INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Page 21 of 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by lanz 83 on Thu Apr 08, 2010 10:06 am

Semenjak 2 menjak Bro Iceman dan Bro Tawon tak masuk forum sunyi sepi topik merungkai misteri.

lanz 83

Posts : 1560
Points : 1719
Join date : 31/07/2009
Age : 42
Location : Bercuti ke Pulau Mutiara.

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by kamalb on Thu Apr 08, 2010 12:18 pm

buzy tuu.. nak on computer pun tak sempat

kamalb

Posts : 444
Points : 450
Join date : 23/10/2009
Age : 47
Location : kg tanjung, batu rakit

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Mr Mama on Thu Apr 08, 2010 3:02 pm

lanz 83 wrote:Semenjak 2 menjak Bro Iceman dan Bro Tawon tak masuk forum sunyi sepi topik merungkai misteri.

sedang merungkaikan misteri lah tu..........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by faizal kerteh on Fri Apr 09, 2010 6:14 pm

BUKAN SEDANG MERUNGKAI MISTERI,TP SEDANG MENCARI APA YG DIKATAKAN MISTERI

faizal kerteh

Posts : 210
Points : 216
Join date : 18/03/2010
Age : 35
Location : terengganu

http://www.zcmagency-online.com

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Sat Apr 10, 2010 3:27 am

Jangan Miss Isteri dah la yea...lain jadinya...hhehehehhehe

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Mr Mama on Mon Apr 12, 2010 11:25 am

KLU MISS ISTERI TU........ ALAMAT SALAH ALAMAT LAH TU.......

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Iceman on Thu Apr 15, 2010 8:29 pm

Laughing hahahahhah memang alamat nak mampos tu kalau salah alamat...mau di parang dek laki orang tu...Naya punya Kes nih!!

Iceman

Posts : 205
Points : 204
Join date : 27/10/2009
Age : 41
Location : Rawang Selangor

http://onesculpturestudio.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Fri Apr 16, 2010 11:32 am

Hahahhaha..tau takpe....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by rosparokik on Fri Apr 16, 2010 12:00 pm

hmmmm......bagusnya punya miss isteri........isteri jangan miss laki dah lah....lagi nayo.....woman wrestling gitu...

rosparokik

Posts : 290
Points : 286
Join date : 20/10/2009
Age : 46
Location : Kemaman, Terengganu

http://www.dcl.com.my/

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Fri Apr 16, 2010 12:53 pm

kalau isteri miss laki, maknanya laki pun cari lain la sebagai pengganti...nak2 zaman sekarang nie perempuan lebih ramai dari lelaki...boleh pilih yang mana satu pilihan kalbu....hahahahhahah

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by maniseh.madoria on Fri Apr 16, 2010 5:55 pm

wah raden.......statement gempak......

maniseh.madoria
Committee

Posts : 156
Points : 147
Join date : 23/12/2009
Age : 53
Location : wangsa maju setapak

http://manisehm@yahoo.com

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Fri Apr 16, 2010 7:03 pm

Hhahaha...dah nama lelaki memang macam tu la....nak2 isteri miss laki, pucuk dicita ulam mendatang la...hahhahahaha...saja cari pasal nak cari yg lain la tu....hahahhahahah....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by anisfaz82 on Fri Apr 16, 2010 7:16 pm

Twisted Evil scratch ....

anisfaz82

Posts : 1193
Points : 1192
Join date : 04/01/2010
Age : 33
Location : seberang paka

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Fri Apr 16, 2010 7:58 pm

So moral of story isteri jangan miss laki dan laki jangan miss isteri, baru hidup akan bahagia sampai ke anak cucu....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by anisfaz82 on Fri Apr 16, 2010 8:41 pm

sampai ank cucu je...hingga hujung nyawa la......xkira la bercucu bercicit... Razz

anisfaz82

Posts : 1193
Points : 1192
Join date : 04/01/2010
Age : 33
Location : seberang paka

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by lanz 83 on Mon Apr 19, 2010 12:21 pm

Radenumar wrote:So moral of story isteri jangan miss laki dan laki jangan miss isteri, baru hidup akan bahagia sampai ke anak cucu....


Tak paham dengan perkataan isteri jangan miss laki dan laki jangan miss isteri.............Yang Lanz83 paham"Miss Miss kamu jangan nakal"hehehhehehhe83x

lanz 83

Posts : 1560
Points : 1719
Join date : 31/07/2009
Age : 42
Location : Bercuti ke Pulau Mutiara.

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by lanz 83 on Mon Apr 19, 2010 12:24 pm

Iceman wrote:Laughing hahahahhah memang alamat nak mampos tu kalau salah alamat...mau di parang dek laki orang tu...Naya punya Kes nih!!


Bro misteri telah kembali............Mana 1 lagi bro misteri kita Tawonnnnnnnnnnn.

lanz 83

Posts : 1560
Points : 1719
Join date : 31/07/2009
Age : 42
Location : Bercuti ke Pulau Mutiara.

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Mon Apr 19, 2010 12:52 pm

Tawon pegi bertapa kot....mencari sesuatu yang baru untuk CEC...tunggguuuuu...

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by lanz 83 on Mon Apr 19, 2010 12:54 pm

Aku takut bertapa kat sebelah aje heheheheheheeh83x

lanz 83

Posts : 1560
Points : 1719
Join date : 31/07/2009
Age : 42
Location : Bercuti ke Pulau Mutiara.

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by cbg250 on Mon Apr 19, 2010 4:13 pm

ada kat sebelah 2

cbg250

Posts : 18
Points : 16
Join date : 12/01/2010

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by kamalb on Mon Apr 19, 2010 4:34 pm

bertapa kat hulu selangor kut..

kamalb

Posts : 444
Points : 450
Join date : 23/10/2009
Age : 47
Location : kg tanjung, batu rakit

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by lanz 83 on Tue Apr 20, 2010 10:58 am

Siapa nak bertapa kat hulu selangor(kelumpang)jommmmmmm ikut Lanz83 bertapa 1 malam bukan 1 malaysia.

lanz 83

Posts : 1560
Points : 1719
Join date : 31/07/2009
Age : 42
Location : Bercuti ke Pulau Mutiara.

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Radenumar on Tue Apr 20, 2010 11:01 am

Tak kisah la nak bertapa kat memana, janji kita selesa ngan keadaan tersebut...

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Mr Mama on Tue Apr 27, 2010 12:34 pm

BERTAPA INDAH NYA KIAT GI MAKAN............. DARI BERTAPA LAPAR PERUT........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Iceman on Mon May 24, 2010 1:21 am

Misteri datang lagi...kali ni dngan wujudnyr bomoh yang mendakwa menggunakan khidmat seorang puteri dari laut...Hmm putri laut lak ni...aduss sekali dengar rasa macam nak tampar jer si bomoh tu...kalau nak berubat pun jangan la sampai jatuhnyr hukum syirik ni...dosa bsar ni ...tak terampun dosa mereka ni oleh Allah ni...
Saya mmang allergic sikit kalau dengar ada bomoh2 mcm ni...
So yang pergi berubat pakcik saya sebab dier kena santau dengan orang satu tmpat kerje dier ni..bomoh tu bilang kena bawak duit banyak mana yang ikhlas letak dalam dulang tutup ngan kain kuning letak dalam bilik air..kalau tak ikhlas duit tu tak hilang,tapi kalau ikhlas jer duit tu hilang..bila tanya sapa yang ambil,bomoh tu kata putri laut yang ambil...Pelik jugak kalau dah nama putri laut buat aper dier nak pakai duit!!dah duduk kat laut makan la makanan laut jer!!!hahahahaha...Tak per la saya pun dengar lagi aper kata dier..kata nyer pakcik saya kena g mandi laut...3 hari berturut2 pulak tu..katanyer air laut tu dapat sembuhkan penyakit ,diberi tangkal lilit kat pinggang suruh pakai untuk datangkan putri laut dimalam hari untuk berubat...Astaghfirullahalazim..si bomoh ni pakai khadam rupanyer...saya sendiri terkejut bila terserempak dengan puteri laut tersebut dimalam hari dibilik pakcik saya...orangnyer putih,bersanggul berbaju kuning....cuma rupa jer tak nampak sebab dier memandang ke arah
tingkap..alamak takkan deria saya terbukak balik,aduh saya rungsing sekejap memikirkan keadaan saya..kenapa dia terbukak ni..apa yang silap..entah la...jadi saya pun keluar dari bilik dan melihat pakcik saya dalam keadaan sihat jugak la lepas berubat..ader gak cakap ngan dier bab2 penyakit ni,tapi dier ckp bomoh tu bagus...saya nak jer bagitau yang kat dalam bilik dier ader putri laut..takutkan nanti tak percaya pulak..aduhh!!!
jadi saya pulang ke rumah dengan seribu persoalan......nanti saya citer outcome dier....tungguuu..

Iceman

Posts : 205
Points : 204
Join date : 27/10/2009
Age : 41
Location : Rawang Selangor

http://onesculpturestudio.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MERUNGKAI KEJADIAN MISTERI BERSAMA CEC

Post by Sponsored content Today at 5:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 21 of 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum