah naik pangkat jadi ceo....terbaekkkkkk cheers boleh gak join ceoag dan mybor sekali bro....apepun welcome bro....

irwan chamakh

Posts : 51
Points : 53
Join date : 08/09/2011
Age : 36
Location : Simpang Pulai,Ipoh,Perak

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mizan on Thu Oct 27, 2011 6:34 pm

welkang... welkang... org ganu kite..... jgn dilepaskan kesempatan the best event in the year... join CEOAG11 n MyBOR.. juga kalau x keberatan sambung trus kite pakat gi convoy ke HAT YAI.... stkt ni geng hatyai ada 12 buah... bounce

mizan

Posts : 657
Points : 686
Join date : 03/10/2011
Location : CEC300 kemaman-pontian

http://cgumizan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by azmansor on Thu Oct 27, 2011 7:39 pm

Selamat datang bro dir...

Klu ade kelapangang.....joinlah mybor ngan ceoag bulan 12 nih!!! Satu venue untuk mengeratkan silaturrahim sesama CEO tak kira asal usul.

Welkam 2 d Club !!! Cool

azmansor

Posts : 260
Points : 262
Join date : 04/07/2011
Location : CEC201 Bertam, Pulau Pinang

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by bro_jiwa on Thu Oct 27, 2011 9:11 pm

slm bro dir....no plat phg...CCW...wlcome 2 CEC...jd ahli bdftar RM 15 jer utk stikcker No ID....jika brkelapanga join kami CEOAG11+MybOR bln 12 nti Very Happy

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat yie red on Thu Oct 27, 2011 10:25 pm

salam che dir, welcome to the club, nanti bulih wat TT di kedai che dir le.. hehe..mari pakat join MYBOR+COEAG11 ni, nnti kita pakat jupa ramai2 di kedai che dir..

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Azhar on Thu Oct 27, 2011 10:41 pm

Salam & selamat dtg ke CEC Che Dir. Molek tu wat TT d kedai Che Dir. Kalau ambo g Cameron, leh singgah kedai mu.

Azhar

Posts : 496
Points : 538
Join date : 27/05/2011
Age : 50
Location : PERMATANG PAUH CEC 202

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by fendycool on Thu Oct 27, 2011 10:49 pm

welkam bro..rase mcm nmpk kt padang polo smlm..plat CCW brownsilver..nti kita TT kt kdi bro la.

fendycool

Posts : 328
Points : 329
Join date : 25/10/2010
Location : CEC 205 - Ipoh - Bt Caves-Barcelona

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Radenumar on Fri Oct 28, 2011 12:41 am

Selamat Datang Bro Dir ke CEC!!! Semuga kehadiran bro di dalam forum ni dapat memeriahkan suasana dan mengeratkan lagi silaturrahim sesama kita...Apa lagi meh join MYBOR dan CEOAG11 pada 9/12 nih yang mana CEC akan mencipta rekod 'The Longest MPV Convoy' dalam Malaysia Book Of Records...MPV yang pertama akan memecah rekod Malaysia...Penyertaan bro sangat2 dialu-alukan.....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Oriongoh on Fri Oct 28, 2011 9:47 am

Welcome welcome. Join mybor kalau tak join rugi ohhhh.

Oriongoh

Posts : 322
Points : 356
Join date : 19/08/2011
Location : Setapak jalan genting klang

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by slashD on Fri Oct 28, 2011 4:15 pm

Selamat datang ke CEC, moh jadi ahli berdaftar memang tak rugi pun. MacamĀ² aktiviti, tunjuk ajar & bantuan bole bro dapat... MYBOR memang rugi kalo bro tak join. Rekod nasional tu...

bounce bounce bounce bounce bounce

slashD

Posts : 92
Points : 102
Join date : 02/10/2011
Location : CEC 282 Perak Darul Ridzuan

https://www.facebook.com/sallehudin.noraladin

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by aha on Fri Oct 28, 2011 4:25 pm

Selamat datang...
Anda membuat keputusan tepat untuk join CEC..kerana anda adalah CEO...
lebih sempurna lagi kalau "JOIN CEOAG11 dan MYBOR" kerana acara ini "MERMARTABATKAN,MENAIKKAN NILAI ANDA SEBAGAI CEO".....tanpa CEOAG11 dan MYBOR kita hanya CEO biasa biasa jeee....
apapun kalau ada senang kita TT kaat SUHADRITZ okay.....

aha
Perak Leader 1
Perak Leader 1

Posts : 511
Points : 519
Join date : 23/06/2010
Location : cec171 ipoh to ipoh

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by chery_ipoh on Sat Nov 12, 2011 11:27 pm

Thx kepada bro CEO sumer.:-)
Kalau nak jadik ceo sah.camner?nak kena kontek saper?
Rasanya tak sempat nak join bulan 12 nie,tau depan boleh..and kepada sumer ceo yg join,singgah ler kat warung teman,bleh bagi diskaun...
Nak pi cameron tu..singgah ler..welcome

To bro irwan,
sorry bro takde kesempatan join tt kat hentian larut malam..bz cket
lain kali teman join..
Tak pun wat tt kat sini

chery_ipoh

Posts : 5
Points : 7
Join date : 25/10/2011
Age : 41
Location : Simpang Pulai, Perak

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by chery_ipoh on Sat Nov 12, 2011 11:31 pm

[quote="mat yie red"]salam che dir, welcome to the club, nanti bulih wat TT di kedai che dir le.. hehe..mari pakat join MYBOR+COEAG11 ni, nnti kita pakat jupa ramai2 di kedai che dir..[/quot
Very Happy ok

chery_ipoh

Posts : 5
Points : 7
Join date : 25/10/2011
Age : 41
Location : Simpang Pulai, Perak

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by riyad71 on Sun Nov 13, 2011 12:47 am

welcome bro..

riyad71

Posts : 497
Points : 494
Join date : 18/02/2010
Age : 45
Location : CEC 071 - Qtan Pahang

http://www.klinikmaran.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by irwan chamakh on Sun Nov 13, 2011 10:13 pm

chery_ipoh wrote:Thx kepada bro CEO sumer.:-)
Kalau nak jadik ceo sah.camner?nak kena kontek saper?
Rasanya tak sempat nak join bulan 12 nie,tau depan boleh..and kepada sumer ceo yg join,singgah ler kat warung teman,bleh bagi diskaun...
Nak pi cameron tu..singgah ler..welcome

To bro irwan,
sorry bro takde kesempatan join tt kat hentian larut malam..bz cket
lain kali teman join..
Tak pun wat tt kat sini



ok bro no hal punyer...tulah kalu free bolehlah nanti next time kita buat kat bro punyer kedai Laughing ...pasal jadi geng cec tu boleh try call bro sue atau ajk cec yang lain ...rasenya ade no phone diaorang kat dalam database...

irwan chamakh

Posts : 51
Points : 53
Join date : 08/09/2011
Age : 36
Location : Simpang Pulai,Ipoh,Perak

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat yie red on Sun Nov 13, 2011 10:36 pm

irwan chamakh wrote:
chery_ipoh wrote:Thx kepada bro CEO sumer.:-)
Kalau nak jadik ceo sah.camner?nak kena kontek saper?
Rasanya tak sempat nak join bulan 12 nie,tau depan boleh..and kepada sumer ceo yg join,singgah ler kat warung teman,bleh bagi diskaun...
Nak pi cameron tu..singgah ler..welcome

To bro irwan,
sorry bro takde kesempatan join tt kat hentian larut malam..bz cket
lain kali teman join..
Tak pun wat tt kat sini



ok bro no hal punyer...tulah kalu free bolehlah nanti next time kita buat kat bro punyer kedai Laughing ...pasal jadi geng cec tu boleh try call bro sue atau ajk cec yang lain ...rasenya ade no phone diaorang kat dalam database...

nanti kita buat TT kat kedai brader plak Laughing utk next 'TT'... hehe...

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Mat Fay on Mon Nov 14, 2011 12:44 am

slamat datang Chey_ipoh...
Tahniah dan slamat menjadi Ahli CEC serta slamat berforum...Klu ke Cameron InsyaAllah leh singgah dan kenai2 lagi... Very Happy

Mat Fay

Posts : 764
Points : 783
Join date : 23/09/2011
Age : 40
Location : Pdg Temusu SP,Kangar,Jitra(CEC274)

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by kaysee on Mon Nov 14, 2011 1:28 am

slamat berkenalan org gannu kite What a Face kwn org gannu gok, lening dok kl. baru ja join cec ni. insyaallah kalu bjln sbelah sana ble singgah mkn minum.
cantek plat - CCW = counter clock wise.

kaysee

Posts : 45
Points : 51
Join date : 24/10/2011
Age : 38
Location : CEO - Setiawangsa

http://kcrcw.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by HasnuAR on Mon Nov 14, 2011 10:07 am

Selamat datang ker CEC, Kalau balek PAKA banyak geng2 CEC yang menetap di sana, cheers

HasnuAR

Posts : 353
Points : 354
Join date : 16/11/2009
Age : 51
Location : Mak Chili Kemaman TRG ( CEC 039 )

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum