INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


undur diri

View previous topic View next topic Go down

undur diri

Post by broRQ on Thu Nov 03, 2011 2:13 am

dengan rasa rendah diri yang teramat rendah saya bro RQ dengan id CEC 218 ingin mengambil peluang dan kesempatan yg ada untuk mengudur diri dari forum ... tarikh 1/11/2011 menjadi penamat keahlian saya disini.. terima kasih tak terhingga kerana telah membenarkan saya untuk menghadirkan diri menjadi warga CECF walau hanya seketika dan terima kasih tak terhingga kepada saudara AWALI yang yelah memperkenalkan saya kepada CECF ini... khas untuk FOUNDER CECF mr nazal / CO FOUNDER / MR PRESIDENT / DAN HIGH MANAGEMENT CECF ribuan terima kasih lagi sekali atas segala tunjuk ajar/khidmat nasihat yang telah saudara berikan sebelom saya memiliki CHERY EASTER sehinggalah menjadi one of the owner ( CEO )
saya telah hilang kelayakan untuk memperagakan sticker CEC 218 dari tarikh tersebot
sekian terima kasih

broRQ

Posts : 59
Points : 73
Join date : 22/06/2011
Age : 46
Location : jln klng lama

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by bro_jiwa on Thu Nov 03, 2011 11:02 am

xpe2 bro....undur diri xbrmksud xleh join xtvt CEC kami sepenuhnya....bro leh join sbg CEO....bkn undur diri kerana prasaan marah, dendam ketidakpuasan hati...mybe bro ada komitmen yg harus dilakukan......
tiada ms kesempatan utk brsua muka, bersama dlm xtvt CEC...
So, smoga pngunduran broRQ tidak memtuskan tali persaudaraan sesama muslim....jmp d tgh2 jln...leh tegur2,mgeteh....Slmt Maju Jaya utk broRQ....smoga dipanjgkan umur, murah rezeki.....wlaupun Bro ttp CEO.......jg CE baik2...kan mrajuk dia.......huhu ok bro albino

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by along_hisyam on Thu Nov 03, 2011 12:10 pm

selamat maju jaya...

along_hisyam

Posts : 204
Points : 214
Join date : 12/04/2011
Age : 35
Location : CEC 181 -Taman Sri Ramall

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by nasa222 on Thu Nov 03, 2011 1:06 pm

Sad Sad

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by wazir@jay on Thu Nov 03, 2011 1:17 pm

nasa222 wrote: Sad Sad
affraid affraid No No Sad

wazir@jay

Posts : 65
Points : 68
Join date : 03/01/2011

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by joekudin on Thu Nov 03, 2011 7:18 pm

broRQ wrote:dengan rasa rendah diri yang teramat rendah saya bro RQ dengan id CEC 218 ingin mengambil peluang dan kesempatan yg ada untuk mengudur diri dari forum ... tarikh 1/11/2011 menjadi penamat keahlian saya disini.. terima kasih tak terhingga kerana telah membenarkan saya untuk menghadirkan diri menjadi warga CECF walau hanya seketika dan terima kasih tak terhingga kepada saudara AWALI yang yelah memperkenalkan saya kepada CECF ini... khas untuk FOUNDER CECF mr nazal / CO FOUNDER / MR PRESIDENT / DAN HIGH MANAGEMENT CECF ribuan terima kasih lagi sekali atas segala tunjuk ajar/khidmat nasihat yang telah saudara berikan sebelom saya memiliki CHERY EASTER sehinggalah menjadi one of the owner ( CEO )
saya telah hilang kelayakan untuk memperagakan sticker CEC 218 dari tarikh tersebot
sekian terima kasih
Selamat berpisah bro........semoga aper yg anda lakukan dirahmati A.S.W.......jika ader silap dan salah kami dari warga CEC ampon dan maaf dipinta,,,,,, Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

joekudin

Posts : 435
Points : 457
Join date : 16/06/2011
Age : 41
Location : CEC 221 Kota Damansara, SELANGOR Darul Ehsan

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by mat yie red on Thu Nov 03, 2011 7:44 pm

affraid Mad Sad Sad

mat yie red

Posts : 209
Points : 227
Join date : 03/09/2011
Age : 33
Location : CEC 249 - MUSANG KING - IPOH MALI - (010-7130717)

http://hairiayu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by azmansor on Thu Nov 03, 2011 7:58 pm

broRQ wrote:dengan rasa rendah diri yang teramat rendah saya bro RQ dengan id CEC 218 ingin mengambil peluang dan kesempatan yg ada untuk mengudur diri dari forum ... tarikh 1/11/2011 menjadi penamat keahlian saya disini.. terima kasih tak terhingga kerana telah membenarkan saya untuk menghadirkan diri menjadi warga CECF walau hanya seketika dan terima kasih tak terhingga kepada saudara AWALI yang yelah memperkenalkan saya kepada CECF ini... khas untuk FOUNDER CECF mr nazal / CO FOUNDER / MR PRESIDENT / DAN HIGH MANAGEMENT CECF ribuan terima kasih lagi sekali atas segala tunjuk ajar/khidmat nasihat yang telah saudara berikan sebelom saya memiliki CHERY EASTER sehinggalah menjadi one of the owner ( CEO )
saya telah hilang kelayakan untuk memperagakan sticker CEC 218 dari tarikh tersebot
sekian terima kasih

broRQ,

Walaupun tak join forum dah....klu terselisih kat jalan tuh.....angkat2 lah high beam tuh ekkkk, kawan tetap kawan broRQ....ikatan silaturrahim wajar diteruskan!!!!

Gud Luck broRQ!!! Sad

azmansor

Posts : 260
Points : 262
Join date : 04/07/2011
Location : CEC201 Bertam, Pulau Pinang

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by SkrollX on Fri Nov 04, 2011 12:30 am

Bro RQ, tak paham la..tak pakai intenet da ke?

SkrollX

Posts : 466
Points : 466
Join date : 11/10/2010
Age : 38
Location : Bukit Jambul,Penang-Hutan kampung,Kedah

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by bro_jiwa on Fri Nov 04, 2011 12:51 am

SkrollX wrote:Bro RQ, tak paham la..tak pakai intenet da ke?

cmni bro Skrollx.....broRQ 2 nk undur diri CEC ni...mybe xdpt nk beri komitmen pd CEC @ mslah yg lain dan sebagainya....so, dia dgn rs rndah diri melepaskan No ID beliau....skg No ID dia dh kosong......tp dia ttp CEO kerana CE msih digunakan.........

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by awali on Fri Nov 04, 2011 4:20 am

tq bro jiwa mmg kamu lebih memahami berbdg dgn skrollx sbb dia berjiwa Twisted Evil berbanding dgn mu flower I love you

bro rq PEACE nO WAR kita tetap berjumpa di alam TRON oppss ALAM FANA ni so kalu jumpa mn2 HALO2 le.. I love you

awali
Moderator 2
Moderator 2

Posts : 665
Points : 768
Join date : 15/12/2010
Age : 41
Location : CEC 119 CHERAS PERDANA 2

http://awali19.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by ab aziz on Fri Nov 04, 2011 4:01 pm

salam, nbr ahli CEC 218 masih milik broRQ sebab nya semua ahli CEC adalah ahli seumur hidup, jadi nbr tu kekal, hanya dia tak aktif dlm forum je..

ab aziz

Posts : 39
Points : 41
Join date : 02/08/2011
Location : CEC 297 - Jln Kebun, Shah Alam

Back to top Go down

Re: undur diri

Post by Sponsored content Today at 9:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum