INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 9:52 am

Kzrul wrote:aku gi kejap lagi.... hehehehe.... benda alah tu kat bawah ofis jerrr....

HUHUHU.TANYA PASAL KLU BELI CE BOLE DAPAT SI CANTEK MANIS TU KE SEKALI......... HAHAHAH

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by putra6404 on Wed Dec 08, 2010 9:57 am

Kzrul wrote:aku gi kejap lagi.... hehehehe.... benda alah tu kat bawah ofis jerrr....

hari2 leh tgk gadis2 tue...

putra6404

Posts : 139
Points : 141
Join date : 29/11/2010
Location : cyberjaya

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 9:59 am

putra6404 wrote:
Kzrul wrote:aku gi kejap lagi.... hehehehe.... benda alah tu kat bawah ofis jerrr....

hari2 leh tgk gadis2 tue...

JANGAN MAKAN SEORANG DAH LE............... BUAT POOL LE............. HAHAHAH

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Kzrul on Wed Dec 08, 2010 10:03 am

apa kelas beli ce lain..... rasanya beli terus gegadis tue je.... senang sket tak payah renew insuran sama roadtax..... ni kira renew senantiasa..... hahahaha..... mampos kalau bini aku baca nie....

Kzrul
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 443
Points : 459
Join date : 31/08/2009
Age : 39
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 10:07 am

Kzrul wrote:apa kelas beli ce lain..... rasanya beli terus gegadis tue je.... senang sket tak payah renew insuran sama roadtax..... ni kira renew senantiasa..... hahahaha..... mampos kalau bini aku baca nie....



HAHAHA..........TAK PE......... GEGADIS TU KAN ADE SITU SAMPAI 12HB NI..............HAHAHAA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by reza on Wed Dec 08, 2010 10:10 am

Kzrul wrote:apa kelas beli ce lain..... rasanya beli terus gegadis tue je.... senang sket tak payah renew insuran sama roadtax..... ni kira renew senantiasa..... hahahaha..... mampos kalau bini aku baca nie....

TB rupanya.. Very Happy Very Happy Very Happy

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by putra6404 on Wed Dec 08, 2010 10:15 am

biasala org kaum2 suami nie...ckp jea lebih....buat nya tidak...hahaha..itu jea alasan yang selalu aku bitau wife aku....wkakakakaa...

putra6404

Posts : 139
Points : 141
Join date : 29/11/2010
Location : cyberjaya

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 10:18 am

HHUHUHUU........ APA APA PUN TAK KAN NAK NGAKU............KAN...HAHHA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by riyad71 on Wed Dec 08, 2010 10:22 am

macam nak turun jer sabtu ni negok..Smile

riyad71

Posts : 497
Points : 494
Join date : 18/02/2010
Age : 45
Location : CEC 071 - Qtan Pahang

http://www.klinikmaran.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 10:25 am

riyad71 wrote:macam nak turun jer sabtu ni negok..Smile

APO LAI......JOM KITO KE SANO.......... ESEY PUN GASO MMG KE KL........... ..BULEH SINGGAH MARAN PASANG NANO.......... HAHAHA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Kzrul on Wed Dec 08, 2010 10:29 am

Mr Mama.... kalau turun pakat ler kengkawan untuk jadikan family package.... hahahahah..... murah sket....

bang... kirim sata RM 5 hinggit boleh.... ngigau ler.... serius ni...

Kzrul
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 443
Points : 459
Join date : 31/08/2009
Age : 39
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 10:31 am

Kzrul wrote:Mr Mama.... kalau turun pakat ler kengkawan untuk jadikan family package.... hahahahah..... murah sket....

bang... kirim sata RM 5 hinggit boleh.... ngigau ler.... serius ni...

INSYALLAH............. KLU PAGI TU ADE KWN BAWA.NO HAL............OK.....

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by reza on Wed Dec 08, 2010 10:46 am

Kzrul wrote:Mr Mama.... kalau turun pakat ler kengkawan untuk jadikan family package.... hahahahah..... murah sket....

bang... kirim sata RM 5 hinggit boleh.... ngigau ler.... serius ni...

kuat ngidam ko... aku bersama family smlm pun repeat sekali lagi.. satar dia memang sedap gilerrrrrrrr... kalah pantai mak nik ..

reza
Vice President 2
Vice President 2

Posts : 3446
Points : 3527
Join date : 02/08/2009
Location : cec009

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 10:52 am

reza wrote:
Kzrul wrote:Mr Mama.... kalau turun pakat ler kengkawan untuk jadikan family package.... hahahahah..... murah sket....

bang... kirim sata RM 5 hinggit boleh.... ngigau ler.... serius ni...

kuat ngidam ko... aku bersama family smlm pun repeat sekali lagi.. satar dia memang sedap gilerrrrrrrr... kalah pantai mak nik ..

Sad Sad Sad Sad Sad .TAK PELAWA PUN KWN................

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Bro_Sue on Wed Dec 08, 2010 12:04 pm

saya sokong CE
tapi tak sokong CA
pasal geram sponsor CEOAG tak habis lagi
bygkan sale dari 65 CE di CEOAG cecah RM5 juta
haram sesen pun tak bagi masa CEOAG
depa lebih pentingkan untung dari nak berkawan dgn kita yg tolong buat free promosi
terlalu menghampakan........

saya harap boleh terubat kalau2 CA nak colaborate masa program Phuket
tapi kalau CA tak nak bantu program nie pun, saya yakin boleh buat

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 12:20 pm

Bro_Sue wrote:saya sokong CE
tapi tak sokong CA
pasal geram sponsor CEOAG tak habis lagi
bygkan sale dari 65 CE di CEOAG cecah RM5 juta
haram sesen pun tak bagi masa CEOAG
depa lebih pentingkan untung dari nak berkawan dgn kita yg tolong buat free promosi
terlalu menghampakan........

saya harap boleh terubat kalau2 CA nak colaborate masa program Phuket
tapi kalau CA tak nak bantu program nie pun, saya yakin boleh buat


KWN SETUJU.APA KATA KITA GI .N GI N GI SEHINGGA TARIKH KITA BERANGKAT KE PUKET..........APA KATA SEMUA.....

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by riyad71 on Wed Dec 08, 2010 12:44 pm

Mr Mama wrote:
riyad71 wrote:macam nak turun jer sabtu ni negok..Smile

APO LAI......JOM KITO KE SANO.......... ESEY PUN GASO MMG KE KL........... ..BULEH SINGGAH MARAN PASANG NANO.......... HAHAHA

esey dari nilai...ari jumaat dah turn klia amek mak mertua....sabtu dari nilai turun kl patu balik jerantut....memang nak psg nano pun hehhe Very Happy

riyad71

Posts : 497
Points : 494
Join date : 18/02/2010
Age : 45
Location : CEC 071 - Qtan Pahang

http://www.klinikmaran.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 12:48 pm

BEYEH..NO HAL......... KEK MANO KITO JUMPO BULEH PASANG .NO HAL.MOBILE SERVICE KAN.......... HAHAHA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Bro_Sue on Wed Dec 08, 2010 1:10 pm

Kzrul wrote:Mr Mama.... kalau turun pakat ler kengkawan untuk jadikan family package.... hahahahah..... murah sket....

bang... kirim sata RM 5 hinggit boleh.... ngigau ler.... serius ni...

bukan ngigau tu
projek pembiakan mamalia masa CEOAG dah berhasil ler tu
PP start dulu............. hahaha
Raden pun ada jugak cerita mcm nie.......... Ops rahsia

Bro_Sue
Advisor
Advisor

Posts : 3749
Points : 3893
Join date : 23/03/2010
Location : CEC 015 : Selangor

http://tengai5001.blogspot.com/2009/12/chery-easter-jelajah-patt

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 1:31 pm

Bro_Sue wrote:
Kzrul wrote:Mr Mama.... kalau turun pakat ler kengkawan untuk jadikan family package.... hahahahah..... murah sket....

bang... kirim sata RM 5 hinggit boleh.... ngigau ler.... serius ni...

bukan ngigau tu
projek pembiakan mamalia masa CEOAG dah berhasil ler tu
PP start dulu............. hahaha
Raden pun ada jugak cerita mcm nie.......... Ops rahsia



HAHAHAHAHA...PATUT LE HUJAN MASA HAPENNING DAY TU.............

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Enigma4646 on Wed Dec 08, 2010 1:41 pm

Mr Mama wrote:MASA PAMIRAN TU KLU BELI CE DAPAT SEKALI GADIS CANTEK TU..........WAHAI BRO ENIGMA....... KO TANYA TAK....

bang dia kasi wallet tu pun dah ok .....boleh kalau nak bergambar....dia tak marah ...dia senyummmmm je

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 1:43 pm

Enigma4646 wrote:
Mr Mama wrote:MASA PAMIRAN TU KLU BELI CE DAPAT SEKALI GADIS CANTEK TU..........WAHAI BRO ENIGMA....... KO TANYA TAK....

bang dia kasi wallet tu pun dah ok .....boleh kalau nak bergambar....dia tak marah ...dia senyummmmm je


BAGI SEKALI KE NO HP............. HAHAHAHA

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Enigma4646 on Wed Dec 08, 2010 1:44 pm

reza wrote:sabtu ni lah kita ramai2 g...

Saya mengalu alukan .....kehadiran saudara 2 semua .....top management CEC ...leh turun ....LEH PROMOTE CLUB SEKALI .....amacam ????

kalau boleh bawak banner ....hahahaha.....

tapi sayugia diingatkan ....KENA BERATUR .....tai tak lama...nak beli tiket....sapa yang bertuah ....leh bawak balik toyota PRIUS......

kalau tak pun ...leh ambil no tepun amoi chery tu.......

KALAU ON....aku nak repeat ......tapi datang sorang .....apa apa ROGER

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Enigma4646 on Wed Dec 08, 2010 1:45 pm

Mr Mama wrote:
Enigma4646 wrote:
Mr Mama wrote:MASA PAMIRAN TU KLU BELI CE DAPAT SEKALI GADIS CANTEK TU..........WAHAI BRO ENIGMA....... KO TANYA TAK....

bang dia kasi wallet tu pun dah ok .....boleh kalau nak bergambar....dia tak marah ...dia senyummmmm je


BAGI SEKALI KE NO HP............. HAHAHAHA

Presiden WAJIB TURUN .......kita bukak BOOTH CEC pulak kat situ.......

Enigma4646
Vice President 1

Posts : 3814
Points : 3901
Join date : 10/09/2009
Age : 33
Location : Bujang dari 7-16 Feb 2011

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Mr Mama on Wed Dec 08, 2010 1:46 pm

HAHAHAHA............ PELANCUNGAN SPONCER PULAK KE........... NAK HARAP CA..HAMPEH.................

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: CHERY BOOTH DI KLIMS 2010

Post by Sponsored content Today at 9:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum