INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

View previous topic View next topic Go down

Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Shah-JMU on Thu Jul 28, 2011 9:59 am

PETALING JAYA - Chery Alado Automobile Sdn. Bhd. (Chery Alado), menyasarkan untuk menjual antara 3,800 hingga 4,000 unit kenderaan Chery di pasaran tempatan menjelang akhir tahun ini, berbanding 3,300 yang terjual pada tahun sebelum.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Paul Ng berkata, antara faktor yang akan menyumbang terhadap pencapaian itu adalah pelancaran dua model baharu iaitu sebuah van dengan kapasiti 14 tempat duduk yang dikenali sebagai Transcom dan sebuah kenderaan pikap tidak lama lagi.

"Di samping itu, kami juga bakal membawa masuk dua model baharu pada tahun hadapan, iaitu sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) dan sebuah model sedan," katanya dalam satu taklimat media berkenaan perancangan perniagaan syarikat itu di sini semalam.

Menyentuh mengenai isu-isu berkaitan kesediaan alat ganti dan perkhidmatan selepas jualan yang sering menjadi persoalan pelanggan, beliau berkata, Chery Alado telah mengambil pelbagai langkah proaktif dan kini menyediakan sebanyak 27 pusat servis, termasuk 17 buah pusat jualan, servis dan alat ganti (3S) Chery di seluruh negara.

Shah-JMU

Posts : 254
Points : 268
Join date : 06/04/2011
Age : 33
Location : Oyster,Johor Bharu - CEC200

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Mr Mama on Thu Jul 28, 2011 10:06 am

JMU937 wrote:PETALING JAYA - Chery Alado Automobile Sdn. Bhd. (Chery Alado), menyasarkan untuk menjual antara 3,800 hingga 4,000 unit kenderaan Chery di pasaran tempatan menjelang akhir tahun ini, berbanding 3,300 yang terjual pada tahun sebelum.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Paul Ng berkata, antara faktor yang akan menyumbang terhadap pencapaian itu adalah pelancaran dua model baharu iaitu sebuah van dengan kapasiti 14 tempat duduk yang dikenali sebagai Transcom dan sebuah kenderaan pikap tidak lama lagi.

"Di samping itu, kami juga bakal membawa masuk dua model baharu pada tahun hadapan, iaitu sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) dan sebuah model sedan," katanya dalam satu taklimat media berkenaan perancangan perniagaan syarikat itu di sini semalam.

Menyentuh mengenai isu-isu berkaitan kesediaan alat ganti dan perkhidmatan selepas jualan yang sering menjadi persoalan pelanggan, beliau berkata, Chery Alado telah mengambil pelbagai langkah proaktif dan kini menyediakan sebanyak 27 pusat servis, termasuk 17 buah pusat jualan, servis dan alat ganti (3S) Chery di seluruh negara.

KALAU BOLE BUAT URUSAN UTK BINCANG DENGAN PAUL NG NI..........

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by castello 8989 on Thu Jul 28, 2011 11:03 am

Mr Mama wrote:
JMU937 wrote:PETALING JAYA - Chery Alado Automobile Sdn. Bhd. (Chery Alado), menyasarkan untuk menjual antara 3,800 hingga 4,000 unit kenderaan Chery di pasaran tempatan menjelang akhir tahun ini, berbanding 3,300 yang terjual pada tahun sebelum.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Paul Ng berkata, antara faktor yang akan menyumbang terhadap pencapaian itu adalah pelancaran dua model baharu iaitu sebuah van dengan kapasiti 14 tempat duduk yang dikenali sebagai Transcom dan sebuah kenderaan pikap tidak lama lagi.

"Di samping itu, kami juga bakal membawa masuk dua model baharu pada tahun hadapan, iaitu sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) dan sebuah model sedan," katanya dalam satu taklimat media berkenaan perancangan perniagaan syarikat itu di sini semalam.

Menyentuh mengenai isu-isu berkaitan kesediaan alat ganti dan perkhidmatan selepas jualan yang sering menjadi persoalan pelanggan, beliau berkata, Chery Alado telah mengambil pelbagai langkah proaktif dan kini menyediakan sebanyak 27 pusat servis, termasuk 17 buah pusat jualan, servis dan alat ganti (3S) Chery di seluruh negara.

KALAU BOLE BUAT URUSAN UTK BINCANG DENGAN PAUL NG NI..........

Sasar, sasar juga. Pemasalahan yg d hadapi oleh user kena ambil perhatian juga. Cuma pusat servise kenalah perbaiki dr segi masa, tenaga, spare part dll. Jgn cakap x serupa bikin udah ler ya.... Nnti org naik BORING... Shocked Cool Rolling Eyes scratch study

castello 8989

Posts : 607
Points : 603
Join date : 30/10/2009
Location : CEC 007 Cheras Vista BMC

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Mr Mama on Thu Jul 28, 2011 11:07 am

TU PASAL LA............... TULUNG ATUR PERTEMUAN UTK BINCANG..... SASAR2 JUGA.... NANTI KENE SESAH BRU TAHU..............

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by mzulk29 on Thu Jul 28, 2011 11:09 am

chery tgh pamer kereta kat menara TM ni.....boleh tahan jugak sambutannya.......dah masuk 3 hari ........

mzulk29

Posts : 94
Points : 105
Join date : 04/04/2011
Age : 44
Location : BSP Selangor

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by castello 8989 on Thu Jul 28, 2011 11:26 am

Mr Mama wrote:TU PASAL LA............... TULUNG ATUR PERTEMUAN UTK BINCANG..... SASAR2 JUGA.... NANTI KENE SESAH BRU TAHU..............

Jgn sesah Mr. P. Kasi BAKO jer... Hehehehe Shocked Twisted Evil elephant

castello 8989

Posts : 607
Points : 603
Join date : 30/10/2009
Location : CEC 007 Cheras Vista BMC

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by kayuaran on Thu Jul 28, 2011 12:15 pm

nak bakor jgn sebarang bako , nanti tebakor diri , sasaran jual keta tak tecapai , di naik kan rega spare part , masak kite karang wahahah

kayuaran

Posts : 560
Points : 557
Join date : 23/02/2010
Age : 38
Location : Kajang , selangor

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by along_hisyam on Thu Jul 28, 2011 12:35 pm

bro kayuaran....mana menghilang..hahaha...lama tak nampak...nnt jom la join CEOAG11 nnt....

along_hisyam

Posts : 204
Points : 214
Join date : 12/04/2011
Age : 35
Location : CEC 181 -Taman Sri Ramall

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Mr Mama on Thu Jul 28, 2011 4:37 pm

bro kayuaran sibuk tu............... rasa nye beliau join CEOAG 11....

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Bravotengo on Thu Jul 28, 2011 5:46 pm

Sasar Jualan tu memang boleh
Tapi jangan TERSASAR CUSTOMER SERVICE UDAH LER...
Nie service Tersasar..jauh...sesangat...mcm mana nak sasar jUALAN..
Kita ahli2 kelab yg ambik bahagian buat promo product mereka
dgn rela..
tapi kalau Service kat SC..Kureengg Memuaskan..apa Cerrr...???

Bravotengo

Posts : 2273
Points : 2418
Join date : 20/05/2010
Age : 44
Location : CEC O28 - kepulauan Mindano

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Shari_Melaka on Thu Jul 28, 2011 8:24 pm

Bravotengo wrote:Sasar Jualan tu memang boleh
Tapi jangan TERSASAR CUSTOMER SERVICE UDAH LER...
Nie service Tersasar..jauh...sesangat...mcm mana nak sasar jUALAN..
Kita ahli2 kelab yg ambik bahagian buat promo product mereka
dgn rela..
tapi kalau Service kat SC..Kureengg Memuaskan..apa Cerrr...???

Tapi kalau nak tengok SC kat melaka tu...oklah...selesa...layanan bagus.... cuma kalau ada koment tentang cover pasang tak rapi...SC tu cakap tak boleh betul...Kena ambil gambar...report kat HQ...huhu.... rasa nak gi KL jer nie...

Shari_Melaka

Posts : 308
Points : 332
Join date : 07/07/2011
Age : 44
Location : CEC 230 Durian Tunggal, Melaka

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Mr Mama on Fri Jul 29, 2011 1:06 am

APA PUN KLU NAK BELI TAMBAHAN KEPERLUAN CONTOH NYE BODYKITS KE........ N LAIN2...MAS MEMBELI CE.. PASTIKAN IA NYA ADE JAMINAN DI BERIKAN.........OLIH PUSAT JUALAN TU........ KLU TAK NAYA BEB......

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Rozdiman on Sat Oct 08, 2011 11:09 am

http://www.arenakereta.com/13/07/2011/chery-eastar-mpv-terlaris-dari-china/ layan

Rozdiman

Posts : 668
Points : 687
Join date : 24/12/2010
Age : 51
Location : CEC 127 sungai petani

http://rozdimanblog.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Chery Alado sasar jualan 4,000 unit

Post by Sponsored content Today at 9:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum