INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Program Ziarah ahli CEC

View previous topic View next topic Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by pok din on Tue Apr 26, 2011 12:21 pm

semoga cepat sembuh....

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by HasnuAR on Tue Apr 26, 2011 1:13 pm

Bagaimana perkembanganya/ status setelah melawat beliau

HasnuAR

Posts : 353
Points : 354
Join date : 16/11/2009
Age : 51
Location : Mak Chili Kemaman TRG ( CEC 039 )

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by nazal on Tue Apr 26, 2011 4:32 pm

alhamdulillah...
beliau nampaknya ceria menyambut kami .....
kesihatan pun nampak ok dan boleh bersembang seperti biasa....
apa pun Bro Samad kirim salam kepada semua ahli CEC....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by nasa222 on Wed Apr 27, 2011 9:35 am

nazal wrote:alhamdulillah...
beliau nampaknya ceria menyambut kami .....
kesihatan pun nampak ok dan boleh bersembang seperti biasa....
apa pun Bro Samad kirim salam kepada semua ahli CEC....

Alaika wa`ala abikas salam. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuhu.
"Dari Abu Hurairah radiallahu ' anhu bahawasanya Rasulullah sallallahu'alaihiwassalam bersabda: "Kewajipan seorang Muslim terhadap seorang Muslim ialah lima iaitu membalas salam, melawat orang sakit, mengiringi jenazah, menyahut jemputan dan mengucapkan yarhamkallah kepada saudaranya yang bersin" - Hadith Riwayat Bukhari

nasa222

Posts : 408
Points : 440
Join date : 29/11/2010
Age : 24
Location : CEC 222 ->Taiping, Perak.

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by ediey_4648 on Wed Apr 27, 2011 10:29 am

nazal wrote:alhamdulillah...
beliau nampaknya ceria menyambut kami .....
kesihatan pun nampak ok dan boleh bersembang seperti biasa....
apa pun Bro Samad kirim salam kepada semua ahli CEC....
Alhamdullilah, semoga kelab CEC kita akan bertambah berkat dengan ada sahabat2 yang prihatin dan menyambung silaturahim sesema kita...Syabas pada CEc utara...Aminnnnn...

ediey_4648

Posts : 414
Points : 408
Join date : 07/01/2010
Age : 41
Location : Dungun

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by BlueStorm on Wed Apr 27, 2011 11:24 am

nazal wrote:alhamdulillah...
beliau nampaknya ceria menyambut kami .....
kesihatan pun nampak ok dan boleh bersembang seperti biasa....
apa pun Bro Samad kirim salam kepada semua ahli CEC....

SALAM...MAAF TAK DAPAT ONLINE 2/3 HARI NI... KURANG SIHAT... ALHAMDULILLAH..DAPAT JUGAK BERTEMU MUKA DENGAN BRO BRO OTAI CHERY PENANG AHAD LEPAS..WALAUPUN OTAK MEMANG DAH CRAM (pasal baru lepas jawab exam)... TO BRO NAZAL DAN ABG SAMAD TQ ATAS JEMPUTAN ...MMG TERUJA SANGAT NAK JUMPA N REGISTER KEAHLIAN HARI TU...cuma terkejut pasai saya tak tahu langsung yang Abg Samad baru lepas Operation..Moga cepat2 sembuh..... apa pun...MEE KARI...mmg TERbaekkk... (apsal ayaq lioq aku nie mencurah2).. mmg terkenang MEE KARI abg samad sampai hr nie...Bro Nazal, tq sekali lagi...NEXT perjumpaan ???

BlueStorm

Posts : 29
Points : 29
Join date : 16/03/2011
Age : 39
Location : K.Batas / B'Worth / S.Petani

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by BlueStorm on Wed Apr 27, 2011 11:33 am

hairi wrote:Pada 23/4/2011 jam 5.00 ptg satu program ziarah diadakan, melawat ahli CEC kita Bro Samad yang baru pulih selepas pembedahan kelenjar tiroid. Program ini dihadiri :-

1.Bro Nazal(tok batin) & Family
2.Abg Rosly & Family
3.Hairi & Family
4.Nazri(Bluestorm) & Family

Semoga Abg Samad cepat sembuh dan terima kaseh banyak2 atas jamuan yang disediakan.

Inilah barisan CEC yang hadir....

[img][/img]

Dari kiri Bro Nazri, Abg Samad(berkopiah) & Bro Nazal
[img][/img]

Abg Rosly & Family
[img][/img]

Mem CEC
[img][/img]

Anak2 CEC
[img][/img]

Acara buka bonet oleh Tok Batin cari toyol
[img][/img]

tujuan ziarah ini diadakan adalah untuk untuk mengeratkan ukhwah sesama ahli CEC
terutama yang ditimpa musibah, semoga dengan program ziarah ini dapat berkongsi masalah dan mengurangkan beban yang dihadapi, kerana CEC menjalinkan persahabatan ketika susah & senang, sekian laporan terkini....

Salam.. baru hari ni dapat online semula..satu perjumpaan yang mesra...walaupun saya baru kali pertama jumpa...mcm dah kenai lama... makin kuat semangat dengan CEC... Tq Hairy atas upload pic yang pergh...marvelous..semoga ikatan ukhwah CEC makin erat..insyaallah...utk abg samad...di doakan semoga cepat sembuh

BlueStorm

Posts : 29
Points : 29
Join date : 16/03/2011
Age : 39
Location : K.Batas / B'Worth / S.Petani

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by Radenumar on Wed Apr 27, 2011 12:23 pm

Semuga bro samad cepat sembuh seperti sediakala....Aminnnnn....

Radenumar

Posts : 9966
Points : 10597
Join date : 30/07/2009
Age : 38
Location : Taman Puncak Jalil

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by awali on Wed Apr 27, 2011 8:18 pm

semoga cepat sembuh sibuk tok batin sempat gak buat lawatan syabas.. semoga bertambah lagi ahli CEC & kekal selamanya..

awali
Moderator 2
Moderator 2

Posts : 665
Points : 768
Join date : 15/12/2010
Age : 41
Location : CEC 119 CHERAS PERDANA 2

http://awali19.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by bro_jiwa on Wed Apr 27, 2011 9:14 pm

alhmdllah...CEC menjana ukhwah untuk kesejahteraan ummah..semoga Bro Samad cpt sembuh.....inysaAllah..

bro_jiwa

Posts : 1079
Points : 1090
Join date : 08/02/2011
Location : CEC 075 Kuantan 013-9885676/9985676

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by nazal on Wed Apr 27, 2011 10:15 pm

BlueStorm wrote:
nazal wrote:alhamdulillah...
beliau nampaknya ceria menyambut kami .....
kesihatan pun nampak ok dan boleh bersembang seperti biasa....
apa pun Bro Samad kirim salam kepada semua ahli CEC....

SALAM...MAAF TAK DAPAT ONLINE 2/3 HARI NI... KURANG SIHAT... ALHAMDULILLAH..DAPAT JUGAK BERTEMU MUKA DENGAN BRO BRO OTAI CHERY PENANG AHAD LEPAS..WALAUPUN OTAK MEMANG DAH CRAM (pasal baru lepas jawab exam)... TO BRO NAZAL DAN ABG SAMAD TQ ATAS JEMPUTAN ...MMG TERUJA SANGAT NAK JUMPA N REGISTER KEAHLIAN HARI TU...cuma terkejut pasai saya tak tahu langsung yang Abg Samad baru lepas Operation..Moga cepat2 sembuh..... apa pun...MEE KARI...mmg TERbaekkk... (apsal ayaq lioq aku nie mencurah2).. mmg terkenang MEE KARI abg samad sampai hr nie...Bro Nazal, tq sekali lagi...NEXT perjumpaan ???

insyaallah...
mungkin saya akan buat perjumpaan semula selepas saya selesai tugas di Phuket nanti....
apa pun thanks sebab sudi hadir.....
dan ucapan terima kasih dari Abg Samad kepad CEO yang mendoakan kesihatan beliau...
mudah-mudahan beliau cepat sembuh dan dapat menjalankan tugas seperti biasa....
amin......

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by nazal on Wed Apr 27, 2011 10:17 pm

awali wrote:semoga cepat sembuh sibuk tok batin sempat gak buat lawatan syabas.. semoga bertambah lagi ahli CEC & kekal selamanya..

alhamdulillah bro.....
ada kelapangan masa insyaallah saya akan sampai.....
lagi pun kita ni kan ke dah di kategorikan satu CEC satu Family....
semoga dgn kehadiran kami bro samad ceria hendaknya....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: Program Ziarah ahli CEC

Post by Sponsored content Today at 1:57 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum