INFORMASI

NO AKAUN CEC
CEC SERVICES

MAYBANK : 562740132182

JAWATANKUASA CEC"KLIK"


CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
PENGUMUMAN"KLIK"

PENDAFTARAN AHLI BARU"KLIK"

SALAM PERKENALAN AHLI BARU"KLIK"

***UTK PERHATIAN CEC TELAH MENGASINGKAN AHLI & BUKAN AHLI DLM FORUM INI.***



CEC HELPLINE
"click"

MOH DOREH WARIGH
CEC Merchandise
CEC EVENT FOR 2013

DECEMBER
12 - 14 DEC 14 => CEOAG14 KELANA RESORT, SEREMBAN

**DETAIL BAGI PENGARAH PROJEK SETIAP AKTIVITI**."KLIK"

Latest topics
» chery easter club BORNEO
Fri Sep 25, 2015 7:55 am by hiysam

» 2,4 chery
Thu May 21, 2015 7:43 am by n@faiz

» Lokasi Kedai Accessories Kereta Yang OK Area Utara
Sun Mar 29, 2015 8:55 pm by mhdhafiz_aljarumi

» masalah2 minor n major CE
Tue Feb 24, 2015 10:51 pm by zolishak

» salam dari saya
Tue Feb 24, 2015 8:30 am by syamfazli

» Power Window problem...
Mon Feb 16, 2015 4:06 pm by mat2

» Salam Kepada Bakal Pelayar Forum CEC & Bakal Ahli Ahli Baru CEC
Mon Feb 16, 2015 8:08 am by syamfazli

» Salam CEC Pantai Timur
Mon Jan 05, 2015 11:52 am by mizan

» SALAM PERKENALAN DARI NILAI
Thu Dec 04, 2014 1:57 am by zam cecnilai

SOROTAN 2012

CEOAG 2012

MAJLIS2 JEMPUTAN CEO
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 70 on Tue Oct 05, 2010 3:47 am
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

CEAOG 2014

12 - 14 DIS 2014 KLANA RESORT, SEREMBAN, N9

Sponsorship :




Dengan Kerjasama :





December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sun Mar 06, 2011 8:54 pm

pok din wrote:
nazal wrote:
syamfazli wrote:alhamdulillah... sessi TT ke-2 Zon Utara di Kiosk@Bertam berjalan lancar dengan kehadiran CEO yang agak memberansangkan.. terima kasih dengan kehadiran anda

1. Bro Nazal
2. Abg Man Sharp
3. Bro Rozdiman Sharp
4. Bro Saiful Sharp
5. Bro Hairi
6. Bro Lan Chery Tak Masak
7. Bro Suhaimi
8. Bro Pijan Relau (geng baru)
9. Abg Man QA sharp ( tengah servey Chery)
10. Bro Sulzer
11. Bro Skrollx
12. Syamfazli Sharp
13. Bro Lan Mekong ( penampilan khas)

Juga terima kasih kepada Mem -mem yang sabar sudi menemani cik abang

alhamdulillah dengan kehadiran.....
walau pun cuma 13 CEO dan bakal CEO....
TT kita berjaya......terima kasih juga kepada mem-mem yang sudi menunggu....
dan jangan lupa....
pada 09/04/2011 Sabtu malam ahad kita mkn Stim Boat lak kat The Carnival Sg.Petani...
waa makan steam boat tu...
best ni.. mesti follow punYA...
harap2 ada kelapangan pada hari 2 nanti..

apa lagi......
x reti-reti nak set time.....
tarikh saya dah bagi....
mungkin kehadiran akan lebih ramai lagi....
jadi jangan lepaskan peluang....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sun Mar 06, 2011 8:56 pm

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:alhamdulillah dengan kehadiran.....
walau pun cuma 13 CEO dan bakal CEO....
TT kita berjaya......terima kasih juga kepada mem-mem yang sudi menunggu....
dan jangan lupa....
pada 09/04/2011 Sabtu malam ahad kita mkn Stim Boat lak kat The Carnival Sg.Petani...
ni yg buat rasa nak p ni ...insyaallah..klau x dak apa-apa program yg bertindih saya akan turut serta ...innnsyaaallah....stim boat punya hal akan di usahakan ..don't worry i will be there..

harap-harap gitulah yer.....
semoga x ada pertindihan...
klu ada tu tolonglah ejas....
sbb tarikh saya dah bg tau awal....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Sun Mar 06, 2011 9:45 pm

nazal wrote:
Gangster wrote:TAKPOLAH... TIGO PUN TIGO LAH... LOCK N LOAD... PERGHHHHHHHHHH STEAM BOAT PLOK PASNI... FABURUT TU... JGN KENO TIM BOAT SUDOH... WELL DONE BABE... SERIUSSSSSSSSSS...
\\

kalau dah paberet.....
apa lagi.....
ada brani turunlah utara.......

INSYA-ALLAH... MANA LA TAU KOT2 MASA TU TETIBA NAK PI JALAN BELAH UTARAQ... SBB CUTI GANTI NGAN MEM BELUM TERTUNAI LAGI... GANTI YANG PI PENANG SORANG2 ARITU... KLU JADI TEMAN AKAN MAKLUMKAN KEPADA TOK BATIN...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Sun Mar 06, 2011 10:29 pm

Gangster wrote:
nazal wrote:
Gangster wrote:TAKPOLAH... TIGO PUN TIGO LAH... LOCK N LOAD... PERGHHHHHHHHHH STEAM BOAT PLOK PASNI... FABURUT TU... JGN KENO TIM BOAT SUDOH... WELL DONE BABE... SERIUSSSSSSSSSS...
\\

kalau dah paberet.....
apa lagi.....
ada brani turunlah utara.......

INSYA-ALLAH... MANA LA TAU KOT2 MASA TU TETIBA NAK PI JALAN BELAH UTARAQ... SBB CUTI GANTI NGAN MEM BELUM TERTUNAI LAGI... GANTI YANG PI PENANG SORANG2 ARITU... KLU JADI TEMAN AKAN MAKLUMKAN KEPADA TOK BATIN...

maklum jangan x maklum....
den nunggu jer....
hehehe,.....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Sun Mar 06, 2011 10:59 pm

nazal wrote:
SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:alhamdulillah dengan kehadiran.....
walau pun cuma 13 CEO dan bakal CEO....
TT kita berjaya......terima kasih juga kepada mem-mem yang sudi menunggu....
dan jangan lupa....
pada 09/04/2011 Sabtu malam ahad kita mkn Stim Boat lak kat The Carnival Sg.Petani...
ni yg buat rasa nak p ni ...insyaallah..klau x dak apa-apa program yg bertindih saya akan turut serta ...innnsyaaallah....stim boat punya hal akan di usahakan ..don't worry i will be there..

harap-harap gitulah yer.....
semoga x ada pertindihan...
klu ada tu tolonglah ejas....
sbb tarikh saya dah bg tau awal....
insyaAllah ambo pollow...

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Mon Mar 07, 2011 1:14 am

nazal wrote:
Gangster wrote:
nazal wrote:
Gangster wrote:TAKPOLAH... TIGO PUN TIGO LAH... LOCK N LOAD... PERGHHHHHHHHHH STEAM BOAT PLOK PASNI... FABURUT TU... JGN KENO TIM BOAT SUDOH... WELL DONE BABE... SERIUSSSSSSSSSS...
\\

kalau dah paberet.....
apa lagi.....
ada brani turunlah utara.......

INSYA-ALLAH... MANA LA TAU KOT2 MASA TU TETIBA NAK PI JALAN BELAH UTARAQ... SBB CUTI GANTI NGAN MEM BELUM TERTUNAI LAGI... GANTI YANG PI PENANG SORANG2 ARITU... KLU JADI TEMAN AKAN MAKLUMKAN KEPADA TOK BATIN...

maklum jangan x maklum....
den nunggu jer....
hehehe,.....

INSYA-ALLAH... LAMA DAH TAK PI JALAN KAT KEDAH NI... DULU YANG TAK BEBERAPA DULU GAK LER PERNAH KIJER SANA 2 TAHUN 2004-2006... KAT KAPLA BATAS... LAMA TAK JUMPA LAN PET PET KAT PEKAN RABU TU...

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Mon Mar 07, 2011 11:32 pm

jgn tgu lama2 ...nanti lama - lama ...stm boat habis kt kita org.klau jadi katakan jadi tidaklah kami ternanti - nanti kedatangan org juah ....h tu..

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Mar 07, 2011 11:43 pm

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:jgn tgu lama2 ...nanti lama - lama ...stm boat habis kt kita org.klau jadi katakan jadi tidaklah kami ternanti - nanti kedatangan org juah ....h tu..
makan steamboat ya....
slurp.. yamy-yamy... heheheehe
seme di alu alukan,,,,
jom stem bot..

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Mon Mar 07, 2011 11:46 pm

nazal wrote:
syamfazli wrote:aiiii... sikit punya banyak flash keluaq dari H/P nazal... 3 keping je... puas posing.. hehehe... HP den ade le 2 gambaq.. tu pun kena tunggu abis kodak dulu.. baru boleh gi cuci.... maklumla.. HP koman.. hehehe Sad Sad Sad

flash jer banyak......
pic x ada pun.....
hehehe...... Very Happy Very Happy Very Happy


x kan tak upload satu pun.,.

kesian kawan letih duk posing malam tu...hehehe

nak merasai kemeriahan nyer... Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Tue Mar 08, 2011 12:05 am

meriah rasa dah...
klu x meriah x ler sampai kul 1200 malam...
pada yang x hadir tu sory lah yer sbb x dapat nak merasai kemeriahannya....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Tue Mar 08, 2011 11:02 pm

nazal wrote:meriah rasa dah...
klu x meriah x ler sampai kul 1200 malam...
pada yang x hadir tu sory lah yer sbb x dapat nak merasai kemeriahannya....

asyik buat kat bertam jer...
ari tu nasa ada cakap..nak p pun terasa jauh la plak..hihihih//
bila nak terjah taiping???

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by syamfazli on Tue Mar 08, 2011 11:20 pm

TT kali kedua nie pun Bro Saiful yang arrange... tu pun lepas den cabaq dia... pok din bila lagi nak menunjukkan kehandalan sebagai wedding planner... cari tempat best2... ajak kawan2 ber TT.... den cabar ko pok din.... ade brani???????

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Tue Mar 08, 2011 11:27 pm

syamfazli wrote:TT kali kedua nie pun Bro Saiful yang arrange... tu pun lepas den cabaq dia... pok din bila lagi nak menunjukkan kehandalan sebagai wedding planner... cari tempat best2... ajak kawan2 ber TT.... den cabar ko pok din.... ade brani???????

dalam kepala gua memang ada planing untuk tt kat rumah semperna naek rumah baru...( rumah baru boleh oc tadi)
makan masa dalam sebulan untuk proses renovation...lepas 2 baru leh panggil korang,,,,
kalau korang tak nak.. aku planing tempat lain...
tapi korang berani tak??? hahahaha

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by syamfazli on Tue Mar 08, 2011 11:35 pm

takat pi makan tu.. sapa nak takut.... lainla suruh angkat lemari ke.. angkat katil ke.. angkut kabinet ke... rasa cam seriau le skit... heheheheh

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Tue Mar 08, 2011 11:37 pm

syamfazli wrote:takat pi makan tu.. sapa nak takut.... lainla suruh angkat lemari ke.. angkat katil ke.. angkut kabinet ke... rasa cam seriau le skit... heheheheh
nanti la aku set hari...
geng korang hari apa biasa cuti...

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by syamfazli on Tue Mar 08, 2011 11:45 pm

sabtu ahad.....

syamfazli
Northern Leader 1
Northern Leader 1

Posts : 1064
Points : 1101
Join date : 23/06/2010
Age : 39
Location : TIKAM BATU, SUNGAI PETANI, KEDAH (CEC064)

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by pok din on Tue Mar 08, 2011 11:48 pm

syamfazli wrote:sabtu ahad.....

ok berita paham...
cuti sama senang la..

pok din

Posts : 1494
Points : 1495
Join date : 03/01/2011
Age : 35
Location : peneng~kelate~terengganu

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Wed Mar 09, 2011 2:03 am

pok din wrote:
syamfazli wrote:TT kali kedua nie pun Bro Saiful yang arrange... tu pun lepas den cabaq dia... pok din bila lagi nak menunjukkan kehandalan sebagai wedding planner... cari tempat best2... ajak kawan2 ber TT.... den cabar ko pok din.... ade brani???????

dalam kepala gua memang ada planing untuk tt kat rumah semperna naek rumah baru...( rumah baru boleh oc tadi)
makan masa dalam sebulan untuk proses renovation...lepas 2 baru leh panggil korang,,,,
kalau korang tak nak.. aku planing tempat lain...
tapi korang berani tak??? hahahaha


EH EH EHHHHH... APSAL LAK TAK BERANI....

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Wed Mar 09, 2011 10:38 pm

Gangster wrote:
pok din wrote:
syamfazli wrote:TT kali kedua nie pun Bro Saiful yang arrange... tu pun lepas den cabaq dia... pok din bila lagi nak menunjukkan kehandalan sebagai wedding planner... cari tempat best2... ajak kawan2 ber TT.... den cabar ko pok din.... ade brani???????

dalam kepala gua memang ada planing untuk tt kat rumah semperna naek rumah baru...( rumah baru boleh oc tadi)
makan masa dalam sebulan untuk proses renovation...lepas 2 baru leh panggil korang,,,,
kalau korang tak nak.. aku planing tempat lain...
tapi korang berani tak??? hahahaha


EH EH EHHHHH... APSAL LAK TAK BERANI....


aiiik org cabar dia dia cabar kita org blk.sapa kata tak brannni,,kot-kot sat g tuan rmah yg lari kut klau kami p serang ramai-ramai nanti...aaaah baru tauuuuu.

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD on Wed Mar 09, 2011 10:49 pm

pok din wrote:
nazal wrote:meriah rasa dah...
klu x meriah x ler sampai kul 1200 malam...
pada yang x hadir tu sory lah yer sbb x dapat nak merasai kemeriahannya....

asyik buat kat bertam jer...
ari tu nasa ada cakap..nak p pun terasa jauh la plak..hihihih//
bila nak terjah taiping???


Bukan apa yg buat kt Bertam tu pasai dia dok kt tgh2 tak la org dr Penang rasa jauh sgt nak mai ..tu pun tau - tau Muncul saja Lan Mekong dari Perlis sapa pun x menduga ,kita kena abk kira jg kwn yg mai tu dok kt area mana klau jauh sgt nanti x dpt sambutan pasai klau buat TT ni selalunya spai kui 12.00MLM .TU KIRA AWAI TU .tp klau pok din rasa ada tpt yg elok dan sesuai tgu pa lg cdgkan dlm forum yg dok simpan dlm otak tu buat apa ,beku p otak tu x ka kacau nanti...tp xkan beku kot kan ..cikgulah kan...

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD

Posts : 1109
Points : 1150
Join date : 28/12/2010
Age : 48
Location : SUNGAI PETANI,KEDAH {CEC 128 }

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Wed Mar 09, 2011 10:53 pm

SAIFUL BAHARI BIN MOHAMAD wrote:
pok din wrote:
nazal wrote:meriah rasa dah...
klu x meriah x ler sampai kul 1200 malam...
pada yang x hadir tu sory lah yer sbb x dapat nak merasai kemeriahannya....

asyik buat kat bertam jer...
ari tu nasa ada cakap..nak p pun terasa jauh la plak..hihihih//
bila nak terjah taiping???


Bukan apa yg buat kt Bertam tu pasai dia dok kt tgh2 tak la org dr Penang rasa jauh sgt nak mai ..tu pun tau - tau Muncul saja Lan Mekong dari Perlis sapa pun x menduga ,kita kena abk kira jg kwn yg mai tu dok kt area mana klau jauh sgt nanti x dpt sambutan pasai klau buat TT ni selalunya spai kui 12.00MLM .TU KIRA AWAI TU .tp klau pok din rasa ada tpt yg elok dan sesuai tgu pa lg cdgkan dlm forum yg dok simpan dlm otak tu buat apa ,beku p otak tu x ka kacau nanti...tp xkan beku kot kan ..cikgulah kan...

yang ni den setuju....
klu ada tempat yang rasa menarik....
moh kita buat....
tempat baru cuba cari.....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Gangster on Wed Mar 09, 2011 11:16 pm

servey...servey ler... klu ada buh terus.. jgn duk ngeluh jer... pakak kongsi buah pikiran baru ada kemajuan... ko guane...????

Gangster

Posts : 1652
Points : 1675
Join date : 19/04/2010
Age : 37
Location : KELANTAN

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nasri43 on Tue Apr 19, 2011 11:27 am

salam..tumpang tanya...
..CEC utara,,,Penang sj ka atau aloq staq skali..
..klu blah aloq staq ada ramai ahli ka...
bleh dptkan nombot tepon member blah aloq staq ka....sapa2 la..

nasri43

Posts : 9
Points : 7
Join date : 23/06/2010

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Mr Mama on Tue Apr 19, 2011 12:25 pm

nasri43 wrote:salam..tumpang tanya...
..CEC utara,,,Penang sj ka atau aloq staq skali..
..klu blah aloq staq ada ramai ahli ka...
bleh dptkan nombot tepon member blah aloq staq ka....sapa2 la..


BRO U BLE TGK LIST NO TALIPON ZON UTARA... PASTI NYA MENGUJAKAN... HEHEHE

Mr Mama
President
President

Posts : 17743
Points : 18401
Join date : 30/07/2009
Age : 55
Location : CEC 001 StoneCold Hill - 0192625856

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by nazal on Tue Apr 19, 2011 3:22 pm

nasri43 wrote:salam..tumpang tanya...
..CEC utara,,,Penang sj ka atau aloq staq skali..
..klu blah aloq staq ada ramai ahli ka...
bleh dptkan nombot tepon member blah aloq staq ka....sapa2 la..

untuk maklumat lanjut tolong hubungi saya...
0194574194....

nazal
Northern Leader 2
Northern Leader 2

Posts : 2358
Points : 2405
Join date : 06/08/2010
Age : 40
Location : CEC 090 penang

Back to top Go down

Re: SESSI TT ZON UTARA DI KIOSK@BERTAM

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum